2017. június 23. péntek, Zoltán
a a a
Legfrissebb hírek
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Több mint 40 országnak nyújt segélyt Magyarország, ami csak első hallásra tűnhet soknak, a legtöbbet adományozók élvonalának mégcsak a közelében sem vagyunk.
Kerényi Miklós Gábor fia, Kerényi Miklós Dávid az apja szerint túl veszélyes dologra vállalkozik. részt vesz a Ninja Warrior játékában.
Hazalátogatott a Miss World Hungary 2017 győztese, Koroknyai Virág. A szülei beszéltek az aggodalmaikról, féltik a lányukat.
A NAV emberei a TV2 Róna utcai székházában Hajdú Péter korábbi cégének szerződéseire voltak kíváncsiak és hosszan vizsgálódtak - írja a Bors.
Jöhetnek, de még nem - Június 17-től feloldották az Európai Unióban az ukrán állampolgárok vízumkötelezettségét. Ennek Magyarországra nézve is komoly hatásai lehetnek, mert hazánkban sok ukrán állampolgár végez idénymunkát. Lehet, hogy a jövőben még annyira sem leszünk a mintegy 2 millió ukrán munkakereső célországa, mint eddig.
A Siófoktól nyolc kilométerre, a Somogyi-dombságon fekvő Som lakói úgy tartják, hogy településük a névadója Somogy megyének.
Megszerezte a kormányzó többséget a francia parlamenti választásokon Emmanuel Macron pártja. A Köztársaság Lendületben (LREM) és szövetségese (MoDem) legalább 350 helyet szerzett az 577- ből.
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.
Egyedül nem megy, és nem is kell egyedül megoldanod semmit sem. Egy csapatra van szükséged, egy társaságra, akik segítenek neked, és akik képesek arra, hogy megsokszorozzák a lehetőségeidet. Ma csak akkor érheted el a célodat, ha képes vagy másokkal összefogni.
A Yeti után újabb szőrös lénnyel jelentkezik a Skoda, ezúttal egy fajjal nagyobb méretben – most a Kodiaq jön, ami ugye, medve. Tud-e okosabb lenni a maci az előembernél?
Rég nem láttunk hasonlót sem: ez lesz, ha valaki egy Ram pick-up alvázra Ford Mustang karosszériát rendel.
A Nagy-Britannia legkisebb kutyusának kikiáltott Tim akkora, mint egy babkonzerv, de annál sokkal, de sokkal cukibb!
Katasztrófa esetén automatikusan kirepül az egyik adatrögzítő, 2 óra helyett 25 órát tárolnak rajta és 30 helyett 90 napig működik a jeladó.
A különböző márkaszervizek megkaphatják az eltört iPhone-kijelzők javítására szolgáló különleges gépeket.
Nem kell többé szédülésig körbeforogni, hogy elmerüljünk a virtuális valóságban.
Bárhová is utazol, nem árt, ha ezek az alapdarabok veled tartanak!
30 sérült is van. Egy köveket szállító kamion ütközött egy busszal, majd két mentőautóval.
Amatőröknek és műkedvelőknek szerveztek nagyszabású kiállítást, mondván: aki fizet, kiállíthat. Százhúszan készültek a nagy napra, előtte reggel tudták meg, hiába fizettek – akár százezret is –, kiállítás nem lesz.
Ezeket a tömény, szivárványos fagyicsodákat legszívesebben most azonnal megkóstolnánk!
Nem elég jók a képek? Béna a tapéta? Kiszúrták azt a nyúlfarknyi repedést a falon? Egyik sem, lehet, hogy csak a bejárati ajtód színével van gond!
Ha vennél, már akkor sem vehetsz, ugyanis a Balenciaga papírzacskó hatású táskái közül már mindegyik elkelt.
A vőlegény az apától kéri meg a leendő menyasszony kezét. Régen ez a találkozás jó alkalom volt a hozomány nagyságának megbeszélésére. Ma a fiatalok döntenek a házasságról, de szokásból és udvariasságból a szülők beleegyezését kéri a vőlegény.
Ebben a forróságban sokan végighánykolódják az éjszakát, de azért van néhány apróság, amivel segíthetünk, hogy a melegben is nyugodtan alhassunk!
Egy pillanat eljutottak a kapuig Chile ellen. Zajlik a Konföd Kupa.
Volt köztük kínos is, mindet jól megindokolták.
A nap fölülemelkedett már a bejáró út melletti jegenyén. Kilenc óra felé járhatott az idő.
Ez a fehérjeturmix pont olyan ízű, mint a legfinomabb vaníliás milkshake, csak épp tej nem került bele.
Digitális pult lesz kasszások helyett, és ettől szárnyalni kezdett a cég a tőzsdén.
Így minél magasabb lesz a fal, annál jövedelmezőbb – mondta.
Eleged van az edzés utáni kócos hajzuhatagból? Eddz befont tincsekkel!
Ron Howard fogja átvenni a Han Solo-film rendezését.
Pár ügyes lakberendezési és dekorációs trükkel az otthonodba varázsolhatod a legsikkesebb boutique hotelek hangulatát!
Amerikában már kezdetét vette a Pride fesztivál, az emberek pedig a legelképesztőbb helyekre is becsempészik a szivárványt: például a hónaljszőrükre is.
A gyanú szerint a Terrorelhárítási Központ volt munkatársa ismerte a rendszert kezelő informatikust, aki szólt neki, mikor kell telefonálni.