2014. április 19. szombat, Emma
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Budapest - Hajszál híján szó szerint bekövetkezett a „kéz- és lábtörést" kívánó kollégák óhaja Tokár Tomi (28) felvételén, amikor babonából így köszöntötték a műsorvezetőként hamarosan debütáló fiatalembert.
Budapest — Lánya, Melinda verette meg Harsányi Gábort (68), de nem kell rosszra gondolni, csak színdarabjában, amelyet a színész írt, és eddig rendezett is.
Nyíregyháza — Hatalmas robbanás rázta meg csütörtök hajnalban a nyíregyházi Kert utca egyik társasházát, kioltva egy lakó életét.
Tata — Addig talpaltak a tatai rendőrök, míg meg nem találták azt, aki a Cseke-tavon nyílpisztollyal átlőtte egy tőkés réce nyakát még februárban.
Magyarország — Jobban és gyakrabban élvezik a szexet azok, akik rendszeresen járnak templomba, mint azok, akik csak hírből ismerik Isten házát.
A krími önkéntesek mögött orosz katonák álltak, hogy biztosítsák a félsziget lakosságának szabad véleménynyilvánítását, a Krím félsziget Oroszországhoz csatlakozásáról pedig "részben a NATO bővítésének veszélye", Ukrajnának a szervezethez csatlakozása miatt született döntés - jelentette ki Vlagyimir Putyin a Közvetlen kapcsolat című csütörtöki élő televíziós műsorban.
Bőven van miből válogatni, hogy melyik mellett miért érdemes dönteni, abban a tóalmási húsüzem szakértő csapata (képünkön) segít eligazodni.
Péntektől már nem lesz nyitva egyetlen OTP bank sem a Krímben. A nemrég még Ukrajna részeként számon tartott, majd vitatott körülmények között Ororszországhoz csatolt félszigeten kialakult bizonytalan helyzetben a bank kivonul a térségből.
Átkokainozta a szülés előtti estét egy terhes amerikai nő. Egy floridai motelszoba kádjában hozta világra gyermekét, és a fogával harapta el a köldökzsinórt – a baba azóta is kritikus állapotban van.
Egyelőre nem tudni, sikeres volt-e a műtét, mellyel az orvosok megpróbálták visszavarrni a péniszét Andre Johnson amerikai rappernek, aki szerdán saját kezüleg nyisszantotta le a férfiasságát, majd leugrott egy tetőről.
Wickford - Több mint 40 késszúrással ölte meg az anyját egy pszichopata – majd felvette a ruháit, és abban járkált, hogy azt higgyék, a nő még mindig él.
Úgy tűnik, Jared Leto (42) mióta megkapta idén élete első Oscar-díját a Dallas Buyers Club (Mielőtt meghaltam) című film legjobb férfi mellékszereplőjeként nyújtott alakításáért, tényleg úgy érzi, hogy az övé a világ.
Az életébe került egy fiatal kambodzsai férfinak, hogy tánc közben véletlenül rálépett egy másik férfi lábára a khmer újév alkalmából egy templomban tartott kedd esti szilveszteri mulatságon Kandal tartományban.
Kilenc éven át egy Buenos Aires-i garázsba zárva tartottak nevelőszülei egy lányt, egy majom és egy kutya társaságában.
Egy plüssállat-halászó gépben játszadozva találtak rá egy kisfiúra az alkalmazottak egy nebraskai tekepályán.
Letartóztattak Argentínában egy kovácsot, aki a gyanú szerint öt gyermeket nemzett a saját lányának.
Hihetetlen szerencséje volt annak a férfinak, aki New Yorkban beesett az egyik metróállomáson a sínek közé.
Hidegrázása lesz, ha csak meghallja a Kardashian nevet, ha pedig a tévében Kimről lát felvételeket, hányinger jön rá - állítja egy angol fiatalember.
Egy ember meghalt és tucatnyian megsebesültek szerda este a kelet-ukrajnai Mariupol város belügyi  laktanyájánál, amelyet álarcos oroszbarát aktivisták támadtak meg.
Szexet akart, de végül milliókat bukott egy férfi, akit hosszú időn át rettegésben tartott, zsarolt és fenyegetett egy bűnbanda.
Egy ember meghalt, amikor csütörtök hajnalban robbanás történt egy négyemeletes épület földszintjén Nyíregyháza belvárosában.
Vannak még túlélők az elsüllyedt dél-koreai komphajó testében - mondta egy apa a Reuters hírügynökségnek a katasztrófa helyszíne közelében, azt állítva, hogy sms-üzenetet kapott a balesetben eltűnt fiától.