2017. november 19. vasárnap, Erzsébet
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Budapest – Három, a betegek részére szabadon felhasználható parkolóhelyet kap a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet! – tudta meg a Blikk.
Budapest – Életveszélyesen megfenyegették Földesi-Szabó László menyasszonyát és ügyvédjét. Az eset óta két kommandós őrzi Földesi-Szabó menyasszonyát, valamint dr. Berényi Andrást, sőt még a Venyige utcai börtönben fogva tartott nyugdíjas rendőrezredes is külön védelmet kapott.
Telki - Két könnyebbnek ígérkező összecsapás vár labdarúgó-válogatottunkra, ám Egervári Sándor (60) szövetségi kapitány óva int attól, hogy a szurkolók egyetlen kézlegyintéssel elintézzék a június 3-i, Luxemburg elleni barátságos mérkőzést, valamint a június 7-i, San Marinóval vívandóEurópa-bajnoki selejtezőt.
Budapest – Bár Vastag Csaba állítása szerint nem fontos a külső, a színpadi jelenlét miatt, mégis adnia kell magára.
Veszprém - A vámhivatal lefoglalta Éles József (42) mintegy négymillió forintot érő személygépkocsiját.
Zalaegerszeg-Budapest - Pataky Attilával (59) megtörtént minden előadóművész és énekes rémálma.
Miskolc - Halottasházba küldte a miskolci önkormányzat a szociális segélyért folyamodó Kolozsi Juditot (57).
Budapest - A Blikk címlapján pózolva lepte meg párját Horváth Andrea (26), a tegnapi Blikk szépe ugyanis szándékosan nem árulta el barátjának, hogy félakt képek készültek róla.
Budapest - Alekosz (32), a görög csődör és ifjú menyasszonyjelöltje, Veronika (19)  között újra szent a béke, mégpedig olyannyira, hogy hétfőn mégiscsak együtt utaznak Görögországba.
Budapest – Budaörs – Aki ezt kitalálta, aligha lehet normális. Megint elkések a munkahelyemről, pedig fél órával előbb elindultam. Ez a dugó egyre nagyobb és elviselhetetlenebb – dühöngött Kelemen Gábor (43) a több kilométeres sorban.
Budapest - Egész sereg rendőr kereste azt az ámokfutót, aki egy hónap leforgása alatt 10 patikát, két cipőboltot, egy lottózót és egy bankot rabolt ki.
Budapest - Tömegek várhatják hiába nyár végén egykori magánnyugdíj-pénztáruktól a reálhozamot.
Róma - Kihasználná a gyorsan jött ismertségét Silvio Berlusconi táncosnője.
Magyarország – Boldogan feszített új robogójával Magócs János. A kétkerekű járgány kisebbik fiai ballagási ajándéka lesz.
Los Angeles - Apjuk halála óta teljesen megváltozott Michael Jackson gyermekeinek élete.
Belgrád—Hága — Szuperbiztosítás Mladics miatt, vagy csupán megvezették a világot?
Gibraltár – Tizenkét turista sérült meg egy Gibraltárban veszteglő luxushajón, amikor közvetlen közelükben felrobbant egy olajsiló.
Genf – Soha nem látott erővel lángolt fel a mobilháború, miután a WHO, az ENSZ egészségügyi szervezete tegnap hivatalosan figyelmeztetett a mobiltelefonok rákkeltő hatására.
Kecskemét – Szorul a hurok az álbombás körül, aki eddig a város három különböző pontján helyezett el robbanószerkezetnek látszó tárgyat, amelyek mellé krimibe illő, újságból kivágott betűkből mellékelt fenyegető levelet.
Nyíregyháza – Még csak három hónapos, de már most is nagyon harcias, a helyi állatpark legújabb sztárja Csui.
Budapest - Mesébe illő történet László Attiláé (14). A kézdivásárhelyi fiú fantasztikus hangjával azonnal belopta az emberek szívébe magát.
Budapest - Jerzy szerint az anyja, Elizabeta pecsételte meg a sorsát, amikor eldobta magától, és nevelőintézetbe adta. Ezt követően a drogokhoz menekült, mert feledni akarta a múltját - vallotta be a hot!-nak.
Mogyoród – Tovább folytatódik Michelisz Norbert (26) álma a Hungaroringen.
Baleset érte Deák Bill Gyulát (62), ezért kényszerpihenőt kell tartania.
Budapest - 19 év után érkezett újra hazánkba a Roxette.
Győr – Tíz futballvilágbajnok és húsz egykori klasszis focista ellen készíti fel az ETO öregfiúkcsapatát Verebes József (69).
Los Angeles - Párja férfiasságát dicsérte egy interjúban Angelina Jolie (35), aki saját bevallása szerint szinte semmilyen hibát nem talál Brad Pittben (47).
La Valletta — Fantasztikus élményekkel gazdagodik Csizmadia Csaba (26) és kedvese, Herczig Judith. A Ferencváros labdarúgója kihasználva a nyári fociszünet miatti kéthetes pihenőt, Máltára utazott barátnőjével.
Ha elveszett a kérdések tengerében, a Blikk segítségével most egy pillanat alatt kiokosodhat!
A nyolc hónapos Alfie Green három óra leforgása alatt három infarktust is kapott, de csodával határos módon minden alkalommal újraindult a szíve. A vizsgálatok szerint jelenleg egészséges a kisfiú.
Egy fiút is beválasztott az idei év 100 legjobb női közé a világ egyik legismertebb férfimagazinja. A 19 éves Andrej Pejic Lady Gagát is megelőzve lett a 98. helyezett az FHM listáján.
Hiába robbant be a rockvilágba, csak filléreket látott a milliós lemezbevételből
Budapest - Ki hallott már ilyen furcsa balesetről? Betörte a metrószerelvény szélvédőjét, és beesett a vezetőfülkébe egy férfi kedden délután negyed hat körül a Klinikák állomásnál.
Férje, Rékasi Károly vitte be a szanatóriumba a színésznőt, aki nincs jó bőrben
Budapest — Hónapokon át törvénytelenül kapott dupla költségtérítést Bácskai János, fideszes országgyűlési képviselő, Ferencváros polgármestere.
Budapest - Eddig tartott a nagy boldogság, alig, hogy kitették a lábukat a villából a szerelmesek, máris dugába dőlt a kapcsolat.
Budapest ‒ Egymásnak estek a Ferencváros és az Újpest szurkolói. A két legnépszerűbb fővárosi klub drukkerei különleges módját választották az élvonalbeli focibajnokság lezárásának, egy erdő melletti tisztáson vívtak ökölpárbajt.
Budapest - Párja tudta nélkül nevezett be a Blikk szépe versenyünkre Horváth Andrea (26), a barna hajú szépség ugyanis szeretné meglepni a szerelmét félaktfotóival.
Ratko Mladic volt boszniai szerb tábornok egy repülőgép fedélzetén érkezett Hágába.