2014. augusztus 22. péntek, Menyhért, Mirjam
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Spa-Francorchamps – Fernando Alonso (33) nem ringatja magát hiú ábrándokba.
Bern – Nem adja fel a Debrecen labdarúgó-csapata.
Washington - Az Egyesült Államok nem egyezkedik terroristákkal, és tartja magát ehhez az elvhez az után is, hogy az Iszlám Állam (IÁ) dzsihádista szervezet kivégzett egy amerikai újságírót, és egy másiknak a meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte csütörtökön az amerikai külügyminisztérium helyettes szóvivője.
Kuala Lumpur - Megérkezett pénteken Kuala Lumpurba az Ukrajnában lezuhant malajziai utasszállító gép áldozatainak földi maradványait szállító első repülőgép.
Magyarország - Nyolcvanegy országból több mint 12 ezer külföldi harcol az egyre radikálisabb dzsihádista csoport, az Iszlám Állam (IS) 50 ezres seregében Irakban és Szíriában.
Budapest - Meglepő információ birtokába jutott a Blikk Tommyboy (39) és szerelme, Anett válásával kapcsolatban. Lapunk másfél hónapja írta meg, hogy a ValóVilág harmadik szériájának chippendale-táncosa válik feleségétől, ám most kiderült, nem ő, hanem Anett adta be a válókeresetet. Elmondása szerint fokozatosan romlott kettőjük kapcsolata, mert egy idő után már minden csakis a pénzről szólt.
Újfehértó — Ismét cserben hagyta a közönséget Jolly (35) és Suzy (28)! A mulatós műfaj sztárpárja nemrég a pródi falunapra szervezett koncertjére nem ment el – elmondásuk szerint szervezési hiba miatt akkor éppen az ország másik végében nyaraltak –, most pedig egy augusztus 20-i rendezvényt hagytak ki, holott az újfehértóiak nagyon várták őket.
Budapest — A legutóbbi X-Faktor idején még ellenfelek voltak, most viszont már egy párt alkot Péterffy Lili (19) és a ByTheWay egyik szépfiúja, Ya Ou (23).
Már a törvényeket is a mutyizókhoz igazítják a kutatók szerint. 50 százalékon osztozhatnak.
Bern — Átok ül a magyar focicsapatokon a berni stadionban. A Debrecen együttese itt lépett pályára az Európa-liga playoffkörének első meccsén, azonban ezúttal sem járt sikerrel: a magyar bajnokot 3-1-re verte a svájci Young Boys.
Kolumbia – Csütörtökig favoritként emlegették, de most már biztos, hogy a gyöngyörű Paola Builes Aristizábal nem szállhat versenybe a Miss Kolumbia címért.
Bamberg – Három nő biztosan felsikított Németországban, akiket a közelmúltban dr. Heinz W. (48) főorvos úr altatásban kezelt.
Nagpur – Indiai orvosok vetettek véget minden idők leghosszabb méhen kívüli terhességének.
Budapest — Összemérték gyorsaságukat rajongói Michelisz Norberttel (30). A Blikk és F&M fitness and more közös játékának három szerencsés nyertese: Jasztrab Katalin (26), Gyimesi Norbert (39) és Gózon Tamás (28) reflexversenyre hívta ki a túraautó-világbajnokságon szereplő pilótát.