2017. március 28. kedd, Gedeon, Johanna
a a a
Összes egészség/életmód hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
A kutatók nem idegeskednek, amit azzal indokolnak, hogy egyszer már túléltük a bajt.
Hosszan keresgélt a fiókjában, míg az egyik dossziéban megtalálta az önéletrajzát. Az „iskolai végzettségek” rovatba gondosan feljegyezte a nemrég kijárt tanfolyamot is, aztán csak nézte a papiroson sorjázó adatokat, s arra gondolt, az igazságot nem tudja senki.
NYOMASZTÓ a zsúfoltság. Nem egyszerűen kellemetlen, de káros is. Stresszt okozhat, túlterheli az idegrendszert, kiválthat betegségeket.
NYOMASZTÓ a zsúfoltság. Nem egyszerűen kellemetlen, de káros is. Stresszt okozhat, túlterheli az idegrendszert, kiválthat betegségeket.
Hétfő este rendőrségi akció révén szabadult ki 15 thaiföldi szexrabszolga Budapesten, a Bimbó úton. A környéket lezárták.
„Nem akartam, hogy vulgárisak legyenek, hogy szétnyissák a combjaikat, nem akartam, hogy szexuális játékot játszanak. Pont az ellenkezőjét kértem” – egy nő előtt vetkőztek le a francia modellek.
Több éves előkészítő munka eredményeként Magyarországra érkezett dr. Gary Chapman, a világszinten elismert párkapcsolati szakértő, az "5 szeretetnyelv" pszichológiai fogalom és könyvsorozat megalkotója, akinek munkássága milliók házasságára volt hatással. A szerző a töretlenül a New York Times Best Sellers-lista élvonalában lévő kötet megjelenésének 25 éves évfordulóján a héten Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Budapesten is teltházas előadásokat tart.
Még a mai napig áll az a tévhit, hogy a jóga az valami lányos dolog, és egy valamire való pasi esetleg futni megy, de inkább gyúrjon. Börtönben is tartok jógaórákat, és az első alkalmasak ott is, csakúgy, mint egy-egy baráti beszélgetés kapcsán megjegyzik, hogy rendben van, hogy jóga, de utána azért csináljunk valami hasznosat, meg férfiasat is.
A speciális, dizájner-görögdinnyének nagyjából 7 millió forintért tudjuk megvásárolni darabját... De bőven vannak más felturbózott zöldségek is gyümölcsök is!
Új korszak jöhet a sírkövek piacán egy szlovén vállalkozásnak hála. A szomszéd országban ugyanis feltalálták a digitális sírkövet, ami videón mutathatja be az elhunyt életútját.
Gyönyörű képkockák bizonyítják, hogy a nőiesség fénye nem halványul az idő előrehaladtával.
Csaknem két hétig várja a tartós élelmiszereket a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete, a felajánlásokat a nélkülözők között osztják majd szét.
A Szabad Föld hetilap Az a véleményem rovatában megjelent üzenet.
A Szabad Föld hetilap Az a véleményem rovatában megjelent üzenet.
Egy éttermeket üzemeltetető cégnek jó munkaerő kellett. Menekülteket, fogyatékosokat és nyugdíjasokat alkalmaznak, mindenki örömére.
A Szabad Föld hetilap Társkereső rovatában március 24-én megjelent üzenetek.
Korán kezded a napot, bemész a munkahelyedre, leülsz a géped elé, és annyira állsz csak fel, míg kávézol vagy ebédelsz. Pedig szükséged lenne egy sétára a nap közepén, még akkor is, ha csak tíz percre tudsz elszabadulni a munkád mellől.
A mondás szerint a kutyának gazdája van, a macskának személyzete. Ezzel még a cicagazdik többsége is hajlamos egyetérteni, a legfrissebb tudományos eredmények szerint azonban itt az ideje, hogy a macskákat rehabilitáljuk, és kijelentsük: valójában kedves, csupa szív lélek jószágok.
A cég már jelen van Magyarországon, de mobiltelefonokkal eddig nem foglalkozott.
Aki vasalt már inget, az tudja, aki pedig még nem vasalt inget, csak sejti, hogy azért egy konyharuhát könnyebb kivasalni. Most megtanítunk inget vasalni gyorsan, hatékonyan, lépésről lépésre.
Meghökkentő beszólásokat, megjegyzéseket kapott az a magyar lány, aki vasárnap fejkendőben utazott a vonaton. A története sokakat fölháborított, de az azt követő posztokban is kap hideget-meleget. Pedig csak a feje fázott, azért kötött kendőt.
A fogamzásgátló tablettát szedő nők akár harminc évig is védettek a daganatos betegségek bizonyos fajtáival szemben - állapították meg az Aberdeeni Egyetem kutatói.
Svédországban a világon elsőként kapnak kártérítést azok a transznemű emberek, akiket a nemi átalakító műtét miatt kényszersterilizáltak. Ők most fejenként 7,3 millió forint kártérítést kapnak.
Zsúfolt várótermek, végeérhetetlen várakozási idők. Mindannyian a saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy súlyos orvoshiánnyal küzd az egészségügy. Némiképp enyhíthet a helyzeten, ha nálunk is meghonosodik az úgynevezett nondoktori rendszer, mely a világ számos országában már évek óta bevált.
Egyikük hegymászóként szenvedett balesetet a Lomnici csúcs közelében, társa egy hordággyal akart segíteni, de ő is lezuhant és meghalt.
Verbálisan és tettleg is bántalmazta a Kolozsvári Állami Magyar Színház művésznőjét Andrij Zsoldak ukrán rendező.
Csapadék nem, és felhős idő is csak helyenként fordulhat elő. Időjárás-előrejelzés!
Mielőtt bárki kizárólag a genetikára fogná a magas vérnyomását, fontos tudni, hogy az életmódunkkal jelentősen befolyásolható ez az érték.
„Dinnyés Örs IronMan – hangzott az óriási hangfalakból. Akkor és ott minden összeért: a leadott 42 kiló, a 6 éves felkészülés, az egész nap alatt átélt holtpontok, az a majd’ 14 óra…olyan felszabadultság élménye fogott el, amit nehéz leírni szavakkal.” Itt tart most Örs, de hogyan is alakult az út, ami az célszalaghoz vezetett?
Orosz tudósok a világűrben, a Nemzetközi Űrállomáson kikísérleteztek egy fehérjét, amely a nagyjából egy év múlva esedékes klinikai próbák után, három-négy év múlva a rák minden válfajának ellenszere lehet, akár a betegség végső fázisában is.
Az első percek, amikor egy újszülött a világra jön, fantasztikus, örök élményt jelentenek.
Sokan úgy gondolják, ha valakinél pajzsmirigybetegséget diagnosztizálnak, akkor a gyógyszeres kezelés mellett a plusz jód bevitele sokat javítana az állapotukon. Pedig vannak olyan zavarok – pl. pajzsmirigygyulladás, autoimmun zavarok-, amikor a jód többet árt, mint használ.
A lisztérzékenység, vagy cöliákia gyanúja általában különböző gyomor-és bélrendszeri panaszok jelentkezésekor merül fel. A cöliákiához azonban bőrbetegségek is társulhatnak.
Ha biztosan tudnánk, hogy a következő öt évben nagy eséllyel szív- és érrendszeri megbetegedés, esetleg infarktus lép fel nálunk, valószínűleg kezeltetnénk magunkat, változtatnánk az életmódunkon. Miért várnánk a legrosszabbra?
Használd ki, amíg tart a szezon. Készíts egyszerre nagyobb adag medvehagymás vajkrémet.
Egy nemrégiben napvilágot látott kutatás szerint a táplálkozásunkkal rengeteget tehetünk szellemi épségünk megőrzéséért.
Azoknak a személyeknek az agyában, akik egy 7 napos spirituális elmélkedésen vettek részt, könnyebbé vált a dopaminhoz és a szerotoninhoz való hozzáférés. Ezek az idegi ingerületátvivők, illetve neurohormonok abban segítenek, hogy jobban érezzük magunkat. A dopamin a mozgási és az érzelmi válaszokat szabályozza, a szerotonin az érzelmeket és a hangulatot.
Véletlenül lájkoltuk titkos kiszemeltünk képét, vagy véletlenül rányomunk a ?továbbítás? gombra a kompromittáló levelezés-előzményt nem törölve? Az ügyetlenebbek nap mint nap, mások ritkábban élik át, de mindenkivel megesett már, hogy egy kínos bakit vétve legszívesebben a föld alá süllyedne és ott maradna élete végéig.A CBS Reality Meredek helyzetek videón c. műsora kapcsán összegyűjtötte azt az öt, hétköznapi pillanatot, amikor biztosan megáll a szívünk pár pillanatra.
Véletlenül lájkoltuk titkos kiszemeltünk képét, vagy véletlenül rányomunk a ?továbbítás? gombra a kompromittáló levelezés-előzményt nem törölve? Az ügyetlenebbek nap mint nap, mások ritkábban élik át, de mindenkivel megesett már, hogy egy kínos bakit vétve legszívesebben a föld alá süllyedne és ott maradna élete végéig.A CBS Reality Meredek helyzetek videón c. műsora kapcsán összegyűjtötte azt az öt, hétköznapi pillanatot, amikor biztosan megáll a szívünk pár pillanatra.