2017. március 28. kedd, Gedeon, Johanna
a a a
Legfrissebb hírek
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Az emberiség története évezredkre nyúlik vissza, így mindig maradnak rejtélyek, amik megfejtésre várnak. Sci-fi-rajongók és ufóhívők izgalmas teóriákat gyártanak a civilizációnk fejlődésébe beavatkozó földönkívüliekről és jövőből jött technológiákról, melyeket igyekeznek alátámasztani a tudomány számára megmagyarázhatatlan felfedezésekkel. De mi lehet az igazság? Íme pár titokzatos tárgy, ami még most is fejtörést okoz a kutatóknak!
Valóban ennyibe kerülnek az új készülékek, amik egyébként okostelefonok.
Beköltözik fiával a Fehér Házba Melania Trump. A költözésről hivatalos közleményben tájékoztattak, már azt is tudni lehet, hogy szeptemberben költözik a First Lady és fia Washingtonba.
Óránként 263 kilométeres sebességű szél pusztít Queensland partjainál.
Tizennyolc év hosszú idő, pláne, ha valakit ennyi együtt töltött idő után kell elengednie az embernek. A Vámpírnaplók 28 éves sztárja vigasztalhatatlan – nagyon fáj neki Lynx elvesztése.
Kőváry Barna, Benyó Máté és Marenec Fruzsina a pályán bármelyik átlagembert lenyomnák, de mit csinálnak a kúton? Versenyt szerveztünk, hogy kiderüljön.
Egyszerű, tökéletes, egyszerűen tökéletes. Ha csak egy kekszet akartok sütni húsvétkor, akkor ez legyen az!
A teljes fővárosi egészségügyi ellátás megújulhat 2025-re az elkészült átfogó fejlesztési koncepció alapján, amely szerint a három "szuperkórház" mellett az összes fekvőbeteg-intézményt korszerűsítenék. A Semmelweis Egyetem fejlesztési tervével összehangolt kormány-előterjesztés szerint a Dél-Budára tervezett vadonatúj kórházat az orvosegyetem működtetné - írja keddi számában a Magyar Idők.
A hatéves gyerekeknek készített botrányos, fütyis kifestőkönyv kiadója elnézést kért mindenkitől, akit kiadványa megsértett.
Egy olyan makróvírus terjed fertőzött, Word dokumentumokban, amely a Windows mellett a Mac számítógépekre nézve is kockázatot jelent.
Attól tartanak, hogy egy kétsebességes EU-ban a lemaradók között lehetünk.
Általában azt mondják, hogy az értékesítőknek jó beszélőkével és kiváló meggyőzőképességgel kell rendelkeznie. Valójában viszont a sikerhez sokkal többre van szükség, mint, hogy lyukat tudjunk beszélni valakinek a hasába.
Lisa Rinnát nem kell bemutatni a Melrose Place rajongóinak, bár tépett frizurájára könnyebb emlékezni, mint a színészi alakítására. Hihetetlen, hogy már ilyen nagy lányai vannak, akikről rendszeresen ír a Vogue magazin is.
Bár az utóbbi hónapokban meglehetősen titokzatossá vált, az énekes nem tudott elmenni szó nélkül a felé áradó szeretet mellett.
Amikor már azt hiszed, hogy a medvehagyma minden variációját elkészítetted, vagy legalábbis hallottál róla, nagyon meg fogsz lepődni, mert még mindig tudunk újat mutatni. Ezúttal egy viccesen zöld színű, laktató krumplis nudlit: a medvehagymás gnocchit.
Közös listán indulna az LMP-vel, a Párbeszéddel és a Momentummal is az Együtt elnöke. Juhász Péter szerint együtt kell megcsinálniuk az új pólust. Mindent ennek rendel alá, a képviselői tisztségéről is tervezi a lemondását. Orbán fütyülését akkor hagyja abba, ha leül vitázni. Interjú.
A 12. játékhét második felének – a csütörtöktől vasárnapig terjedő időszak – Tippmix-ajánlatát alapjaiban határozták meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezős összecsapásai, különös tekintettel hazánk nemzeti csapatának soros, Portugáliában megvívott párharca.
A kókusz és csoki párosa ismét bizonyított! Mennyei reggeli a húsvéti hétvégére!
Az angol telivér szülőhazájában, a brit szigetországban már a 350 éves római megszállás idején is kedvelték a lóversenyezést.
A 28 éves előadó egyik fellépésén árulta el, hogy valószínűleg ezek az utolsó alkalmak, hogy élőben látjuk őt.
A Tippmix 2017. március 28. - április 3. közötti teljes ajánlata
Budapesten kedden reggel 05:32-kor kel fel a Nap, és 19:04-kor nyugszik. Lady Gaga születésnapján ilyesmikre számíthatunk:
Itt az utolsó előzetes a Páncélba zárt szellemhez, néhány új jelenettel a korábbiakhoz képest.
Áder március közepén írta alá a már enyhébb verziójában is az Európai Emberi Jogi Egyezménybe ütköző törvényt.
A dupla méh viszonylag ritka, a dupla hüvely meg pláne, és több hátrányuk van, mint hasznuk.
Innentől a menedékkérők csak a tranzitzónában várhatják a döntést – vagy kimennek Szerbiába.
A kutatók nem idegeskednek, amit azzal indokolnak, hogy egyszer már túléltük a bajt.
Öt éve tűnt el a csongrádi férfi, akinek megölését egy elítélt ismerte be.
Tizenkét év alatt megduplázódott Magyarországon a cukorbetegek aránya, 2003-ban a 19 évnél idősebbek 6,27 százaléka, 2015-ben már e korcsoport 12,43 százaléka járt orvosnál ilyen problémával - írja keddi számában a KSH adataira hivatkozva Világgazdaság.
Készült versenytechnika a vasfüggöny mögött is – itt és most a középmotoros Samarákról lesz szó.
Egyelőre csak a szabadalmi rajzokat ismerjük – ezeken a jelenlegi Corvette látható, de lehet, hogy másutt használnák az új megoldásokat.
Az összesen 3,8 millió négyzetméternyi területre kiterjedő magyarországi ipari- és logisztikai létesítmények közel felénél mára komoly problémát okoz, hogy az elmúlt évtizedben a létesítmények tervezésénél és kivitelezésénél nem fordítottak kellő figyelmet a padozatok megfelelő minőségű elkészítésére – derült ki a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének (MLSZKSZ) friss felméréséből. A Szövetség szerint a megrepedt, széttört padozatok rendbetételével és a megfelelő technológia kiválasztásával ágazati szinten évente három-négymilliárd forintnyi költséget lehetne megtakarítani.
Hosszan keresgélt a fiókjában, míg az egyik dossziéban megtalálta az önéletrajzát. Az „iskolai végzettségek” rovatba gondosan feljegyezte a nemrég kijárt tanfolyamot is, aztán csak nézte a papiroson sorjázó adatokat, s arra gondolt, az igazságot nem tudja senki.
Csak elkészült A galaxis őrzői folytatása új előzetesének magyar változata.
Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjának teljesen megváltozott az élete. Elköltözött a fővárosból, fodrászszalonja van, most hétvégén pedig meg is házasodott
A legjobban várt ellenfelével csapott össze szombaton a magyar labdarúgó válogatott. Nem csak a meccsen kialakult eredmény, de a tévés nézettség sem emlékeztetett a tavaly nyári találkozóra.
Gondoltuk, hogy nem marad társaság nélkül Vajna Tímea, miután Amerikába költözött. Ám azon egy kicsit meglepődtünk, hogy kit vitt magával a tengerpartra. Természetesen képet is posztolt.
Örömhír a Foci szerelmeseinek és azoknak, akik már hiányolták Gundel Takács Gábort a képernyőről. Gundit hetente egyszer, nyolc-tíz percben láthatjuk a tévében.
Örömhír a Foci szerelmeseinek és azoknak, akik már hiányolták Gundel Takács Gábort a képernyőről. Gundit hetente egyszer, nyolc-tíz percben láthatjuk a tévében.
NYOMASZTÓ a zsúfoltság. Nem egyszerűen kellemetlen, de káros is. Stresszt okozhat, túlterheli az idegrendszert, kiválthat betegségeket.
NYOMASZTÓ a zsúfoltság. Nem egyszerűen kellemetlen, de káros is. Stresszt okozhat, túlterheli az idegrendszert, kiválthat betegségeket.
Az agyműtéten átesett Tahi Tóth László végre hazamehetett a hosszú, kórházban töltött hónapok után. Otthonában gyógyul, és már készül arra, hogy újra színpadra áll
Az agyműtéten átesett Tahi Tóth László végre hazamehetett a hosszú, kórházban töltött hónapok után. Otthonában gyógyul, és már készül arra, hogy újra színpadra áll
HOL VAN MÁR AZ IDŐ, amikor a „három-hatvanas”, azaz kilónként 3 forint 60 fillérbe kerülő fehér vekni sorakozott a polcokon! Ma van kenyér ezerféle, de a részletekben rejtezik a csoda: a kovászban, a lisztben, a szakértelemben. Az „igazit” keresve jártuk Heves és Nógrád megye pékségeit. Megismertük a frissen őrölt liszt illatát, s megtudtuk, a jó pék szinte már fehér hollónak számít.
Egy Szlovákiában korábban többször elítélt férfit újabb bűncselekmény miatt köröztek az ottani hatóságok. Magyarországon rejtőzött el, Szlovákia a kiadatását kérte, a magyar rendőrök elfogták és kiadták. Az esetről cikk jelent meg egy magyar napilapban, amelyben a férfit egy esetben „bűnözőként” említették. Emiatt ő pert indított a lap ellen, mondván, hogy mivel az adott ügyben még nem ítélték el, egyebekben pedig a bűnügyi nyilvántartásban nem szerepel, érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik, ezért a személyiségi jogait sérti, ha bűnözőnek nevezik.