2015. október 9. péntek, Dénes
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
"A Magyar Nemzeti Bankot és ezen keresztül a magyar gazdaságot is súlyosan sérti"- így fogalmaztak 2004-ben fideszes képviselők a jegybanktörvény akkori módosításáról. Hat év alatt nagyot fordult a világ, most csont nélkül megszavazták a korábbihoz teljesen hasonló törvényjavaslatot, köztük azok a fideszes képviselők is, akkor élesen tiltakoztak a törvénymódosítás ellen.
Budapest – A Himalája az örök hó birodalma, legendás hegycsúcsa, a Mount Everest 8848 méteres magasságával a legmagasabb hegy a Földön.
Gyál-Budapest - Újabb sebeket tépett fel D. Bernadett (†16) szüleinek lelkében az ügyészég megszüntető határozata, melyben nem emeltek vádat lányuk gyilkosának pszichikai bűnsegédje, O. Péter ellen.
Budapest - Nagyobb tragédia is történhetett volna a West Balkánban január 15-én – állapította meg jelentésében az igazságügyi tűzvédelmi szakértő.
Budapest - Egy emberként aggódnak rajongói Bálint gazdáért (91), családja pedig reméli: tavasszal már újra lábra áll.
Budapest - Benne volt a levegőben, hogy népszerű lesz a Casino! - vallja Szabó Győző (40), Magyarország legújabb tévésorozatáról, amely óriási sikerrel startolt.
Rendhagyó koncertre  készülnek a Neoton Sztárjai, amire Csepregi Éváék (55) már gőzerővel próbálnak. A népszerű együttes énekesnőjének azonban egyelőre pihennie kell, mivel teljesen elment a hangja.
AtlanticCity — Átlátszó gumiruháját fehér apáca fejkendővel kiegészítve borzolta a kedélyeket vasárnap esti, Atlantic City-beli koncertjén Lady Gaga (24).
Budapest - A sors egyik kezével, ad a másikkal elvesz – sóhajtja Urbán Erika (61) a hét éve elhunyt nagy nevettető, Kabos László (81+) özvegye, aki most újra elveszítette társát
Csíkszereda - Világbajnok thai-boxossal edzett Szorcsik Viki (32), akinek annyira tetszett a kemény küzdősport, hogy talán még szakmát is változtat.
Aberdare — Hiába fogyott le 154  kilóról csaknem a felére a brit kamasz, egy évre rá, ma már sokkal többet nyom, mint amikor diétáját elkezdte.
London - Hatalmas feltűnést keltettek a londoni divathéten Charlie Le Mindu tervező elképesztő kreációi, bár a sikerhez feltehetően jelentősen hozzájárultak a helyenként anyaszült meztelen modellek is.
Budapest - Hadat üzenne a magas kamatnak a kormány? A parlament tegnap lapzártánk után szavazott a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény módosításáról, s borítékolható volt: a parlamenti többség megváltoztatja az alapkamat szintjét meghatározó Monetáris Tanács tagjainak jelölési rendjét.
London - Kínos botrány okoz fejtörést II. Erzsébet brit királynő udvarában. Az uralkodó másodszülött fia, András herceg egy elítélt pedofillal mulatozgatott az elmúlt négy napban a férfi New York-i, Central Parkra néző luxuslakásában, ahol feltehetően több kiskorú prostituált is megfordult ez idő alatt.
Firenze - Laczkó Zsolt (24) végre bemutatkozott az olasz labdarúgó-bajnokságban.
Budapest - Lenyűgözte Murányi Orsolya (30 magyar testfestő a szakembereket. A művésznő alkotásairól készült képeket az angol Illusion című nemzetközi arc- és testfestő magazin következő számában ismerheti meg a világ.
London - Kínos botrány okoz fejtörést II. Erzsébet brit királynő udvarában.
Columbus - Az orális szex nagyobb arányban okoz torokrákot, mint a dohányzás - állítják az Ohio-i állami egyetem kutatói.
Budapest – Boldogságról álmodozott, de szerelme nem teljesedhetett be. Mint azt megírtuk, a múlt hét csütörtökön brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg Ihász utcai otthonában L. Zsoltot (†17).
Varga Anna Zsuzsanna, eredeti nevén Varga Attila életének legfontosabb napját követte nyomon az Aktív stábja.  
Montreux – Roma édesanyától, egy cigány vándortáborban született minden idők egyik legnagyobb nevettetője, Charlie Chaplin – derül ki abból a levélből, amelyet a komikus élete végéig elzárva tartott íróasztala fiókjában.
Magyarország - Könyörögtem, hogy ne bántsanak, de csak rúgták a fejemet.
Washington - Obama lábujjhegyen! Barack Obamának (49) meg kellett küzdenie azért, hogy fölérje a veterán kosarast, Bill Russellt (77).
Budapest - Itt aztán sok az ismerős! Úgy tűnik, a Köztársasági Elnöki Hivatalban jó ajánlólevél, ha egy alkalmazott ismert embert tud felmutatni a családjában.
Kairó – Megtámadták és kis híján megerőszakolták a Blikk Év Embere díj egyik nyertesét Egyiptom fővárosában.
Magyarország - Melyik csapat lesz a sláger a labdarúgó-NB I tavaszi szezonjában? A legkiválóbb hazai zenészek is segítenek a kluboknak, hiszen néhánynak indulót írtak, amellyel a játékosokat és a szurkolókat is buzdítják a bajnoki találkozók előtt.
Miskolc - Hazatér Miskolcra Kemény Dénes (56). A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerdától péntekig a Volvo-kupán irányítja kiválasztottjait, mégpedig a róla elnevezett uszodában.
Finom és kívánatos, de nem csupán az élvezeti értéke miatt. Számos előnyös tulajdonsággal bír, amelyek jótékonyan hatnak az emberi szervezetre. Persze csak ha mértékkel eszik belőle!Véd a rák ellen?
Lyon - Bosszúvágy és hatalmas győzni akarás fűti a Real Madrid játékosait a labdarúgó-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi, Lyon elleni találkozója előtt.
A Mexikóvárosban található brit követség előtt kezdett éhségsztrájkba egy 19 éves lány, abban a reményben, hogy meghívást kap Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére.
Manchester - Szörnyű balesetet szenvedett Aziz Awang (23). A világbajnoki ezüstérmes pályakerékpáros bal lábszárát átdöfte egy 25 centis fadarab, miután a Világkupa-sorozat hétvégi futamán bukott – sérülését észre sem vevő malajziai versenyző visszaült bringájára, s harmadikként tekert célba.
Zalaegerszeg – Senki sem vizsgálta meg a babát, amikor megszületett – állítja Horváthné Adrienn, akinek 24. héten született kisfiát egy vesetálba tették inkubátor helyett.
Az áldozat családja is arra kérte a bírót, ne hozzon túl szigorú ítéletet Z. István ügyében. A férfi 2008-ban megölte feleségét, testét feldarabolta, majd a Dunába dobta. Hét évet kapott tettéért.
Saját érdekünkben az agyunk hamis valóságot teremt, és becsap minket
Hattie egy szabad tartásban élő brit házityúk. Napjai a legnagyobb nyugalomban telnek. A kedvességet és a fáradozást egy nem mindennapi tojással hálálta meg gazdáinak.
Ki ne irigyelné a mai rohanó világban a jógik, meditáló szerzetesek és a harcművészek elképesztő eredményeit, önkontrolljukat, különleges képességeiket.
Líbia a polgárháború szélére sodródott és egy nemzetközi összeesküvés célkeresztjébe került – jelentette ki televíziós beszédében Szaif al-Iszlam Kadhafi, a líbiai vezető, Moammer Kadhafi második legidősebb fia.
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége hétfői ülésén Kubatov Gábort, a Fidesz országos pártigazgatóját jelölte az egyesület új elnökének.
Ahelyett, hogy a másikat okolnád, jobb, ha felismered: a másikat nem változtathatod meg, csak saját hozzáállásodat. Ezért ha te formálódsz, a kapcsolatotokat is jobbá teheted.
Azzal vádolnak egy 25 éves, ír származású, de három éve Ausztráliában élő hölgyet, hogy megerőszakolt egy 32 éves nőt egy bár mosdójában. Anne Marie O'Loughlin aszisztensként dolgozott Brisbane egyik kórházában, szabadidejében pedig sokat bulizott, gyakran keresett fel éttermeket, klubokat - írja a Manna.ro.
Budapest  - Több kuncsaftja is elpártolt VV Szandikától (22), miután az egykor csinos lány plasztikcicává műttette magát.
Gyál‒Budapest ‒ Egyszerűen elképesztő! Megmenthette volna a kegyetlenül meggyilkolt gyáli diáklány életét O. Péter, de nem tette. Mindezt tehette büntetlenül, ugyanis a mai magyar törvények értelmében a „bűnös hallgatás" nem számít bűncselekménynek.