2017. november 22. szerda, Cecília
a a a
Legfrissebb hírek
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Hamarosan a Mozsár Műhelyben Keresztes Tamás és Pelsőczy Réka rendezése az új Élet.történetek.hu részben. A mi Józsinkról és Erzsikéről két önálló történetet látunk a színpadon.
Megmutatjuk a javát, s ha tetszik, akkor a tudatosságod és a saját lehet?ségeid növelése érdekében szerezd be a 2018-as kiadást még most. Ha eddig bizonytalan voltál abban, vajon érdemes-e birtokolnod 365 napnyi spirituális útmutatót, akkor választ kaphatsz a kérdéseidre!
Olcsóbbak lesznek a magyarországi vasúttársaságok e-vonatjegyei decembertől, az automatás vásárlásoknál öt százalékos lesz a kedvezmény, az otthon nyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyeké pedig tíz százalékra nő december 10-től, a MÁV-START egyes járataira 20 százalékkal csökkentheti az e-jegy árakat.
Olcsóbbak lesznek a magyarországi vasúttársaságok e-vonatjegyei decembertől, az automatás vásárlásoknál öt százalékos lesz a kedvezmény, az otthon nyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyeké pedig tíz százalékra nő december 10-től, a MÁV-START egyes járataira 20 százalékkal csökkentheti az e-jegy árakat.
Úgy néz ki, ez kell, hogy legalább egyszer megverjék a Peugeot-t, így elkészült az első gyári hátsókerék-hajtású Mini.
A magyar hajógyártás komoly múltra tekint vissza, ennek különleges epizódja Borisz cár motorhajóinak története.
Az Országgyűlés Hivatalának köztisztviselőire vonatkozó életpályamodell bevezetését javasolja 2018. január 1-jétől három fideszes képviselő - írja az MTI.
Az Országgyűlés Hivatalának köztisztviselőire vonatkozó életpályamodell bevezetését javasolja 2018. január 1-jétől három fideszes képviselő - írja az MTI.
A cafeteriakeretben adható céges autó a legnépszerűbb juttatások egyike lehet, de ehhez átlátható vállalati szabályozásra van szükség, mert anélkül jelentős kockézatai vannak ennek a motivációs formának – figyelmeztet az Arval flottakezelő.
Joós Andrea nem bírta elviselni, hogy a diákjai unják az óráit, ezért kitalálta az élménybiológiát.
Joós Andrea nem bírta elviselni, hogy a diákjai unják a óráit, ezért kitalálta az élménybiológiát.
A milliárdos a kormány ellene folytatott hadjáratára válaszolva vág bele a kampányolásba.
Taylor Swiftet leszorították a trónról: íme a top 10 leggazdagabb énekesnő 2017-ben.
Minden idők egyik legnagyobb hokilegendája furcsa elismerés miatt halhatatlan.
Akik az Apple otthoni hangasszisztensére fenik a fogukat, 2018-is várniuk kell. A felmérések szerint ugyanakkor szép számmal talál majd gazdára, bár kevesebbet fog tudni a konkurenciánál.
Nincsenek már rossz érzései Bella Hadidnak: Instagramon ásta el a csatabárdot Selena Gomezzel.
A 15.40.37.4835-ös verziójú, Legacy fázisú meghajtó telepíthető más háttérbe szorított Intel hardverekre is.
A szegedi szocialisták bekeményítettek. Hogy lesz ebből összefogás?
A hungarikumok köré felhúzott fideszes mitológia néhányaknak jó megélhetést biztosít. Annyira nem is drága mindez, csak hát értelme sincs sok.
Mégsem Bella Hadid mellett keresi a boldogságot The Weeknd? Katy Perryvel kapták lencsevégre tegnap este.
Pedig hetek óta tudhattak róla, enélkül nem készült volna el időben a csúcsmobil.
Külföldre akarta csempészni 11 éves diákját egy békési tanár, de a repülőtéren lebuktak - értesült a Kékfény, a közmédia bűnügyi magazinja.
26 Harley Quinn-epizódot már biztosan elkészít a DC.
Egy, a parlamentnek kedden benyújtott törvényjavaslat januártól az adózók számára kedvezően módosítaná a magánszemélyek lakásvásárlásakor érvényesíthető illetékalapkedvezmény, illetve illetékmentesség szabályozását.
A modell utoljára lépett a kifutóra: búcsút mond Victoria's Secret korszakának.
10 százalékkal lesz alacsonyabb az otthon megvásárolt tikettek ára. 5 százalékkal az automatával vásároltaké is csökken.
Angol nyelvű képzéssel bővül az Eötvös Loránd Tudományegyetem társadalomtudományi karának alkalmazott közgazdász képzése, az ELTEcon. A tíz éve működő szak új képzésére harminc-negyven diákot vesznek majd fel a következő tanévben - írja az MTI.

Az energiafelhasználás, az üvegházhatást okozó gázkibocsátás, vagy a vízhasználat arányait globális szinten mérve a Xerox már ebben az évben teljesítette azokat a fenntarthatósági célokat, amelyeket az előzetes terveik szerint 2020-ig kellene.

A brit belügyminisztérium bevándorlásügyi államtitkára szerint a törvényesen Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok a Brexit, a brit EU-tagság megszűnése után ugyanolyan könnyűszerrel regisztráltathatják majd magukat állandó nagy-britanniai lakosként, "mintha csak a jogosítványukat akarnák meghosszabbítani".
A startup vállakozások beruházói, az úgynevezett angyalbefektetők számára a december 9-én hatályba lépő kormányrendelet teremti meg az adóalap-kedvezmény igénylésének keretfeltételeit - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda.
Édes módot választott arra Chrissy Jenner, hogy bejelentse várandóságának hírét.
Biztonsági kutatók előrejelzése szerint idén az újonnan felfedezett androidos kártevők száma eléri a 3,5 milliót.
A szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás iparágának ciklikussága kétségtelen, hiszen a nyári időszakban megduzzadnak a piac bevételei az ország adottságainak és az általa vonzott turistáknak köszönhetően. Nem volt ez másképp az elmúlt három év folyamán sem, derül ki a Bisnode elemzéséből, melyben a szezonalitást kiszűrve vizsgálta meg, hogy mi is mondható el az ágazat mutatóiról éves vonatkozásban.
A legújabb becslés alapján közel tíz évre biztosítottak az ipar igényei.
Nagyon népszerű honlapokon is vannak olyan scriptek, amelyek a felhasználók egérmozgásait figyelik és mindent rögzítenek.
A Kúrián működő automatikus ügyelosztási rend megfelel az alaptörvény szellemiségének, és az ebből kibontható törvényes bíróhoz való jog követelményének - mondta Darák Péter, a Kúria elnöke az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtt.
Egészségünk alapja az étrendünk. Bizonyos táplálkozási szokásokkal sokféle betegséget okozhatunk, vagy éppen megelőzhetünk.