2017. július 28. péntek, Szabolcs
a a a
Összes egyéb hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
A Szabolcs megyei Kemecsén vonat elég ugrott egy 21 éves lány, akiről köztudott volt, hogy nagy Linkin Park rajongó. Öngyilkossága előtt pár nappal még a zenekar frontemberének, Chester Benningtonnak a haláláról posztolt.
De akár 75 évre is megkapta a szükséges területeket.
A pénzből 5 ezer új munkahelyet is létre lehet hozni Varga Mihály minisztériuma szerint.
Pedig ez volt Trump egyik legfontosabb ígérete a kampányban.
Most hétvégén strandidő lesz, aztán beköszönt a kánikula.
A szlovák kormány is beállt a Nagy Testvért játszók körébe – feketelistára teszi, és blokkolja az engedéllyel nem rendelkező online szerencsejáték oldalakat.
Cs. Sándort azzal vádolják, hogy több százmillió forint biztosítási pénzt akar szerezni úgy, hogy mindkét lábát levágatta egy vonattal. A férfi tagadja a csalás vádját. Sem neki, sem az ügyészségnek nem lesz könnyű bizonyítania az igazát.
A nyár a friss zöldségek időszaka és az egyik legjobb dolog, amit ezekből készíthetünk, a lecsó. A friss paprika és a nap érlelte paradicsom, és az ebből készült lecsó íze semmivel sem hasonlítható össze. Hogy a szokásos magyar verziót feldobjuk egy kicsit, ezúttal készítsük el, a Közel-Kelet egyik legnépszerűbb fogását, a shakshukát.
Egy film eljátszik a gondolattal, milyen lenne feltámasztani egy idős asszony férjét, akit Jon Hamm alakít, és van is hozzá előzetes.
Megérkezett a magyar szinkronos előzetes a Gyilkos nyomon (Wind River) című filmhez, ami a Sicario és a Hell or High Water írójának első rendezése.
Egyetlen lépést sem hátra - szólt Sztálin hírhedt hadiparancsa, ami megfélemlítette és fel is tüzelte a szovjeteket. 100 ezer megfutamodó katonát végeztek ki a záróosztagok.
Kannibalizmus, állatos szex, és ezek még csak a lágy, lírai részek voltak. Elég ha annyit mondunk, hogy valójában Piroska eszi meg a nagymamát?
Gémes Zsófi már 15 éve vikinglázban ég, hétvégenként évszázadokat repül vissza az időben. Szintén megszállott társaival komoly történelmi csatákat vívnak, fellépésekre járnak, páncélba öltözve hagyományt őriznek. Amikor nem viking asszony, akkor pörgős 21. századi nő Zsófi: irodavezetőként dolgozik, otthon pedig lelkesen terelgeti örökbefogadott kislányát, és néha férje első házasságából született fiait is.
Mégis ugyanannyian jönnek világra agykárosodással, mint amikor még alig alkalmaztak császármetszést.
Budapesten péntek reggel 05:11-kor kel fel a Nap, és 20:26-kor nyugszik. Bálint György szülinapján ilyesmikre számíthatunk:
A Tippmix 2017. július 28. - augusztus 2. közötti teljes ajánlata
A Fehér Ház szóvivője szóvivője azt állítja, hogy az elnök alá fogja írni.
A képviselőházban elfogadott törvényben már benne van az a pénz is, amelyből elkezdenék építeni a falat a mexikói határra.
Az áldozatok a nigériai állami vállalat geológusai és testőrei voltak.
Összeállításunk a 2017-es budapesti vizes vb-ről és más izgalmas sporteseményekről a friss Szabad Föd 35. oldalán.
A hosszabbításban a spanyolok voltak jobbak. De mintha megmozdult volna valami, Győri villogott.
Molnár a volt kormányfővel is összefogna, Botka azonban látszólag hallani sem akar erről.
A magyar vízilabda-válogatott a görögök legyőzésével vb-döntős. Menet közben változtatni kellett, de bízott egymásban a csapat, és Nagy Viktor megbabonázta az ellenfelet.
Kiíró szeretné a XXII. kerület természeti szépségeinek bemutatását az itt élő, vagy a kerületünkért rajongó amatőr és profi fotósok segítségével. Ennek megvalósítása érdekében Kiíró a beérkezett pályaművekből több szinten zajló bíráló bizottsági válogatás és sorrendbe állítást követően kiállítást rendez és a három legjobb pályamunkát ünnepélyes keretek között díjazásban részesíti.
5-10 év börtönnel fenyegetnek, de az ellenzék így is megtartja a pénteki óriástüntetését.
Hádész, Jafar és Zordon is megelevenedik a zseniális sminkmester ecsetei alatt!
Válogasson fotói közül, vagy készítsen új képet TARTALMAS NYARALÁS témában.
Talán sokan ismerik már a spanyol konyha egyik alapreceptjét, a gazpachót, de otthon már jóval kevesebben próbálkoznak vele. Az alábbi változat tényleg mindössze 15 perc alatt elkészül!
Először észleltek Naprendszeren kívül holdat.
A Szabad Föld régi számaiban lapozgatva találtam egy tárcát, címe: Farkaskutyák; 1940-ben írta Bálint György. Az a nagyszerű humanista író, újságíró, aki a két világháború között a demokratikus értékek egyik legjelentősebb őrzője és képviselője volt. Volt, hiszen két évvel később büntetőszázaddal vitték Ukrajnába, ott is halt meg (tűnt el) 1943. január 21-én.
Oké, hogy Ausztráliában megesik az ilyesmi, de ez azért mégis túlzás...
Már csak az a kérdés, hogy az Omega, illetve a televíziós közvetítés feltételei megengedik-e a változtatást.
Közösen tesztelt mobil robotokat a DHL és a Wärtsilä finn technológiai cégcsoport a vállalat legnagyobb európai elosztó központjában.
Fényévekkel egészségesebb lehet a kedvenc gyorskajád, ha a hagyományos tészta helyett egy zöldséges alapot készítesz hozzá!
Európában is árulhatják majd használt dolgaikat a közösségi honlap felhasználói, az eBay biztosan nem örül.
A Tudatos Életreform Akadémia (TÉRA ALAPÍTVÁNY) 2017-ben 1 millió forint összdíjazású vLogger versenyt hirdet fiatal vloggereknek!
Minden évben a Solve új kihívásokat jelent be, amire várják az innovatív megoldásokat.
Nincs időd rendesen kitakarítani? Akkor vesd be ezt a 8 perces trükköt, amivel hipp-hopp szalonképes lehet az otthonod!