2017. március 28. kedd, Gedeon, Johanna
a a a
Összes egyéb hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Az emberiség története évezredkre nyúlik vissza, így mindig maradnak rejtélyek, amik megfejtésre várnak. Sci-fi-rajongók és ufóhívők izgalmas teóriákat gyártanak a civilizációnk fejlődésébe beavatkozó földönkívüliekről és jövőből jött technológiákról, melyeket igyekeznek alátámasztani a tudomány számára megmagyarázhatatlan felfedezésekkel. De mi lehet az igazság? Íme pár titokzatos tárgy, ami még most is fejtörést okoz a kutatóknak!
Beköltözik fiával a Fehér Házba Melania Trump. A költözésről hivatalos közleményben tájékoztattak, már azt is tudni lehet, hogy szeptemberben költözik a First Lady és fia Washingtonba.
Óránként 263 kilométeres sebességű szél pusztít Queensland partjainál.
Egyszerű, tökéletes, egyszerűen tökéletes. Ha csak egy kekszet akartok sütni húsvétkor, akkor ez legyen az!
A hatéves gyerekeknek készített botrányos, fütyis kifestőkönyv kiadója elnézést kért mindenkitől, akit kiadványa megsértett.
Attól tartanak, hogy egy kétsebességes EU-ban a lemaradók között lehetünk.
Általában azt mondják, hogy az értékesítőknek jó beszélőkével és kiváló meggyőzőképességgel kell rendelkeznie. Valójában viszont a sikerhez sokkal többre van szükség, mint, hogy lyukat tudjunk beszélni valakinek a hasába.
Amikor már azt hiszed, hogy a medvehagyma minden variációját elkészítetted, vagy legalábbis hallottál róla, nagyon meg fogsz lepődni, mert még mindig tudunk újat mutatni. Ezúttal egy viccesen zöld színű, laktató krumplis nudlit: a medvehagymás gnocchit.
Közös listán indulna az LMP-vel, a Párbeszéddel és a Momentummal is az Együtt elnöke. Juhász Péter szerint együtt kell megcsinálniuk az új pólust. Mindent ennek rendel alá, a képviselői tisztségéről is tervezi a lemondását. Orbán fütyülését akkor hagyja abba, ha leül vitázni. Interjú.
A 12. játékhét második felének – a csütörtöktől vasárnapig terjedő időszak – Tippmix-ajánlatát alapjaiban határozták meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezős összecsapásai, különös tekintettel hazánk nemzeti csapatának soros, Portugáliában megvívott párharca.
A kókusz és csoki párosa ismét bizonyított! Mennyei reggeli a húsvéti hétvégére!
Az angol telivér szülőhazájában, a brit szigetországban már a 350 éves római megszállás idején is kedvelték a lóversenyezést.
A Tippmix 2017. március 28. - április 3. közötti teljes ajánlata
Budapesten kedden reggel 05:32-kor kel fel a Nap, és 19:04-kor nyugszik. Lady Gaga születésnapján ilyesmikre számíthatunk:
Itt az utolsó előzetes a Páncélba zárt szellemhez, néhány új jelenettel a korábbiakhoz képest.
Áder március közepén írta alá a már enyhébb verziójában is az Európai Emberi Jogi Egyezménybe ütköző törvényt.
A dupla méh viszonylag ritka, a dupla hüvely meg pláne, és több hátrányuk van, mint hasznuk.
Innentől a menedékkérők csak a tranzitzónában várhatják a döntést – vagy kimennek Szerbiába.
Öt éve tűnt el a csongrádi férfi, akinek megölését egy elítélt ismerte be.
Az összesen 3,8 millió négyzetméternyi területre kiterjedő magyarországi ipari- és logisztikai létesítmények közel felénél mára komoly problémát okoz, hogy az elmúlt évtizedben a létesítmények tervezésénél és kivitelezésénél nem fordítottak kellő figyelmet a padozatok megfelelő minőségű elkészítésére – derült ki a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének (MLSZKSZ) friss felméréséből. A Szövetség szerint a megrepedt, széttört padozatok rendbetételével és a megfelelő technológia kiválasztásával ágazati szinten évente három-négymilliárd forintnyi költséget lehetne megtakarítani.
Csak elkészült A galaxis őrzői folytatása új előzetesének magyar változata.
HOL VAN MÁR AZ IDŐ, amikor a „három-hatvanas”, azaz kilónként 3 forint 60 fillérbe kerülő fehér vekni sorakozott a polcokon! Ma van kenyér ezerféle, de a részletekben rejtezik a csoda: a kovászban, a lisztben, a szakértelemben. Az „igazit” keresve jártuk Heves és Nógrád megye pékségeit. Megismertük a frissen őrölt liszt illatát, s megtudtuk, a jó pék szinte már fehér hollónak számít.
Egy Szlovákiában korábban többször elítélt férfit újabb bűncselekmény miatt köröztek az ottani hatóságok. Magyarországon rejtőzött el, Szlovákia a kiadatását kérte, a magyar rendőrök elfogták és kiadták. Az esetről cikk jelent meg egy magyar napilapban, amelyben a férfit egy esetben „bűnözőként” említették. Emiatt ő pert indított a lap ellen, mondván, hogy mivel az adott ügyben még nem ítélték el, egyebekben pedig a bűnügyi nyilvántartásban nem szerepel, érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik, ezért a személyiségi jogait sérti, ha bűnözőnek nevezik.
Egy Szlovákiában korábban többször elítélt férfit újabb bűncselekmény miatt köröztek az ottani hatóságok. Magyarországon rejtőzött el, Szlovákia a kiadatását kérte, a magyar rendőrök elfogták és kiadták. Az esetről cikk jelent meg egy magyar napilapban, amelyben a férfit egy esetben „bűnözőként” említették. Emiatt ő pert indított a lap ellen, mondván, hogy mivel az adott ügyben még nem ítélték el, egyebekben pedig a bűnügyi nyilvántartásban nem szerepel, érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik, ezért a személyiségi jogait sérti, ha bűnözőnek nevezik.
MUSZÁJ-E tanulmányozni a nemi szerepeket? – már a kérdés parázs vitát gerjesztett, amikor kiderült, az egyik egyetem genderszakot indít. Hogyan próbálnak a nők megfelelni a változó szerepeiknek? – erről rendezett konferenciát minap az Eszterházy Károly Egyetem. Arra is kerestünk választ, milyen a tökéletes feleség, mit tettek hajdan a férjvadász úrilányok?
Elképzelhető-e, hogy két ember ugyanazt álmodja éjszakáról éjszakára? Mindenkinek létezik-e lelki társa valahol a világban, s ha igen, egymásra találhatnak-e? E kérdéseket boncolgatja Enyedi Ildikónak a Berlini Filmfesztivál Arany Medve fődíját elnyert és a kritikusok nemzetközi díjával is elismert filmje.
Azt akarják, hogy ne a vízparton, hanem valamivel beljebb épüljön meg a védvonal.
Szenátusi bizottsági meghallgatás vár az elnöki tanácsadóként dolgozó Jared Kushnerre.
Egy új Zelda-játék mindig örömünnep és kéjmámor a Nintendo-rajongóknak. A Breath of the Wild egészen más, mint a sorozat eddigi részei, de továbbra is zseniális.
A termesztés is. Áprilisban kezdhetik a törvényi előkészítést.
A különleges cipővel és a hozzá járó applikációval te lehetsz a péntek esték császára a táncparketten!
Forró víz, aztán mehet bele a tészta, és csak ennyi? De nem ám.
Az argentin kommentátor a góóóóóól ötödik ó-jánál jött rá, hogy a kapust kellene éltetnie.
Az argentin kommentátor a góóóóóól ötödik ó-jánál jött rá, hogy a kapust kellene éltetnie.
A házaspárnak annak idején nem volt pénze az esküvői fotós megfizetésére, ezért most, 40 évvel később pótolták a fotózást!
Szoboszlai Dominik rugótechnikája kijuttatta az U17-es Eb-re a válogatottat. Nem az akadémiai rendszerből jött, külön utat járt be, ami súlyos kritika. Egy kis fehérvári nevelőműhely adta a válogatott gerincét. Mit csinálnak ők másként?
Sokkal régebb óta van háziegér, mint ahogy eddig tudtuk.
A Bors szerint 15 thaiföldi szexrabszolgát szabadított ki a rendőrség, a Bimbó út teljesen lezárva.
Pályázati cél: A népművészet 2017. évi szakmai tevékenységének támogatása.