2017. április 25. kedd, Márk
a a a
Összes egyéb hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
NEM MEGOLDOTTA, csupán visszasöpörte a szőnyeg alá a kormány a problémát, amikor az érintettek tiltakozására visszavonta a jogszabályt, amely szerint minden bejelentés nélkül fúrt kutat visszamenőlegesen engedélyeztetni kell, esetenként több százezer forint költséggel. Ez gyakorlatilag fölszámolta volna a homokháti zöldségtermelő gazdaságok többségét, kiszárította volna a füvet, a konyhakertet a falusi és városi családi házaknál, ellehetetlenítette volna az életet a tanyákon és a kiskertes övezetekben. Úgy tűnik, csak a háztartási kutak tulajdonosai lélegezhetnek föl, a telken kívüli, öntözésre használt kutakra viszont a 2018 végéig tartó moratórium is eltűnik. Hosszú távon azonban a jelenlegi helyzet sem tartható fenn.
Mit vett a Doppler-regények írója Budapesten, ami miatt rossz embernek tartják? Miért villanyozza fel, ha valaki elégeti minden holmiját? Na és mit jelképez a hatalmas pénisz? Interjú Erlend Loe-val.
A francia kormány megerősítette a támadás tényét, de nem kommentálta az orosz szálat.
Folytatódik a választási kampány Franciaországban, a jobboldali jelölt kevésbé akarhat szélsőségesnek látszani.
A sötét energia kutatása távoli objektumokról is érdekes adatokat szolgáltat.
A világhírű dirigens mindig is elkötelezett volt a digitális zenei világ iránt.
A győzelem mellé az európai foci egyik legfontosabb alakját is megszerezte a Roma.
A torták díszítéséhez használt virágok nemcsak puszta dekorációként szolgálhatnak, hanem az édesség finom hozzávalói is lehetnek. Ezeket a virágokkal ékesített, gyönyörű tortákat egy az egyben el lehet fogyasztani – persze csak ha van szíved belevágni...
Ha nem követed, azonnal kövesd be, ha még Instagramod sincs, itt az idő, hogy letöltsd végre: tüneményes kecskebébik minden mennyiségben!
Néhol önmagának mondott ellent, máskor csak simán nem értették az újságírók őt. Azt is mondta, nem tudta, mire vállalkozik.
Elszenvedte első vereségét a magyar jégkorong-válogatott a kijevi vb-n, de semmi sincs veszve az 1-3 után sem.
Elszenvedte első vereségét a magyar jégkorong-válogatott a kijevi vb-n, de semmi sincs veszve.
Képek szivárogtak ki az állítólagos új modellről.
470 éve zajlott a mühlbergi csata, ahol V. Károly és János Frigyes erői összecsaptak.
Felkerült a netre az Outlast folytatásának első 10 perce.
Az időjárás még nem állt rá teljesen a tavaszra, de a spárgaszezon már visszavonhatatlanul beköszöntött, szóval épp ideje előszedni néhány szuper spárgás receptet!
A színek elképesztő hatással vannak a hangulatunkra. Ha a tökéletes ellazuláshoz keresel színt, mutatjuk, milyenre fesd a szobád falait!
Ha még nyáron sem világos annyira a lakásod, amennyire szeretnéd, hogy az legyen, vesd be az alábbi trükköket!
Az akadémia célja, hogy a közszolgálat, a rendvédelem és a honvédelem területén is katalizátorként működjön a kiberbiztonsági képzésben - mondta Krasznay Csaba programigazgató.
A felnőtt legórajongók hivatalos szervezete fel van háborodva a melbourne-i Legoland korlátozásain. A szervezet tagjai az emberi jogaikra hivatkozva követelik a legózást.
Négy katonai-politikai csúcsvezető is ott lesz. Ritkaságnak számít egy ilyen jellegű találkozó.
Csecsenföld vezetője azt mondta Putyinnak, hogy nem üldözik a menekülteket.
Kína egyre több hollywoodi mozifilmet tesz "gazdaggá".
Öttagú galeri támadta meg a hazafelé sétáló 26 éves ápolónőt, Anita Cobbyt. A brutális nemi erőszak és gyilkosság elkövetőit úgy ítélték 1987-ben lényegében tényleges életfogytiglanra, hogy abban az időben ilyen hivatalosan nem is létezett Ausztráliában.
5-1-es kiütéssel nyert az al-Vahda, de így is messze a továbbjutás.
Szerinte miattuk szállt el a Szeged-Vásárhely közé tervezett villamos ára. Úgyhogy arra kéri a kormányt, ne támogassa a beruházást.
A Giant Sparrow legújabb játéka, a What Remains of Edith Finch is megjelent és megtekinthetjük az első 17 percét.
Kiutasították Magyarországról azt a tajvani férfit, aki 34 honfitársát tartotta embertelen körülmények között, miközben ők illegális sportfogadási oldalt üzemeltettek a megbízásából.
Az utolsó négy meccsen vertük az osztrák hokiválogatottat, de tétmeccsen 40 éve. A divízió I/A-csoportos vb-n lenne la legfontosabb nyerni. Online.
Elindította idei szalmabeszerzési kampányát a Magyarország legnagyobb biomassza-tüzelésű erőművét üzemeltető pécsi Pannonpower. A Veolia Energia Magyarország csoporthoz tartozó társaság mintegy 200 ezer tonna lágyszárú tüzelőanyagot vásárol fel a környékbéli gazdáktól.
Az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsa Szaúd-Arábiát szavazta be a nőjogi bizottságba, 2018-tól, négy éves mandátummal. És ez nem áprilisi tréfa, sajnos.
Az autógyártó három ügyfele közösen indított pert megtévesztés vádjával, az általuk megrendelt funkciók nem megfelelően működtek.
A semmiből robbant be a köztudatba a Tűnj el!, mely egy igen okos horror, számos komikus elemmel megfűszerezve és mivel létező problémára reflektál, így mindenki számára ajánlott a megtekintése.
Irdatlan rendőri készültség az oroszellenes tüntetésen. Nagyjából ezer emberre jut 500 rendőr.