2017. április 25. kedd, Márk
a a a
Összes cikk a héten
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Ugyan már egy ideje lógott a levegőben és néha-néha felreppent a hír, hogy Demcsák Zsuzsa esetleg távozik a TV2-től, de most mégis mindenkit meglepett a hír, hogy megtette ezt a lépést.
NEM MEGOLDOTTA, csupán visszasöpörte a szőnyeg alá a kormány a problémát, amikor az érintettek tiltakozására visszavonta a jogszabályt, amely szerint minden bejelentés nélkül fúrt kutat visszamenőlegesen engedélyeztetni kell, esetenként több százezer forint költséggel. Ez gyakorlatilag fölszámolta volna a homokháti zöldségtermelő gazdaságok többségét, kiszárította volna a füvet, a konyhakertet a falusi és városi családi házaknál, ellehetetlenítette volna az életet a tanyákon és a kiskertes övezetekben. Úgy tűnik, csak a háztartási kutak tulajdonosai lélegezhetnek föl, a telken kívüli, öntözésre használt kutakra viszont a 2018 végéig tartó moratórium is eltűnik. Hosszú távon azonban a jelenlegi helyzet sem tartható fenn.
GENERÁCIÓKON ÁTÍVELŐ rajongás övezi az alkotóerőt fejlesztő játékot. Az igazán fanatikusok legókockákból külön világot építhetnek – ebből kapunk ízelítőt június közepéig Budaörsön.
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.
Jó, lehet, hogy most felszisszensz, és azt mondod: de hát a nehézségeket nem lehet és nem is szabad kinevetni. Ez azonban az, amit a nehézségek akarnak elhitetni veled. Valójában a nehézségek nemcsak kinevethetőek, de sok esetben pont a humor, a könnyedség segít abban, hogy észrevegyük a helyzet fonákját. Azt az oldalát, ahonnan könnyedén megoldhatóvá válik. Ma tegyél egy próbát!
Mit vett a Doppler-regények írója Budapesten, ami miatt rossz embernek tartják? Miért villanyozza fel, ha valaki elégeti minden holmiját? Na és mit jelképez a hatalmas pénisz? Interjú Erlend Loe-val.
A francia kormány megerősítette a támadás tényét, de nem kommentálta az orosz szálat.
Folytatódik a választási kampány Franciaországban, a jobboldali jelölt kevésbé akarhat szélsőségesnek látszani.
A sötét energia kutatása távoli objektumokról is érdekes adatokat szolgáltat.
A világhírű dirigens mindig is elkötelezett volt a digitális zenei világ iránt.
A győzelem mellé az európai foci egyik legfontosabb alakját is megszerezte a Roma.
A legújabb jógás őrület a heavy metal zenére való ászánázás, de első hallásra nehéz elképzelni, hogy ez bárkire is nyugtató hatással lehet.
A torták díszítéséhez használt virágok nemcsak puszta dekorációként szolgálhatnak, hanem az édesség finom hozzávalói is lehetnek. Ezeket a virágokkal ékesített, gyönyörű tortákat egy az egyben el lehet fogyasztani – persze csak ha van szíved belevágni...
Ha nem követed, azonnal kövesd be, ha még Instagramod sincs, itt az idő, hogy letöltsd végre: tüneményes kecskebébik minden mennyiségben!
Tudj meg a többet a kutyusod személyiségéről a születési dátuma alapján!
Néhol önmagának mondott ellent, máskor csak simán nem értették az újságírók őt. Azt is mondta, nem tudta, mire vállalkozik.
Közeleg az anyák napja, ezért úgy gondoltuk, megkérdezzük a csillagokat, mit árul el a horoszkópunk az anyasággal való kapcsolatunkról.
Elszenvedte első vereségét a magyar jégkorong-válogatott a kijevi vb-n, de semmi sincs veszve az 1-3 után sem.
Elszenvedte első vereségét a magyar jégkorong-válogatott a kijevi vb-n, de semmi sincs veszve.
Képek szivárogtak ki az állítólagos új modellről.
470 éve zajlott a mühlbergi csata, ahol V. Károly és János Frigyes erői összecsaptak.
Felkerült a netre az Outlast folytatásának első 10 perce.
Az időjárás még nem állt rá teljesen a tavaszra, de a spárgaszezon már visszavonhatatlanul beköszöntött, szóval épp ideje előszedni néhány szuper spárgás receptet!
A színek elképesztő hatással vannak a hangulatunkra. Ha a tökéletes ellazuláshoz keresel színt, mutatjuk, milyenre fesd a szobád falait!
Ha még nyáron sem világos annyira a lakásod, amennyire szeretnéd, hogy az legyen, vesd be az alábbi trükköket!
Azt tudjuk, hogy a randioldalra választott profilképünkön elég sok múlhat, de mi az, amire mindenki tutira ráharap?
Az akadémia célja, hogy a közszolgálat, a rendvédelem és a honvédelem területén is katalizátorként működjön a kiberbiztonsági képzésben - mondta Krasznay Csaba programigazgató.
A felnőtt legórajongók hivatalos szervezete fel van háborodva a melbourne-i Legoland korlátozásain. A szervezet tagjai az emberi jogaikra hivatkozva követelik a legózást.
Bűnözők által üzemeltetett irányító szerverek ezreit leplezték le.
Négy katonai-politikai csúcsvezető is ott lesz. Ritkaságnak számít egy ilyen jellegű találkozó.
Kevesen gondolnák, de a telefonokba épített környezetifény-szenzor alkalmas lehet arra, hogy adatokat lopjanak a felhasználóktól.
Donald Trump szerint "nincs értelme" annak, hogy értékeljék elnökségének első száz napját.
Már kilenc éve, hogy Heath Ledgert holtan találták manhattani lakásában, máig tartja magát az a tévhit, hogy Ledger depressziós volt utolsó szerepe, Joker miatt. Testvérei most cáfolják ezt a közvélekedést.
Csecsenföld vezetője azt mondta Putyinnak, hogy nem üldözik a menekülteket.
Meg kell építeni a barátság és az együttműködés eurázsiai hídját - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke azon a könyvbemutatón, amelyen Hszi Csin-ping Kína kormányzásáról című kötetének magyar nyelvű kiadását mutatták be az Antall József Tudásközpont, a China International Publishing Group és a Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetsége szervezésében hétfőn Budapesten.
Kína egyre több hollywoodi mozifilmet tesz "gazdaggá".