2017. április 28. péntek, Valéria
a a a
Legfrissebb hírek
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
A piszkos fantáziájú felnőttek néha még a legártatlanabb gyermeki gesztusokba is mocskos dolgokat látnak... Néha pedig nem is olyan nehéz megnézni azokat a mocskos dolgokat!
Átnevezhetik Pest megyét, nézze meg, hogy nézne ki a magyar megyetérkép, ha minden más megye is visszakapná régi teljes nevét. Hello, BATZG-megye!
Égő abroncsok, bezárt iskolák és elfoglalt utak a kormány szegényeket sújtó intézkedései miatt.
Van egy jó hírünk a mogyoróallergiásoknak: napraforgómagból is ugyanolyan isteni vaj készíthető, mint a mogyoróból. Mutatjuk!
Se időd, se kedved minden héten takarítani? Mutatunk pár alig tízperces trükköt, amivel így is tisztán tarthatod az otthonod!
A függő, makramé virágtartók most legalább olyan trendik, mint amilyenek a 70-es években voltak! Megmutatjuk, hogyan készülnek.
Ezt a könnyed cseresznyés süteményt akár a most következő hosszú hétvégén is elkészíthetjük! Nem kell megijedni az idegen névtől, ez a recept egyáltalán nem bonyolult!
Az egy hónapja már belengetett támogatás forrását ma pontosították, a kormány segélyügynökségéről viszont még mindig keveset tudni.
Csak a büntetőlövések vége döntötte el, hogy először lehetnek A csoportosok, Ausztria is feljutott.
Jövőre szabadulhat a Muki néven elhíresült férfi, aki 2006 nyarán megkötözött, benzinnel lelocsolt és felgyújtott egy 18 éves lányt.
Az értelmetlen vita, hogy kis csík, kopasz vagy teljes érintetlen vadon legyen-e a nők fanszőrzete megdöbbentően sokat számít a férfiaknak, akik még szakítani is képesek lennének miatta.
Csak idő kérdése volt, hogy az Instagram kedvenc reggeli-alapanyagából édesség legyen, és most végre eljött az a nap!
Az Amerika kapitány rendezője dirigálhatja az új Narniát.
Idén 150 millió forintot költ rá a Külügyminisztérium.
Rendetlenkednek a hormonjaid? Íme, 3 természetes alapanyag, amivel visszarendezheted őket a normál kerékvágásba!
A főváros elsőre nem engedélyezte az útvonalat, végül kicsit másmerre, de lehet futni május 7-én.
Tizenegy évi csatlakozási tárgyalás után Montenegró a NATO teljes jogú tagjává válhat, a 81 tagú törvényhozás ugyanis 46 igen szavazattal – az összes jelen lévő képviselő támogatásával – elfogadta az ország NATO-csatlakozásáról szóló törvényt pénteken.
Ez az isteni, házi mangófagyi az egész nyaradat megcsinálja!
Buda legszélére költözik a Nemzeti Nyomozó Iroda.
A Heinken új, négy és fél perces kisfilmje azt üzeni, hogy azért, mert valaki mást gondol a világról, még nem ősellenségünk, sőt működhetünk vele együtt is. Ha pedig vannak is ideológiai alapú nézeteltéréseink, akkor azokat egy sör mellett még mindig meg lehet beszélni.
A közelmúltban tele volt az internet azzal, hogy lesz egy férfiből női önbizalom-edző. Felmerül a kérdés, mégis honnan tudná ő, mi zajlik le a női lelkekben? Marozsák Szabolccsal Gáspár Kati beszélgetett.
Újabb felesleges, ám jelentős költséggel járó kötelezettséget róttak az agrárvállalkozásokra, amelyek közül sok még nem is sejti, milyen következményei lesznek egy új szabályrendszernek – állítja a Mezőgazdasági Termelők és Szövetkezők Országos Szövetsége (MOSZ). Évente milliós többletkiadást is okozhat az új passzus.
A fáradt felnőtteknek segítene az edzőterem 45 perces szundiórájukkal.
Aki egy kicsi is ért a magyar gasztronómiához az ismeri a bajai, a tiszai és netán a balatoni hallevet. De hogy van kőbányai is, ki hallott róla. Most, május 1-jén mindenki megismerheti, aki ellátogat a Halmajálisra a fővárosi kerületbe, ahol nem mellesleg egy ezer literes óriásbográcsban is rotyog majd a vörös lé.
A húszéves lány már több mint 3 és fél millió forintot fizetett csivavája Dior és Chanel ihlette ruhakölteményeire.
Csaknem negyvenöt kilométeren, két fázisban épül meg az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Cegléd között összesen 72 milliárd forintért, amelynek ma tették le az alapkövét.
Mindketten megérdemlik a győzelmet, mert Gáspár Bea és Kovács Kati is elképesztően teljesített az egész versen alatt. Izgultak, amikor kihírdették a Konyhafőnök VIP eredményt.
Eltelt az első száz nap Donald Trump elnökségéből. A mindig makulátlan Melania Trumpból továbbra is alig láttunk valamit, viszont Ivanka berendezkedett a Fehér Házban, és már Merkel is fogadta. Nők Trump körül.
Obama által betiltott kitermelést folytatják például a sarkvidéken.
Az első negyedévben összesen mintegy 11 százalékkal, 1,3 milliárd forinttal költöttek többet az OTP SZÉP kártya birtokosai, mint a tavalyi év azonos időszakában. A kiemelkedő eredményhez nagyban hozzájárult a húsvéti hosszú hétvége, amikor a kártyabirtokosok naponta átlagosan mintegy 240 millió forintot költöttek pihenésre, feltöltődésre. Az OTP SZÉP kártya birtokosoknak még 2,5 milliárd forintnyi 2015-ös juttatást kell felhasználniuk május végéig.
Most ötvenéves Ian Fleming első James Bond-regényének első moziadaptációja, az 1967-es Casino Royale, ami a filmtörténet egyik leghányatottabb sorsú produkciója. Az évforduló kapcsán híresen katasztrofális filmforgatásokat idézünk fel.
Az átlagosnál jóval keskenyebb, mechanikus kapcsolókkal szerelt billentyűzetet mutatott be a G.Skill.
A Bahama-szigetekre szervezett, botrányba fulladt Fyre Festen a vendégek szükségszálláson rostokolnak, és még hazajutni se tudnak.
Újabb gyöngyszem a hazai egészségügy gasztronómiai kínálatából.
Kikanyarodott egy daru elé egy diákokat szállító emeletes busz, a daru gémje felhasította a busz oldalát, több diákot kórházba kellett szállítani.