2014. október 25. szombat, Blanka, Bianka
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
PRETORIA – Első napját végigsírta a börtönben Oscar Pistorius (27). A barátnője, Reeva Steenkamp (†29) megölése miatt öt év szabadságvesztésre ítélt paralimpiai bajnok dél-afrikai atléta elkezdte letölteni a büntetését.
RIO DE JANEIRO – Aggasztó fejleményekről számolt be Jules Bianchi (25) gyógyulásával kapcsolatban egy korábbi Forma–1-es pilóta. A brazil Luciano Burti (39) – aki 2000-ben és 2001-ben indult a Jaguar, majd Prost-csapat színeiben – információ szerint nagyon csekély esélye van a francia versenyzőnek arra, hogy felépüljön súlyos balesete után, s még az sem biztos, hogy túléli azt.
MANCHESTER – Mario Balotelli (24) újabb botránya miatt nyomoz a rendőrség Angliában. A Liverpool olasz labdarúgója ezúttal az utcán egy nővel keveredett összetűzésbe. A hölgy Manchester utcáin sétált, amikor megpillantott egy tűzpiros Ferrari F12 Berlinettát, s annyira elámult a mintegy 240 ezer fontba (94 millió forintba) kerülő autó láttán, hogy a mobiltelefonjával le akarta fényképezni.
A SuperTV2-n hamarosan induló Éden hotel műsorvezetője lesz Berki Krisztián. A realityj felvételei novemberben indulnak, a stáb hamarosan repülőre száll, hogy Costa Ricában megkezdje a többhetes forgatást.
Az első ebolás megbetegedésről számoltak be a hatóságok Maliban, és eközben pozitív lett az Ebola-vírusra elvégzett tesztje az Orvosok Határok Nélkül nevű szervezet egy nemrég Nyugat-Afrikában járt amerikai orvosának, aki csütörtökön került kórházba New Yorkban.
Budapest — Márta (49) csak 16 éves volt, amikor először találkozott későbbi férjével, Földes László Hobo (69) énekessel.
Budapest — Rosszul áll Oszter Sándor (65) szénája az ellene folyó rendőrségi nyomozásban.
Egyesült Államok - Szabadságukért cserébe informátorként dolgoztak a rendőröknek azok a szexrabszolgák, akiket hosszú hónapokig tartott fogva három magyar az Egyesült Államokban.
Budapest - Nem viszik el a magyarul beszélő utast a taxisok több belvárosi droszton. Különféle kifogásokkal hajtják el a budapestieket: leggyakrabban arra hivatkoznak, hogy foglalt a kocsi, várnak valakit. A hiénák azért ilyen válogatósak, mert tudják, hogy a fővárosi utasokat nehezebb átverni, mint a turistákat. Velük szemben nagyon előzékenyek a belvárosi hiénák.
Dunaújváros — Példát mutat küzdeni tudásból csapattársainak Horváth Nikolett (15).
Budapest - Komoly visszhangot és persze megdöbbenést keltett Jasper de Muijnck (49) előélete.
Moszkva — Ismét kereszttűzbe került Vad II István (35).
Nyon — Az csütörtökön késő estig nem derült ki, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága mit határozott az október 11-i, bukaresti Románia–Magyarország (1-1) Eb-selejtezőn tapasztalt nézőtéri rendbontásokkal kapcsolatban, de a magyar szervezet (MLSZ) bízott abban, nem kap súlyos büntetést.
Pozsony - Lille - Félbeszakadt a 40. percben a Slovan Bratislava-Sparta Praha labdarúgó-Európa Liga-találkozó a szlovák és a cseh drukkerek nézőtéri rendbontása miatt, Lille-ben pedig a helyi csapat és az Everton találkozója előtt a rendőröknek kellett könnygázzal szétoszlatni több száz angol szurkolót.
Los Angeles – Keira Knightley (29) lánnyal randizott.
Texas – Matthew McConaughey (44) minden héten templomba jár.
Kaposvár - Szó szerint apró lépésekkel, de szépen halad a fejlődés útján Lénárt Lili (2). A kislány történetéről, aki ikertestvérével idő előtt, oxigénhiányosan született, tavaly írtunk először.
Budapest - Több mint száz lakóépületből mintegy kétszáz embernek kellett távoznia, miután otthonuk közelében tüzérségi lövedékek kerültek elő.