2017. november 19. vasárnap, Erzsébet
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Magyarország – Gyógyulást és csodát ígérnek készítményeikkel a rákos betegeknek. Sajnos azonban mindez teljesen alaptalan, a speciális gyógyászati célra szánt tápszerek és készülékek forgalmazóinak semmilyen csodaszerük nincs.
Vácszentlászló - Ilyen sem volt még! Az ügyészség a fagyállós gazda javára fellebbezett.
Quito – Pályára repülő drón sem tudta megakadályozni  Ecuador labdarúgó-válogatottját, hogy története legjobb kezdését produkálja a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozatban.
Washington – Az előrejelzés szerint 2015 november 13-án pénteken, magyar idő szerint reggel hét körül esett az óceánba a WTF1190F nevezetű tárgy Sri Lanka szigetétől délre.
Washington – Az előrejelzés szerint 2015 november 13-án pénteken, magyar idő szerint reggel hét körül esett az óceánba a WTF1190F nevezetű tárgy Sri Lanka szigetétől délre.
Magyarország - Világszerte félnek ettől a naptól, már az ősi kultúrákban is kétes tisztelet övezte
Magyarország - Világszerte félnek ettől a naptól, már az ősi kultúrákban is kétes tisztelet övezte
Oslo – Lenéztek minket a norvégok az Európa-bajnoki pótselejtező előtt, megfizettek érte. Visszaütött az „álomsorsolás”, és az asztalcsapkodás sem hozott szerencsét.
Amerika – Nehéz dolog a pelenkázás, talán az egyik legnagyobb kihívás egy szülőnek. 
Európa – Pénzt ajánlott az EU az afrikai országoknak és Törökországnak azért, hogy enyhítsenek az Európát sújtó migránshelyzeten.
Magyarország – Bár a madarak azt csiripelik, idén elmarad a tél, de nem árt odafigyelni: az influenzaszezon elkezdődött.
Németország – Több csecsemőt találtak holtan Németország déli részén. 
A csontritkulást sokáig a menopauzán átesett nők betegségének gondolták, de mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy férfiakat is érinti ez a betegség. Ma Magyarországon kb. 600 ezer női és 300 ezer férfi beteg szenved csontritkulásban, a betegséggel összefüggésben kialakuló csonttörések száma pedig évi 80 ezerre tehető. Fehérvári Katalin, az Oxygen Medical gyógytornásza a megelőzés és a mozgás jelentőségéről beszélt.
Újra megörvendeztette a férfinépet Mihalik Enikő, aki Instagram-oldalán posztolt olyan fotókat, melyek láttán biztosan megugrik az ember vérnyomása.
Budapest – A baj nem jár egyedül! Hihetetlen, de Sarka Kata (29) családjában két rablás is történt, méghozzá szinte egy időben.
Rakka – Kilőtték az amerikaiak az ISIS hóhéraként Dzsihád Johnként hírhedté vált kegyetlen terroristát.
Sínai-félsziget – Még mindig csak találgatások vannak a Sínai-félsziget felett megsemmisült repülőgépről.
Budapest – Nálunk a családban soha senki nem ivott alkoholt, nem láthatott ilyesmit a fiam – ismerte el a Best riportjában Gesztesi Károly (52) édesanyja, Zsuzsa asszony, aki az ország közvéleményével együtt értesült arról a feltételezésről, hogy ismert fiának problémája lehet az alkohollal.
Lecsúszott a lába a kuplung- és a fékpedálról, mielőtt parkoló autóknak csapódott Lewis Hamilton (30).
Los Angeles – Női szívek milliói törnek össze, Leonardo DiCaprio a férfiakhoz vonzódna?
Oslo – Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megindokolta, miért állította be a csapatba az idén még egyetlen élvonalbeli meccset sem játszó Kleinheisler Lászlót a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn (1-0).
Oslo – A norvégokat legyőző magyar labdarúgó-válogatott játékosai is egyetértettek abban, hogy a csapat nagy lépést tett az Európa-bajnoki részvétel kiharcolása felé.
Buenos Aires – A Buenos Aires térségében tomboló vihar miatt egy nappal elhalasztották az argentin-brazil világbajnoki selejtező mérkőzést.
Vácszentlászló — Miután 7 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság a fagyállós gazdát, Vajtai Pál Gyula a következő reggel ugyanúgy elindult dolgozni, mint máskor.