2014. november 21. péntek, Olivér
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Vádemelési javaslattal zárták le a 37 éves férfi ellen folytatott eljárást a rendőrök.
A teljes nevén Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y Silva, spanyolországi otthonában hunyt el, rövid ideig tartó betegeskedés után.
New York - Szexi kép és videó készült Rihannáról (27), akiről egy különleges fotósorozatot készítettek.
Egy 67 éves nőt azzal gyanúsít a tokiói rendőrség, hogy nyereségvágyból megölte 7 volt élettársát, írja az osztrák Neue Kronen Zeitung.
Los Angeles - Új filmjének forgatásán tudta meg Sharon Stone (56), hogy bátyja, Michael 22 éves fiát holtan találták a lakásán, a boncolás kimutatta a vérében a heroint
Angelina Jolie nem csak a főszerepet játssza, de rendezi is önmagát és férjét új filmjükben, a feszültségekkel teli munka azonban nagy terhet ró mindkettejükre
Budapest - Az ügyészség szerint megkísérelte megölni a korábbi betegét egy nővér az egyik budapesti kórházban. A kórház liftjében támadt rá az idős asszonyra a nővér, aki ellen emberölési kísérlet miatt indult eljárás, még 2012-ben, az ügyészség pedig most vádat is emelt, a nővér akár 20 évet is kaphat.
Charlotte – Tízmilliókat bukik erőszakoskodása miatt Jeffery Taylor (25), az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Charlotte Hornets játékosa.
Mától a tiroli autópálya hálózat nagy részén legfeljebb 100-ra kúszhat fel a gépkocsik sebességmérője, írja az osztrák Neue Kronen Zeitung.
Budapest - Teszári Nóra, az RTL Klub 8:08 reggeli műsorának indulásakor már külön vált férjétől, válásukat pedig idén tavasszal mondták ki. Nóra a life.hu-nak mesélt a kapcsolatuk lezárásáról, de az új szerelemről is.
Budapest – Köztudott, hogy Vajna Timi (31) szívesen tölti idejét a pártfogásába vett Miss Universe Hungary idei győztesével, Kelemen Henriettával.
Gland - Sem mozogni, sem kommunikálni nem tud a családjával a hétszeres világbajnok F1-legenda az egykori autóversenyző szerint.
Kolozsvár – Sosem titkolta, hogy egyszer szívesen ülne a Ferencváros, vagy az ETO kispadján Miriuta Vasile (46), korábbi magyar válogatott labdarúgó.
Budapest – Az egészséges életmódot próbálja bevinni a villába a legújabb beköltöző. Dávid (30) korábban ugyanis már kipróbálta, milyen az, amikor egyáltalán nem figyel a testére, kövérebb is volt közel 20 kilóval.