2017. november 22. szerda, Cecília
a a a
Összes egyéb hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
A brit belügyminisztérium bevándorlásügyi államtitkára szerint a törvényesen Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok a Brexit, a brit EU-tagság megszűnése után ugyanolyan könnyűszerrel regisztráltathatják majd magukat állandó nagy-britanniai lakosként, "mintha csak a jogosítványukat akarnák meghosszabbítani".
A startup vállakozások beruházói, az úgynevezett angyalbefektetők számára a december 9-én hatályba lépő kormányrendelet teremti meg az adóalap-kedvezmény igénylésének keretfeltételeit - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda.
A szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás iparágának ciklikussága kétségtelen, hiszen a nyári időszakban megduzzadnak a piac bevételei az ország adottságainak és az általa vonzott turistáknak köszönhetően. Nem volt ez másképp az elmúlt három év folyamán sem, derül ki a Bisnode elemzéséből, melyben a szezonalitást kiszűrve vizsgálta meg, hogy mi is mondható el az ágazat mutatóiról éves vonatkozásban.
A legújabb becslés alapján közel tíz évre biztosítottak az ipar igényei.
Nagyon népszerű honlapokon is vannak olyan scriptek, amelyek a felhasználók egérmozgásait figyelik és mindent rögzítenek.
A Kúrián működő automatikus ügyelosztási rend megfelel az alaptörvény szellemiségének, és az ebből kibontható törvényes bíróhoz való jog követelményének - mondta Darák Péter, a Kúria elnöke az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtt.
December 10-től egyes járatokon akár 20 százalékos kedvezmény is érvényesíthető.
Nem deformálódik, megjegyzi a szikla formáját, amin jár. A Marsra szánják.
Az internetes "véleményvezérek" és más, jelentős követői bázissal rendelkező magánszemélyek oldalain megjelenő hirdetéseknél egyértelműen jelölni kell a reklámozást a Gazdasági Versenyhivatal szerint.
A férfit meglőtték, de kijutott a biztonságot jelentő demilitarizált zónába.
A férfit meglőtték, de kijutott a biztonságot jelentő demilitarizált zónába.
A büntetőeljárások során a hatóságoknak tiszteletben kell tartaniuk az érintett ártatlanság vélelméhez fűződő jogát, ez azonban nem érintheti a sajtó szabadságát. Nem alaptörvény-ellenes, ha a sajtóban közölt tudósításhoz olyan képi illusztrációt csatolnak, amelyen az érintett a jogerős ítélet meghozatala előtt vezetőszáron és bilincsben látható.
Az átlag többet keresett január-szeptemberben, mint tavaly. Lassul, de folytatódik a növekedés.
A szerbeknél kirúgták, Ausztráliában lemondott a sikerkapitány
Nem marad csendben, ellenkampányt indít az őt ért kormányzati támadások miatt.
Kevesebb mint másfél hónappal a naptári év vége előtt egyre több cég kénytelen azzal szembesülni, hogy kisebb-nagyobb fennakadásokkal is jár majd, ha a Munka törvénykönyvének (Mt.) megfelelve minden munkavállalójának kiadja az idei évben esedékes szabadságát. A Trenkwalder arra figyelmeztet, hogy a szabadság idei kiadásának elmaradása főszabály szerint akkor is jogszabálysértésnek minősülhet, ha az adott időszakban a munkavállaló sem akart szabadságra menni.
Kocsis Máté érkezése óta ömlik a támogatás a sportágba, tavaly 27 milliárdot kaptak.
Kocsis Máté érkezése óta ömlik a támogatás a sportágba, tavaly 27 milliárdot kaptak.
A békési tanár Londonban kezdett volna új életet 11 éves diákjával, akit most a pszichiátrián kezelnek.
Kiterjesztett valóságos céget vettek, 2020-ra saját headsetet akarnak kiadni, nemcsak otthoni célra.
David Cassidy egy sorozatban játszott zenészt, aztán tényleg sztár lett, és nagyobb volt a rajongótábora, mint Elvisnek. 67 éves volt.
Ha a régiót nézzük, nem kiugró a növekedés. A következő évek viszont feszültebbek lehetnek.
Ez jelentős mértékben átalakíthatja az internetes kereskedelmet, könnyebbé teszi azoknak az életét, akik az EU területén akarnak termékeket vásárolni vagy szolgáltatásokat megrendelni.
A Liverpool brazilja 5 BL meccsen 5 gólnál és két gólpassznál tart.
Eduardo Berizzo, a Sevilla edzője a szünetben, a Pool elleni 0-3-nál mondta el játékosainak a szörnyű hírt.
Váratlanul mondott le november elején, de még nem biztos, hogy tényleg.
Mégsem lesz lehetőség fellebbezésre a november 14-én elfogadott adóigazgatási rendtartásra vonatkozó törvényjavaslat értelmében – figyelmeztetnek a Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Iroda szakértői.
Több országban már visszahívták a bútorokat, Magyarország is érintett, de még tart a vizsgálat.
Szerbiából csempészték a több országában legális, Magyarországon drognak minősülő anyagot.
Jól teljesít Magyarország, a gazdaság teljesítménye megfelel azoknak a kritériumoknak is, amelyek akár az euró gyors bevezetéséhez is szükségesek lennének. A magyar euróbevezetés esélyeiről, a webáruházak karácsonyi hajrájáról, és a felesleges állásinterjúkról is olvashat a Piac & Profit novemberi számában.
Videósunk megmutatja, hogy teljes sötétségben is képes vásárolni, olvasóink pedig kipróbálhatják, felismerik-e az ilyenkor népszerű termékeket. Vibrátor vagy lávalámpa? Porszívó vagy csőgörény? Tesztelje magát!
A Viszkis rablóról szóló filmben Opel Astrával megy az autós üldözés a kilencvenes évek bűnös Budapestjén, de egyébként olyan, mintha Hollywoodban készült volna. Sajnos.
Európa nagyhatalma megtorpant: nem tudnak kormányt alakítani, hosszú ideig ideiglenes kormány vezeti az országot. Kormányválság ez vagy csak próbatétel? És milyen kifutása lehet?
Azt állították, hiába nyertek díjat, akkor is hazazavarták őket. Aztán közölték, csak át akarták verni a hülye sajtót.
Pedig díjat is nyertek. Nem volt megfelelő belépőjük, mehettek isten hírével.
A mechanikus ébresztőóráktól az iPhone-ig kilenc perc a standard, és ennek egyáltalán nem tudományos-élettani okai vannak.
Ki lesz a felelős, ha egy önvezető autó ütközik?
Száz befektetés során majdnem tízmilliárd forint tőke kihelyezéséről döntött a Hiventures. Mire ad, hogyan ad pénzt az állami tőkebefektető?