2017. november 22. szerda, Cecília
a a a
Összes kultúra hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Új traileren a Mario + Rabbids Kingdom Battle.
A napokban két fesztiválon, szeptemberben a Belvárosi Színházban mutatják be először hazánkban John Patrick Shanley Pulitzer-díjas Kétely című drámáját Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Kéry Kitti és Simkó Katalin szereplésével, Pelsőczy Réka rendezésében. A színdarab rendezője, Pelsőczy Réka mesélt a darabról.
A többi verzióval egy idõben jön a nintendós változat.
"Mondd, szereted az állatokat?" Bármilyen társaságban vagyunk, könnyen találunk valakit, aki hozzánk hasonlóan szereti az állatokat, kutyát, cicát, kisállatot tart otthon, vagy kedveli a lovakat, és máris van közös témánk.
A Nintendo pedig újból átmegy pénznyomda-üzemmódba. Üzleti jelentés az elsõ negyedévrõl.
A briteknél a kis bandikut befogta a tintasrácokat.
Gyorsan változó világunkban, gondolnánk, a könyveket kiszorítják a számítógépek, e-book olvasók, okos telefonok. Mégis azt látjuk, hogy a könyvesboltok polcai roskadoznak, rengeteg az új kiadvány, nagy sikerűek a könyvhetek. Aki sűrűn jár könyvesboltokban, néha, de igazán nagyon ritkán, láthat valami egészen különöset is a kínálatban: minikönyvet! Cikkünk hőse, Tari József azonban nemcsak néhanap lát minikönyvet: több mint ötezer kötetes gyűjteménye van, és ahogy mondja, az érdeklődés a kollekció iránt nem lankad. Lehet, hogy reneszánszát kezdi élni a könyv?
Kit lep meg, ha azt mondjuk, hogy a hamarosan kezdődő vizes vébé környékén is vannak félrefordítások? Mondjuk, konkrétan a weboldalon? Esetleg nem is egy? Súlyosabbak is?
Hol van Új-Dél-Velsz? Izé, bocs, elírtam, úgy értem: New-Dél-Wales. Nem, még mindig nem... Hagyjuk. Azt akartam mondani, hogy ebben a posztban nem lesznek félrefordítások, csak furcsa megoldások, nem-fordítások, ilyesmik.
Ízelítõ a második rész single player módjából.
Az öltözködés a napi rutintevékenységek legkreatívabb cselekedete lehet, ha kellő odafigyeléssel végezzük. Az öltözék lelkiállapotunk, hangulatunk hű tükrözője.
Az egyik teljesen új, a másik egy tavalyi cím portja.
Július 12-én érkezik az új karakter, Max Brass.
Ha nem láttad, nézd vissza a húszperces adást!
A táblafeliratok fordítása lehet könnyű is meg nehéz is: ha például látott már az ember az adott kontextusban angol nyelvterületen táblát, máris leegyszerűsödött a feladat. Ha nem, akkor is azért lehet talán jobb munkát végezni, mint ezeknek a feliratoknak a készítői.
Gyanús bejegyzés a Platinum Games-tõl a Twitteren.
A sorstársból barát lett, majd egyre infantilisabbá vált. Ma ismét igazi társnak tűnik, de nem árt, ha tudjuk: egyesek gazembernek tartják.
Júliusban két premierrel is jelentkezik az Orlai Produkciós Iroda a Szentendrei Teátrum és Nyár együttműködésében. A közeli napokban Szép Ernő egy klasszikusa mellett néhány igazi mai történettel találkozhatunk a színpadon.
A DLC 100%-os teljesítéséhez majdnem öt óra kellett.
Másfél év Föld körüli keringés után visszatér Budapestre a világ legnagyobb utazó ?űr-gyűjteménye", a NASA és az űrrepülés történetét feldolgozó Gateway to Space kiállítás. Az emberiség legnagyobb kalandját végig kísérő expó július 1-től szeptember 11-ig látogatható a Millenárison, ezúttal azonban nagyobb interaktív teret és több játékot kínálva a látogatóknak.
Nem csak karakterekkel bõvül a Switch-exkluzív.
Ilyen lesz a kétjátékos mód Marioval és Cappy-vel.
A Super Mario Odyssey két helyszíne is részletesen bemutatkozik ebben a közel félórás gameplay demóban.
Megjelenési dátumot kapott a következõ 3D-s Mario.
Az elsõ kiegészítõ a hónap végén, a második az év végén érkezik.
Idén õsszel a Fire Emblem hõsei is harcba indulnak.
Hosszú idõ után visszatér a régóta várt franchise.
Bemutatták a következõ nagygépes játékot.
Összefognak az õrült nyulak és a Nintendo kabalája.