2017. május 28. vasárnap, Emil, Csanád
a a a
Összes egyéb hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Mathias Rustnak józan számítás szerint meg kellett volna halnia 30 éve, a Vörös tér felé repülve. Túlélése konteógyanús, de anélkül sem lehetetlen.
Lőtt egy pazar gólt, adott egy olyan gólpasszt, amit kevesen tudnak, 3-1-re verték az Alavest.
Újabb ügy vethet rossz fényt a közösségi utazásmegosztóra.
A jelenség oka akár idegen civilizáció is lehet, ezért most ismét megkezdték a megfigyelést.
Kilépett a tripla-A kategóriás videojátékok világába a Sniper: Ghost Warrior-sorozat, azonban a harmadik rész a CI Games minden törekvése ellenére sem tudott felülemelkedni a középszerűségen.
Diplomatikus egyrészt-másrészt politizálás volt a jellemző, még Trump is visszafogta magát.
A rendező először beszélt a történetről. Elárulta, nem fog Donald Trumpra utalgatni, és nem számol olyan szerelmi szállal sem, mint amilyen Han Solo és Leia között volt.
A döntőn a Kispest 1-0-ra legyőzte a az ezüstérmes Videotont, a Vasasé a bronz, a Gyirmót mellett kiesett az MTK.
Egy kezezés utáni gól megfogta a Chelsea-t, aztán Costa visszahozta őket, de a kiállítás után nem maradt remény.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki
Az új változat a megszokott hardvert kínálja, LTE-vel és némileg nagyobb akkumulátorral.
Az összetettben vezető Quintana ötödik lett, megőrizte a rózsaszín trikót.
Az életerő automatikus visszanyerése mellett már a végtelen sprint sem áll majd rendelkezésünkre az új Call of Duty részben.
A szépirodalmi alkotások témája: az unitárius egyház múltja és jelene, unitárius személyiségek, kiemelkedő események vagy bármely más olyan téma, amely tükrözi az unitárius hitelveket, eszmeiséget, értékeket.
10-5 a vége. Nagy Viktor világklasszis formában védett, a magyar bajnok lealázta a BL-címvédőt.
Az utolsó fordulóra maradt a döntés az NB I.-ben a Honvéd és a Videoton között. Aki győz, az a bajnok, a döntetlen a Honvédnak jó.
Az utolsó fordulóra maradt a döntés az NB I.-ben a Honvéd és a Videoton között. Aki győz, az a bajnok, a döntetlen a Honvédnak jó.
A címvédő Jug legyőzésével a Szolnoké a trófea. A magyar vízilabda-klub a története első Bajnokok Ligája-címét szerezte meg.
Csoki, sok-sok csoki van ebben a kekszben, liszt viszont egyáltalán nincs. Süssétek meg ma, de ha lehet, egyből dupla adagot, hogy még holnapra is maradjon! Anna Olson isteni receptjét még sokszor fogjátok használni!
Régen látott egység az MSZP-ben: 96 százalékos aránnyal választották meg Orbán kihívójának. Botka azt üzente, az összes elégedetlen jelöltje kíván lenni, elzavarja Orbánt, és bilincs vár az összes tolvajra és nemzetgyilkosra.
Az 50 négyzetméternél kisebb lakások igazi kis ékszerdobozok, persze megvan a hátrányuk is: nehéz bennük lavírozni, pillanatok alatt óriási a kupi, így sokszor élhetetlenné válnak. Adunk pár tippet, hogy rendezd be ötletesen minikuckód, hogy könnyebbek és élvezhetőek legyenek benne a mindennapok.
A zuglói asszonynak ismerős lett a betörő táskája, mintha korábban az egyik lakónál látta volna.
A kiegyezés 150. évfordulójára bocsát ki két emlékérmét a jegybank, még pedig egy 20 ezer és egy 2 ezer forintosat.
A 2017-es vizes világbajnokságra épült dagály Arénában a Jug Dubrovnik és a Szolnok játssza a vízilabda Bajnokok Ligája, a Final Six döntőjét.
A 2017-es vizes világbajnokságra épült dagály Arénában a Jug Dubrovnik és a Szolnok játssza a vízilabda Bajnokok Ligája, a Final Six döntőjét.
A 2017-es vizes világbajnokságra épült dagály Arénában a Jug Dubrovnik és a Szolnok játssza a vízilabda Bajnokok Ligája, a Final Six döntőjét.
Előadás közben a megtermett barnamedve váratlanul rátámadt a nézőkre. A cirkusz mindenkinek visszafizette a belépőt.
Rejtélyesen tűnt el otthonából Orsos Ivett. A 15 éves tini egy hete nem adott életjelet magáról.
A Transznacionális együttműködések megvalósítását célzó projektek megvalósítása.
A lakosság egészségkultúrájának fejlesztésére, hatékony, a célcsoportokhoz igazított egészségkommunikációval az egészségtudatosság növelésére, szemléletformáló és prevenciós programok megvalósítása.
A fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek támogatása annak érdekében, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel a fogyasztóvédelmet széles társadalmi alapokra he-lyezzék, kialakítsák és erősítsék a tudatos fogyasztói magatartást a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (a továbbiakban: Fgytv.) 45. §-ában foglalt feladatokkal összhangban.
Férges pörcöt kapott a boltban egy szadai férfi, az árát utólag visszafizették neki a szupermarketben.
Mindkét edző feszülten nyilatkozott az NB I. bajnoki döntője előtt.
Őrület. De már most azt üzeni: nem kell félni a koalíciótól.