2017. november 19. vasárnap, Erzsébet
a a a
Legfrissebb hírek
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Nincs is jobb az otthon főzött ételnél! Ismerős ízek, saját magunk által válogatott alapanyagok, jól bevált receptek, gondos előkészítés, finom illatok, egy csipetnyi szeretet… ám a csodálatos otthoni ízek előállításához rengeteg idő és energia szükségeltetik. Miért ne lehetne minden szempontnak megfelelve akár rendelni is az ételt?
Az énekesnő az MTV-nek adott interjújában hozta nyilvánosságra, hogy úgy döntött, megváltoztatja első szólólemezének címét.
Danielle egy podcast keretein belül vallott arról, miképp golyózta ki két filmből is kolléganője.
A pozitív megerősítés működésének megértéséhez képzelj el egy fogkrémes tubust. A tubus legvégén van az a pozitív életérzés, amit át szeretnél élni. Ahhoz, hogy ez a tied legyen, ki kell nyomnod azt, ami még tubusban - vagyis a tudatalattidban - benne van. Ha ismételsz egy megerősítést, az kibuktatja, a felszínre hozza azokat a blokkokat, tévedéseket, nem-tudásokat, karmikus terheket, amik beépültek a tudatalattidba és ezért akadályoznak.
Kilenc nőt tüntettek ki idén is a Richter Aranyanyu Díjjal, amelyet orvosok, pedagógusok, egészségügyi és szociális területen tevékenykedő nők között osztottak ki hetedik alkalommal.
Hazánk legnagyobb humanitárius szervezete az adománygyűjtés mellett tavaly kezdett önálló kereskedelmi tevékenységbe azért, hogy szabadon felhasználható forráshoz jusson. Ezzel azoknak a területeknek a fejlesztését szeretné finanszírozni, amelyek kevésbé ismertek az adományozók előtt.
Még egy évig futballozna a 95-szörös válogatott Juhász Roland, utána segítene az ifjúságnak, hogy jobb mentalitású játékosok legyenek. Riasztó dolgokat lát, pedig a futball észjáték. Emberéletet már mentett, de zavarja-e, ha a millióival cikizik a tribünről? Interjú.
Miley kishúga és a norvég lemezlovas Slow címmel készített közös szerzeményt.
Mustafi fura fejese és Sánchez gólvonalról bebombázott találata döntött.
Mustafi fura fejese és Sánchez gólvonalról bebombázott találata döntött.
A depresszió ugyanúgy a test betegsége is, mint a léleké. Gondold végig: a legfőbb tünetek a test különböző szerveiben jelentkeznek. A depresszió mindig valamiféle étvágyváltozásban is megmutatkozik, általában csökken, de előfordulhat, mint a depresszió altípusában is, hogy az étvágy nő.
Dráveszerdahely vezetője szerint akkor kellett volna konzultálni, amikor 11 milliót elvettek tőlük.
A vezető elektronikai és autógyártók egyaránt hozzájárulnak a kialakult helyzethez.
November 17-én tartották a koraszülöttek világnapját. Az időre született csecsemők 280 napot töltenek méhen belül, addig a korababák ennél 20-100 nappal hamarabb jönnek világra, így szervezetüknek nincs ideje teljes mértékben kifejlődni. A koraszülött-osztályon rendelkezésre álló modern eszközök fontos szerepet játszanak a túlélési esélyek javításában és a maradandó károsodás megelőzésében, azonban a megfelelő táplálás is életmentő lehet a koraszülöttek számára.
Súlyos betegsége miatt már 2014-ben kénytelen volt elhagyni a zenekart.
Kevés menőbb dolog van annál, mint saját két kezeddel épített, zöld rendszámos autóddal veretni a forgalomban. Még akkor is, ha az a házibarkács villanyos amúgy egy borzalmas lélekvesztő.
Futamgyőztes autó, de olyanból volt pár a német világbajnoknak. Fele ennyit vártak érte.
C. Ronaldo őszintén elmesélte, családi körben is téma, miért lő kevesebb gólt mostanában.
Nincs hivatalos döntés, de a szaklapok így tudják.
Hiába a tőzsdei cégekre vonatkozó szigorú szabályok, a BÉT és az MNB egymásra mutogat.

Az új futószalagos platform növeli a termelékenységet és gyorsítja a raktári munkát. A 21 000 négyzetméteres logisztikai központ jelenleg a termékek 70 százalékát tárolja, de a tervek szerint ez egy éven belül 90 százalékra nő majd.

Elektronikus kézbesítési rendszert alakít ki a cég, a szoftverekre, beüzemelésre, oktatásra 3,25 milliárdot költenek.
Ha a kazahok érmesek, Liuék az olimpián nem indulhatnak. Nagy csapás lenne, bronzérmesek voltak a vb-n.
Tódor János mond le Lendvai-díjáról, a jobbikos politikussal abban a teremben beszélgetett Rangos Katalin, ahol ő a díjat átvette.
Al Ghaoui Hesna tévésként, íróként egyaránt fontos ügyeket juttat el nézők és olvasók millióihoz. Történetei legtöbbször háborús övezetben élő emberekről szólnak, hadurakról és menekülőkről egyaránt. Félj bátran című könyvében új lapra helyezi a civilizációnkban sokszor tabuként kezelt érzést, a félelmet.
A 73 éves asszony családja 1936-ban lépett le a vadonba Sztálin elől. Ő születése óta ott él, mindentől távol, önellátóan, régóta egyedül. Most Putyinék megelégelték a dolgot.
A 73 éves asszony családja 1936-ban lépett le a vadonba Sztálin elől. Ő születése óta ott él, mindentől távol, önellátóan, régóta egyedül. Most Putyinék megelégelték a dolgot.
A bonni klímakonferencián jött létre az új szénellenes szövetség, mely 2018-ra, a lengyelországi klímakonferenciára már 50 tagot szeretne számlálni. A csatlakozási feltétel: 2030 után nem lehet széntüzeléses erőművekkel energiát termelni.
Nagy vihart kavart a terve, hogy engedi behozni Amerikába az amúgy védettséget élvező állatok trófeáit. Átgondolja.
Csak a vadonatúj a nyerő, vagy reális alternatíva lehet egy használt gép is? Voksolj! Fórumozz! Okíts!

„A nők minden évben november 10-től ingyen dolgoznak.” Ezzel a kijelentéssel nyitja novemberi számát a GLAMOUR magazin, hogy felhívja a figyelmet arra a világméretű jelenségre, miszerint a nők ugyanazért a munkáért alacsonyabb bért kapnak, mint férfi kollégáik. A Profession.hu annak járt utána, hogy mire számíthatnak a magyar nők a hazai munkaerőpiacon.

Megalázó zakókat kapott a Gladbachtól a magyar edző, most egy jó döntéssel nyugalmat szerezhet.
Mire számítsak 200 ezer kilométeres, automata váltós példányoknál? Az S80 a favorit.
Villanyautóban ugyan még nem állnak jól, de a Mazdával közösen addig összehoznak valamit.
Rádióteleszkóppal jött össze a jobb eredmény, bár az még sem kezdte szolgálatát.
A Fehér Ház útmutatót adott ki azzal kapcsolatban, hogy mit tegyenek az amerikai hivatalok, ha biztonsági hibákról szereznek tudomást.