2017. április 25. kedd, Márk
a a a
Összes cikk ma
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Ugyan már egy ideje lógott a levegőben és néha-néha felreppent a hír, hogy Demcsák Zsuzsa esetleg távozik a TV2-től, de most mégis mindenkit meglepett a hír, hogy megtette ezt a lépést.
NEM MEGOLDOTTA, csupán visszasöpörte a szőnyeg alá a kormány a problémát, amikor az érintettek tiltakozására visszavonta a jogszabályt, amely szerint minden bejelentés nélkül fúrt kutat visszamenőlegesen engedélyeztetni kell, esetenként több százezer forint költséggel. Ez gyakorlatilag fölszámolta volna a homokháti zöldségtermelő gazdaságok többségét, kiszárította volna a füvet, a konyhakertet a falusi és városi családi házaknál, ellehetetlenítette volna az életet a tanyákon és a kiskertes övezetekben. Úgy tűnik, csak a háztartási kutak tulajdonosai lélegezhetnek föl, a telken kívüli, öntözésre használt kutakra viszont a 2018 végéig tartó moratórium is eltűnik. Hosszú távon azonban a jelenlegi helyzet sem tartható fenn.
GENERÁCIÓKON ÁTÍVELŐ rajongás övezi az alkotóerőt fejlesztő játékot. Az igazán fanatikusok legókockákból külön világot építhetnek – ebből kapunk ízelítőt június közepéig Budaörsön.
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.
Jó, lehet, hogy most felszisszensz, és azt mondod: de hát a nehézségeket nem lehet és nem is szabad kinevetni. Ez azonban az, amit a nehézségek akarnak elhitetni veled. Valójában a nehézségek nemcsak kinevethetőek, de sok esetben pont a humor, a könnyedség segít abban, hogy észrevegyük a helyzet fonákját. Azt az oldalát, ahonnan könnyedén megoldhatóvá válik. Ma tegyél egy próbát!