2017. május 28. vasárnap, Emil, Csanád
a a a
Összes cikk a héten
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.
A McLaren P1 LM hódította el leggyorsabb utcai autó címét, pedig az eddigi rekord sem volt régi.
Rendesen telenyomták extrákkal, lassan már csak a rakodáshoz kell ember.
A mai nap jóval különlegesebb és különösebb, mint ahogyan azt egy vasárnaptól megszoktad. Ma nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezted. Könnyen lehet, hogy valakivel egy olyan félreértésbe és az abból kibontakozó vitába kerülsz, amelyet egyszerűen elkerülhetnél. Ma ne hagyd magad felhúzni, és ne is akarj másokat felhergelni!
Mathias Rustnak józan számítás szerint meg kellett volna halnia 30 éve, a Vörös tér felé repülve. Túlélése konteógyanús, de anélkül sem lehetetlen.
Lőtt egy pazar gólt, adott egy olyan gólpasszt, amit kevesen tudnak, 3-1-re verték az Alavest.
Újabb ügy vethet rossz fényt a közösségi utazásmegosztóra.
A jelenség oka akár idegen civilizáció is lehet, ezért most ismét megkezdték a megfigyelést.
Kilépett a tripla-A kategóriás videojátékok világába a Sniper: Ghost Warrior-sorozat, azonban a harmadik rész a CI Games minden törekvése ellenére sem tudott felülemelkedni a középszerűségen.
Diplomatikus egyrészt-másrészt politizálás volt a jellemző, még Trump is visszafogta magát.
A rendező először beszélt a történetről. Elárulta, nem fog Donald Trumpra utalgatni, és nem számol olyan szerelmi szállal sem, mint amilyen Han Solo és Leia között volt.
A döntőn a Kispest 1-0-ra legyőzte a az ezüstérmes Videotont, a Vasasé a bronz, a Gyirmót mellett kiesett az MTK.
9 hónap nagyon hosszú idő, hogy két egymást szerető ember kibírja szex nélkül. És miért is kellene? A szex megengedett a terhesség alatt?
Egy kezezés utáni gól megfogta a Chelsea-t, aztán Costa visszahozta őket, de a kiállítás után nem maradt remény.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki
Szerencsés alkatnak mondhatja magát az, aki sportolás nélkül is feszes izomzattal és lapos vagy éppen "kocka" hassal rendelkezik. Valljuk be, legtöbbünk nem ebbe a csoportba tartozik. Fegyelem és kitartás kell ahhoz, hogy diéta és testmozgás segítségével elérjük az áhított álomalakot.
A rómaiak szemérem, szégyen és bűntudat nélkül hódoltak a szex örömeinek. Mutatjuk, hogyan!
Az új változat a megszokott hardvert kínálja, LTE-vel és némileg nagyobb akkumulátorral.
Graham Norton műsorában lépett fel Payne, ahol bemutatta táncosok kíséretében kislemezét.
Az összetettben vezető Quintana ötödik lett, megőrizte a rózsaszín trikót.
Az életerő automatikus visszanyerése mellett már a végtelen sprint sem áll majd rendelkezésünkre az új Call of Duty részben.
A szépirodalmi alkotások témája: az unitárius egyház múltja és jelene, unitárius személyiségek, kiemelkedő események vagy bármely más olyan téma, amely tükrözi az unitárius hitelveket, eszmeiséget, értékeket.
Miley Cyrus visszatért a gyökereihez: a Malibu után ismét egy country-jellegű dallal jelentkezett a Today show-ban.
Amikor a kapcsolat olyanná válik, mint egy rózsaszínű tundrabugyi: meleg, bolyhos, kényelmes, ám nem szexi. Ezt nevezzük „halott hálószoba”, azaz „dead bedroom” jelenségnek.
Megérkezett a Koko Kollection második felvonása az előző elsöprő siker után.
10-5 a vége. Nagy Viktor világklasszis formában védett, a magyar bajnok lealázta a BL-címvédőt.
Az utolsó fordulóra maradt a döntés az NB I.-ben a Honvéd és a Videoton között. Aki győz, az a bajnok, a döntetlen a Honvédnak jó.
Az utolsó fordulóra maradt a döntés az NB I.-ben a Honvéd és a Videoton között. Aki győz, az a bajnok, a döntetlen a Honvédnak jó.
Korábbi közlésével szemben valamennyi, a londoni Heathrow és Gatwick repülőtérről induló szombati járatát törölte a British Airways brit légitársaság a cég globális számítógépes hálózatának hibája miatt.
A címvédő Jug legyőzésével a Szolnoké a trófea. A magyar vízilabda-klub a története első Bajnokok Ligája-címét szerezte meg.
Csoki, sok-sok csoki van ebben a kekszben, liszt viszont egyáltalán nincs. Süssétek meg ma, de ha lehet, egyből dupla adagot, hogy még holnapra is maradjon! Anna Olson isteni receptjét még sokszor fogjátok használni!
Régen látott egység az MSZP-ben: 96 százalékos aránnyal választották meg Orbán kihívójának. Botka azt üzente, az összes elégedetlen jelöltje kíván lenni, elzavarja Orbánt, és bilincs vár az összes tolvajra és nemzetgyilkosra.
Az 50 négyzetméternél kisebb lakások igazi kis ékszerdobozok, persze megvan a hátrányuk is: nehéz bennük lavírozni, pillanatok alatt óriási a kupi, így sokszor élhetetlenné válnak. Adunk pár tippet, hogy rendezd be ötletesen minikuckód, hogy könnyebbek és élvezhetőek legyenek benne a mindennapok.
A zuglói asszonynak ismerős lett a betörő táskája, mintha korábban az egyik lakónál látta volna.
A kiegyezés 150. évfordulójára bocsát ki két emlékérmét a jegybank, még pedig egy 20 ezer és egy 2 ezer forintosat.
A 2017-es vizes világbajnokságra épült dagály Arénában a Jug Dubrovnik és a Szolnok játssza a vízilabda Bajnokok Ligája, a Final Six döntőjét.
A 2017-es vizes világbajnokságra épült dagály Arénában a Jug Dubrovnik és a Szolnok játssza a vízilabda Bajnokok Ligája, a Final Six döntőjét.
A 2017-es vizes világbajnokságra épült dagály Arénában a Jug Dubrovnik és a Szolnok játssza a vízilabda Bajnokok Ligája, a Final Six döntőjét.
Előadás közben a megtermett barnamedve váratlanul rátámadt a nézőkre. A cirkusz mindenkinek visszafizette a belépőt.
Alapvetően hibamentes a Xantiám, de nincs meg az összhang. Van 600 ezrem, vegyek Volvót?