2015. május 22. péntek, Júlia, Rita
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Budapest - 4,1 százalékkal nőttek az átlagkeresetek a tavalyi év első negyedévéhez viszonyítva: az átlagos bruttó kereset 239 ezer 300 forint, a nettó kereset 156 ezer 700 forint volt - derült ki a Központi Statisztikai Hivatal csütörtökön publikált adataiból.
Washington – Agatha Christie beájulna! Szinte reménytelennek tűnt, hogy az amerikai rendőrség bármilyen nyomot is találna a „D.C. gyilkosságok" néven ismertté vált bűnesetben, hiszen az elkövető fel is gyújtotta Savvas Savopoulos (†46) házát, miután a gazdag cégvezetőt, annak feleségét (†47), tíz esztendős kisfiúkat, és az 57 esztendős házvezetőnőt is halálra szurkálta.
London – A filmsztár dereka is megfájdult, mire az ügyvédnő beadta a derekát! Az amerikai George Clooney (54) szeptember végén vette feleségül a libanoni származású brit Amal Alamuddint (37), akinek még tavaly áprilisban kérte meg a kezét, de csak most mesélte el, miként zajlott a rendhagyó lánykérés.
A magyar sütőipar érdekképviseletét ellátó Magyar Pékszövetség – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együtt –, idén már ötödik alkalommal hirdette meg éves termékversenyét. Az általában 40-50 termék részvételével zajló megmérettetésre idén 45 kenyeret és péksüteményt neveztek.
Áder Jánostól várnak segítséget a Kun-Mediátor károsultjai.
A sörszezonnal együtt induló „Sör mi több” eseménysorozat célja, hogy elmélyítse a hazai sörkultúrát, új oldalairól mutassa be a folyékony kenyeret.
Magyarország - Mint borsó meg a héja, úgy van mobiltelefonjával  a magyar. A Szállás.hu felmérése szerint honfitársaink akkor sem bírnak elszakadni az okostelefonjuktól, ha éppen vakációzni indulnak.
Prága – A katapultálással megmentette az életét az a két magyar Gripen-pilóta, aki kedden balesetet szenvedett.
Elfogták a  nyomozók azt a budapesti férfit, aki a fővárosban a 4-es és a 6-os  villamosok vonalán garázdálkodott és bántalmazta az utasokat és a  járókelőket - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti  Rendőr-főkapitányság csütörtökön.
Róma - A volt olasz miniszterelnökkel, az erotikus bunga-bunga partijairól elhíresült Silvio Berlusconival pózolt Rómában Sarka Kata.
Blackpool – A csodával határos módon horzsolásokkal és zúzódásokkal úszta meg a balesetet az a hároméves kislány, akit egy kerékpáros elgázolt.
Édes élvezet csütörtökre a család apraja-nagyjának.
Lady Gaga idén nyáron mondja ki a boldogító igent vőlegényének, Taylor Kinneynek.
A magyar válogatott futballistájának Porschéjából kifogyott a benzin, s leállt, a többi autós segített neki, kannában vittek neki üzemanyagot.
Budapest - Június 31-ig van biztos munkája a feketeruhás nővérnek, azaz Sándor Máriának. Ahogy arról a Blikk is beszámolt, az asszony mozgalmat indított, hogy felhívja a döntéshozók figyelmét az egészségügy és az abban dolgozók tarthatatlan helyzetére. Sándor Mária egy nap fekete egyenruhában állt szolgálatba, példáját pedig országszerte követték kollégái.
London – Mike Oldfield (62) fia, Dougal (†33) két napja a munkahelyén hirtelen összeesett és már nem tudtak rajta segíteni. 
Több pénz jut jövőre a gyedre, gyesre és gyermekétkeztetésre, és az eddigi egy éves kor helyett pedig féléves kortól jár a gyed extra a munkába visszatérő édesanyának - derül ki a jövő évi költségvetés tervezetéből.
Biztos vagy benne, hogy veled ez nem fordulhat elő, inkább hazaviszed a „csomagot”, mintsem ilyen kellemetlen helyzetbe kerülj! De lehet, hogy a kényszer nagy úr...
Nagytevel – Felelőtlen volt S. Dávid, emiatt kellett gyermekeiknek meghalni – ezt mondták a két héttel ezelőtti, Nemesszalóknál történt, három tini halálát okozó baleset áldozatainak szülei. A veol.hu szerint a szülők a sofőrt hiábáztatják és ahogy mondták: a fiú szüleinek kellett volna megtanítani Dávidot a felelősségre és az egyenruha tiszteletére.
Sztálin Szovjetuniója arra törekszik, hogy dolgozóinak paradicsoma, mindenféle szükségletük kielégítője legyen. Egyik alappillére, hogy állampolgárai a közönséges bűntettektől és bűnözőktől való félelemtől mentesen élnek.
Budapest – Tizennyolc magyar versenyző áll rajthoz a hétvégi, duisburgi kajak-kenu-Világkupaversenyen.
Las Vegas – Továbbra is dől a pénz a mindeddig veretlen amerikai profi ökölvívóhoz, aki a Manny Pacquiao (35) ellen az évszázad meccsét is megnyerte.
Budapest - Háromrendbeli, különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettével gyanúsítja az ügyészség a Hungária Értékpapír Zrt. operatív igazgatóját, ezért kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.
Cleveland – Hat egyetemistát tartóztattak le az amerikai nagyvárosban, miután rajtakapták őket, hogy pirájákat telepítettek az Eerie-tóba.
Budapest - Megindító felhívást tett közzé a Facebookon Kovács Dóra (35). A nő évtizedek óta növesztgetett hajkoronáját adná oda egy rászoruló, nagybeteg gyerkőcnek.
Valóban igaz, hogy ebben a korban már csak a szigorú koplalással szabadulhatunk meg a feleslegtől? Lóránth Kata, az Oxygen Wellness szakmai vezetője a kilók elleni küzdelem leghatékonyabb módjáról beszélt. 
München – A három hetes jószágot a zsaruk szabadították ki a 25 éves, feltehetően kissé zakkant örömlány "karmai közül".