2017. július 20. csütörtök, Illés
a a a
Legfrissebb hírek
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Több másik koncepciókészülék is tiszteletét tette a Lenovo Tech World '17 kiállításon, bár kétségtelenül a hajlítható mobil volt a legérdekesebb.
Százféle komló, tízféle maláta, 100-as keserűségi és 10 százalékos alkoholfok, megszületett a magyar desszert IPA.
Át kell írni az afrikai kirajzás idejét, mert az emberek a korábban hitt dátumnál 18 ezer évvel korábban értek Ausztráliába.
A Csontváros 28 éves sztárja szerint a divatipar meglehetősen rossz üzenetet közvetít a fiataloknak.
Hogy eldöntsük, kinek van igaza, lefordítottuk A Nyár Legfontosabb Dalszöveget.
Az új DDR4-es csomagok külön inteles és AMD-s verziókban is kaphatók lesznek.
Alig látszik ki anyja bundájából, de máris az állatpark egyik legcukibb lakójának számít a háromhetes, sárgaszakállas maki.
Luc Besson szereti, ha emberek megnézik a filmjeit, még akkor is, ha nem tetszik nekik. Szerinte a Marvel-univerzum túl bonyolult, a sci-fik pedig túl sötétek manapság. Interjú.
Az anyagi kár jelentős: 24 órás robogóversenyünkön csak Csikós nem esett, de a többiek sok drága felszerelést amortizáltak le. Összeállt a Rulettkerék-205 GTI, és a villanyautókon kívül nagy SUV-okat is összehasonlítunk.
24 órás sztrájkot tartanak, bezártak az üzletek, lezárták az utakat, hogy megdöntsék az elnököt.
A Thököly út és a Mexikói út kereszteződésében történt a baleset.
A szlovák rendőrség hónapok óta figyelte a férfit, akit kommandósok vettek őrizetbe.
Vilmos herceg és Katalin hercegné jelenleg az Európai Unió országait látogatják sorra, a lengyelek után most Berlinben voltak, ahol szintén sűrű volt a programjuk. Az átlagembereket azonban nem a diplomáciai események, sokkal inkább a házaspár gyerekei és Katalin ruhái érdeklik.
Pedig nem gondoltuk volna, hogy még az első résznél is elmebetegebb öldökléseket tudnak mutatni, de itt minden van a lézerlasszótól a bőröndrakétáig.
Az alacsony vízállás miatt második világháborús német hajók váltak láthatóvá a Duna szerbiai szakaszán, a román határhoz közeli Prahovónál.
Úgy tűnik, a kommunista párt tényleg felturbózza az internetcenzúrát, és hadat üzen a titkosított kommunikációnak. Kiberszuverenitás, mi?
Óriási politikai vihart kavart a lengyel kormánypárt, ami olyan jogszabályokat fogadott el, amelyekkel a bíróságokat befolyásolhatja. Az EU felhorgadt, több ezren tüntettek, miközben az elnök által kért kompromisszum mellett a PiS felgyorsította az új törvények elfogadását.
Burt Munro leszármazottja a Bonneville Speedweekre készülve majdnem 300-at ment.
Már-már egészen elképesztő az, ami a debreceni főpályaudvar közbeszerzési tendere körül történik.
Londoni pénzügyi elemzők szerdai előrejelzése szerint a magyar gazdaság ciklikus fellendülésének környezetében a banki hitelkihelyezés gyorsuló ütemű növekedése várható Magyarországon a következő két évben.
Jon Watts rendezheti a Pókember: Hazatérés folytatását.
Az amerikai nő a Facebookon kelt ki magából az új szabályok miatt, amelyeket egyébként nem is a nők, sokkal inkább a férfiak miatt kellett bevezetni.
A Google Street View igazán egzotikus területtel bővült: az ISS 15 modulját járhatják be a látogatók.
A Dell Technologies jelentése szerint 2030-ra minden szervezet technológiai szervezetté válik, és a vállalatoknak már most el kell gondolkozniuk infrastruktúrájuk és munkaerejük „jövőállóságán”.
Az eddig is remek Crosshair VI Hero alaplapot fejlesztette tovább a tajvani gyártó.
Sok oka lehet annak, hogy újra szeretnénk éleszteni a harmóniát kapcsolatunkban. Egy ilyen elhatározás mögött sok minden húzódhat, akár a hétköznapok monotóniája, a sok elfoglaltság vagy manapság a külföldi munkavállalás is, ami a távolság révén a kapcsolatot is megviselheti, próbára teheti.
A mesterséges édesítőszerek hosszú távon kapcsolatba hozhatók az elhízás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a szívbetegségek kockázatának növekedésével egy új kanadai kutatás szerint.
A MIUI 9 hivatalosan is eljut a 2013-ban bemutatott, de még ma is széles körben használt Xiaomi Mi 2 és Mi2s készülékekre.
Vajda Zitának egyenesen az MNB adott kölcsön 32 millió forintot lakásra.
A Mol Nyrt. az Evonikkal és a thyssenkruppal kötött megállapodást petrolkémiai beruházásainak megvalósításához, a szerződések az úgynevezett HPPO (hidrogén-peroxidból propilén-oxid) technológia licencének és tervezési dokumentációinak beszerzésére vonatkoznak - közölte a Mol a tőzsde honlapján csütörtökön.
Készülj, mert le fog esni az állad, ha eláruljuk Risa Hirako japán modell életkorát!
Főként az egyre nagyobb számú nyertes uniós projektek előfinanszírozási kiadásaival, az aktuálissá vált kamatkiadásokkal, illetve a lakásépítési támogatások felfutásával indokolta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), hogy az államháztartás központi alrendszerének első félévi halmozott hiánya 911,2 milliárd forintot tett ki, az egy évvel korábbi 402,1 egy milliárd forinttal szemben.
Mintha serdülők közé raktak volna egy profit, úgy cikázik az élre a Tour ásza: Ullrichot megveti, nagy győzelmeit megkönnyezi. És még jól is néz ki Marcel Kittel.
Az Exek az édenben műsorvezetője az utóbbi időben szexi, sokat mutató képeivel hívja fel magára a figyelmet. Most viszont megosztott egy sztorit, amely mindannyiunknak tanulságos lehet.
Fotók bukkantak fel az új Rolls-Royce Phantomról, egy héttel a világpremier előtt.
A legfrissebb Hivatalos Értesítőben jelent meg a fejlesztési minisztérium hivatali mobilhasználatra vonatkozó utasítása.
A 35 éves Barbara Weldens első albuma idén jelent meg. Egyelőre nem tudni, miért állt meg az énekesnő szíve.
Az első közbeszerzési eljárást a túlárazott ajánlatok miatt eredménytelennek nyilvánították, a következő fordulóban némi árcsökkentést követően végül sikerült szerződést kötni.
Nem kellett sokat várni, újabb álompár született a vizes világbajnokságon. A nyílt vízi úszás csapatversenyében 7. helyen végeztek a fiatalok – a nagy örömben Gyurta Gergely és Novoszáth Melinda között egy csók is elcsattant.
Veszekedni senki sem szeret, mégis mindenkivel előfordul, hogy elönti az agyát a düh, és vulkánként tör ki belőle a méreg. Ha szeretnéd az ilyen helyzeteket rövidre zárni, adunk pár tippet.
Szobatársa ölt meg egy 63 éves beteget a romániai Focşaniban, a megyei sürgősségi kórházban.
A világbajnokság-szervezők szóvivője szerint ekkora értékben valósultak meg olyan beruházások, melyek a torna után is megmaradnak.