2017. július 28. péntek, Szabolcs
a a a
Összes cikk
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Az ízületi kopás, az arthrózis rengeteg ember életét megkeseríti, különösen idősebb korban fájhat emiatt a csípő, a térd, a váll. De vajon hogyan lehet segíteni azoknak, akiknél bár előrehaladott a betegség, mégsem jöhet szóba a műtét?
Most nem az egészet, csak egyes részeit akarták kiiktatni. Ez sem sikerült.
A Szabolcs megyei Kemecsén vonat elég ugrott egy 21 éves lány, akiről köztudott volt, hogy nagy Linkin Park rajongó. Öngyilkossága előtt pár nappal még a zenekar frontemberének, Chester Benningtonnak a haláláról posztolt.
De akár 75 évre is megkapta a szükséges területeket.
Ma nagy munkakedvvel, kötelességtudóan megyünk dolgozni, örülünk a feladatoknak. Szeretnénk, ha szükség lenne a munkánkra, hasznosnak akarjuk érezni magunkat. Ha így van, akkor elégedett napunk lesz. Gondoljuk végig, hogy emésztőrendszerünket mennyire tesszük ki terhelésnek. Ha emésztési problémákkal küszködünk, akkor célszerű táplálkozási szokásainkon változtatnunk. A sok ülő munka nem kedvez a belek természetes működésének, fordítsunk több időt a mozgásra!
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
A pénzből 5 ezer új munkahelyet is létre lehet hozni Varga Mihály minisztériuma szerint.
Pedig ez volt Trump egyik legfontosabb ígérete a kampányban.
Most hétvégén strandidő lesz, aztán beköszönt a kánikula.
Szeretnél életed királynője (királya) lenni? Ha igen, akkor a lehető legjobb úton haladsz. Tudnod kell, hogy mielőtt te lehetnél az uralkodó, van még néhány stáció, amelyen át kell haladnod. Királynővé (királlyá) koronázásod első lépése az, hogy királylánnyá (királyfivá) válsz. Hétvégén gyakorolhatod, hogy milyen az élet a mesebeli királylányok, királyfiak számára.
Békés, családi kombi, 40 centis hasmagassággal. És a hét szerencsés kimenetelű balesete.
Az FBI arra hívta fel a szülők figyelmét, hogy az okosjátékok adatbiztonsági és adatvédelmi kockázatokat vetnek fel, ezért odafigyelésre van szükség.
A szlovák kormány is beállt a Nagy Testvért játszók körébe – feketelistára teszi, és blokkolja az engedéllyel nem rendelkező online szerencsejáték oldalakat.
Cs. Sándort azzal vádolják, hogy több százmillió forint biztosítási pénzt akar szerezni úgy, hogy mindkét lábát levágatta egy vonattal. A férfi tagadja a csalás vádját. Sem neki, sem az ügyészségnek nem lesz könnyű bizonyítania az igazát.
Kétség sem férhet hozzá, hogy a brit szépség az egyik legsokszínűbb sztár napjainkban.
A nyár a friss zöldségek időszaka és az egyik legjobb dolog, amit ezekből készíthetünk, a lecsó. A friss paprika és a nap érlelte paradicsom, és az ebből készült lecsó íze semmivel sem hasonlítható össze. Hogy a szokásos magyar verziót feldobjuk egy kicsit, ezúttal készítsük el, a Közel-Kelet egyik legnépszerűbb fogását, a shakshukát.
Egy film eljátszik a gondolattal, milyen lenne feltámasztani egy idős asszony férjét, akit Jon Hamm alakít, és van is hozzá előzetes.
Megérkezett a magyar szinkronos előzetes a Gyilkos nyomon (Wind River) című filmhez, ami a Sicario és a Hell or High Water írójának első rendezése.
Egyetlen lépést sem hátra - szólt Sztálin hírhedt hadiparancsa, ami megfélemlítette és fel is tüzelte a szovjeteket. 100 ezer megfutamodó katonát végeztek ki a záróosztagok.
Kannibalizmus, állatos szex, és ezek még csak a lágy, lírai részek voltak. Elég ha annyit mondunk, hogy valójában Piroska eszi meg a nagymamát?
Gémes Zsófi már 15 éve vikinglázban ég, hétvégenként évszázadokat repül vissza az időben. Szintén megszállott társaival komoly történelmi csatákat vívnak, fellépésekre járnak, páncélba öltözve hagyományt őriznek. Amikor nem viking asszony, akkor pörgős 21. századi nő Zsófi: irodavezetőként dolgozik, otthon pedig lelkesen terelgeti örökbefogadott kislányát, és néha férje első házasságából született fiait is.
A Scream Queens sztárja ugyan nem Kylie-t hibáztatja, amiért eltorzult társadalomban élünk, de úgy érzi, ő is hozzájárul ahhoz, hogy a fiataloknak a béka feneke alatt van az önbizalma.
A magyar egyetemi hallgatók 58 százaléka dolgozik tanulmányai mellett, a külföldi hallgatóknál ez az arány 26 százalék - írta a Népszava pénteken, a Budapesti Metropolitan Egyetem kutatása alapján.
Mégis ugyanannyian jönnek világra agykárosodással, mint amikor még alig alkalmaztak császármetszést.
Budapesten péntek reggel 05:11-kor kel fel a Nap, és 20:26-kor nyugszik. Bálint György szülinapján ilyesmikre számíthatunk:
A Tippmix 2017. július 28. - augusztus 2. közötti teljes ajánlata
A Fehér Ház szóvivője szóvivője azt állítja, hogy az elnök alá fogja írni.
A Richter Gedeon Nyrt. az idén az első fél évben 28,925 milliárd forint konszolidált nettó nyereséget ért el, ami 0,8 százalékkal kevesebb az előző év azonos időszakinál - közölte a gyógyszeripari vállalat pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Százával hozzák őket Magyarországra. A többség kis benzines, de vannak egynyolcasok és kiváló VR6-ok is. Rengeteget kipróbáltam, hogy neked már ne kelljen. Kalandtúra a nekem való autó nyomában.
Ők sem maradnak ki a dízelbotrányt követő visszahívásokból. Bő húszezer autójuk érintett.
A képviselőházban elfogadott törvényben már benne van az a pénz is, amelyből elkezdenék építeni a falat a mexikói határra.
A két énekes már közel két éve randevúzik és bár a házasság nem olyan fontos számukra, de egy közös babát szívesen bevállalnának.
Egyre több császármetszést végeznek Magyarországon: a szülések közel 40 százalékánál alkalmazzák ezt a módszert, míg mintegy fél évszázada mindössze az öt százalékában éltek vele - írta a Magyar Idők pénteken.
Az áldozatok a nigériai állami vállalat geológusai és testőrei voltak.
A négyéves Nori előtt sem titok, hogy rövidesen újabb testvér áll a házhoz.
Somló Tamás halála óta először beszéltek édesapjukról a zenész ikerfiai, Dani és Pali. Többek között arról nyilatkoztak, hogyan dolgozzák fel édesapjuk hiányát, és hogyan emlékeznek Tamásra a mindennapokban.
A felvidéki labdarúgó akadémia létrehozására pedig 1,45 milliárdot ad a kormány. Megtudtuk a keddi 9,9 milliárdos összértékű sportfejlesztési program részleteit.
A 25 éves dán szépség az Instagramon mutatta meg tökéletes alakját, miközben ebédjét várta.
Augusztus 27-én, a Los Angeles-i The Forumban kerül megrendezésre a rangos díjkiosztó.
Gáspár Győző nem rég még azon kesergett, hogy nincs pénz a lánya tandíjára. Azóta ismét nagyot fordulhatott vele a világ.
Novemberben már két éve lesz annak, hogy egymásra talált a modell és az énekes, kapcsolatuk pedig az idő előrehaladtával egyre komolyabb.
P. Mobil zenekar frontembere 2015ben komoly kálvárián ment keresztül a rák miatt, ám most remek hírt közölt, még a kioperált rész is visszanő.
Dobó Kata és Zsidró Tamás egy éve alkotnak egy párt, de eddig nem beszéltek a kapcsolatukról. Most azonban megtörték a csendet, mindent elmondtak.