2015. július 7. kedd, Appolónia
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
New Orleans – Az amerikai nagyváros egyik éjjel-nappal nyitva tartó hipermarketébe szinte észrevétlen sétált be a fegyveres elkövető, hiszen úgy volt öltözve, mint a WalMart többi eladója. 
Budapest – A nyugat.hu információi szerint a nemzetközi hírű szombathelyi kötélugró csapatot méltatlan körülmények várták a válogatón; egy fülledt, felforrósodott helyiségben kellett 12 órát várakozniuk, a gyerekeket pedig még a parkolóig sem engedték ki. 
Oroszország azt  reméli, hogy Görögország mielőbb megegyezik a hitelezőkkel -  kommentálta a görögországi népszavazás eredményét Vlagyimir Putyin  orosz államfő szóvivője hétfőn. A Kreml később arról tájékoztatott,  hogy Vlagyimir Putyin államfő telefonon beszélt Alekszisz Ciprasz  görög kormányfővel.
Anglia – Egy amatőr felvételnek köszönhetően ti is átélhetitek milyen, amikor a Forma–1 világbajnoka nyüstöl egy utcai autót.
Budapest – Nyugodtan vásárolgattak nagyobb gyerekükkel, miközben másfél hónapos kisfiúk a bezárt autóban ordított.
Leeds – Nem csak a húszéveseké a világ! Íme, a bizonyíték! A neve Pamela Jacobs, aki augusztusban tölti be az 53.életévét, de ezt senki sem hiszi el neki.
Magyarország – Épülhet a kerítés, közmunkára fogják a menekülteket, pályázunk az olimpiára  és fizetni kell az adatigénylésért – többek között ezt szavazták meg a képvislők a parlamentben hétfőn.
Daytona Beach - Épségben szállt ki felismerhetetlenné roncsolódott autójából Austin Dillon (25).
Milyen természetes módszerek léteznek, hogy szép fehérek legyenek a fogaink?
Magyarország – Tábori lelkészt, pszichológust és lövészeket is küldene a Magyar Honvédség az Iszlám Állam ellen – mondta Benkő Tibor, vezérkari főnök.
Santiago - Előkerült az a felvétel, melyen jól látható, milyen támadás érte Lionel Messi (28) családját a Copa América fináléján.
Budapest –  Rékasi Károly (52) a Honvédkórház baleseti sebészeti osztályán gyógyul, és egyre jobban van – áll a Barátok közt által kiadott friss sajtóközleményben.
A német kormány álláspontja szerint a reformjavaslatok és a takarékossági  csomag elutasítása után nincsenek meg az alapok ahhoz, hogy új mentőprogramról tárgyaljanak Görögországgal.
Bed Saarow - Munka, móka és kacagás. Ez jellemzi a Hertha Berlin focicsapatának mindennapjait, amióta Dárdai Pál (39) lett a csapat vezetőedzője.
Calais – Részegen tűzijátékot robbantani életveszélyes! A szilveszteri aranyszabály most az amerikai városban igazolódott be, méghozzá döbbenetes formában. 
Bremervörde – Borzalmas baleset történt az észak-német kisváros egyik fagylaltozójánál: egy személygépkocsi az üvegajtón keresztül az üzletbe csapódott. 
Budapest – Csobot Adél (21) és Horányi Juli (30) nemrégiben gondoltak egyet és alkalmi méhésznek álltak, igaz, a komoly óvintézkedések kissé megingatták a kezdeti magabiztosságukat!
Vancouver - Alaposan kifütyülték a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség vezetőit a női világbajnokság döntője után.
Békés – Két kamasz próbált megerőszakolni egy 23 éves nőt.
Kanada – Kegan Rothman édesapjával indult horgászni, ekkor vette kezdetét a több mint 1,5 órás küzdelem, a 9 éves kisfiú és a hatalmas, 270 kilós vízi monstrum között – írja a mirror.co.uk.
Kvangdzsu - Edzőjük nélkül szerezték meg evezőseink a Dél-Koreában zajló Universiade első magyar aranyérmét.
New York – A Humans of New York blogon megjelenő kép, melyen egy síró, kétségbeesett tinédzser fiú látható, hihetetlen gyorsasággal terjed a közösségi médián. Az, hogy miért sír a kisfiú nem titok: homoszexuális, és az emberek reakciójától tart.
 Los Angeles – Szexi, nejénél fele annyi idős sztárral kavar állítólag Ben Affleck (42) - írja a Daily Mail.  
A legtöbb szerelmi történet akkor ér véget, amikor a kapcsolat ellaposodik, unalmassá, egyhangúvá válik. Összeállításunkból kiderül, milyen lehetőségek vannak arra, hogy akár évtizedek után is bizsergető izgalmat, erotikus vágyat vigyünk a párkapcsolatunkba.
Az angliai Flaxley falucska lakói nem kis felháborodásuknak adtak hangot azt követően, miután a település határában egy hatalmas szvinger fesztivált rendeztek.
Budapest - Dögös képet posztolt magáról Kovács Ágnes (33).