2014. július 26. szombat, Anna, Anikó
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Turbó a bizonyíték arra, hogy az emberi leleményesség nem ismer határokat. Nem volt szükség a NASA által kifejlesztett méregdrága robotkarra, hogy megmentsék a csivava életét.
Szokatlan ügyet tárgyalt a minap a bíróság a brit Crawley városában.
Saint Tropez – Hírességeknek adott jótékonysági estet Leonardo DiCaprio (39).
Hollywood – Összeveszett a két ismert színész, Tori Spelling (41) és Ian Ziering (50).
Boston – A híres zenész (33) az utóbbi időben szabadideje nagy részét Chris Kirkpatrick (42) színésszel tölti, akinek feladata Justin korábbi együttesének, az ‘NSYNC tagjainak felkutatása volt.
Washington – Az Egyesült Államok korábbi elnökének, Bill Clintonnak (67), és a volt First Ladynek, Hillary Clintonnak (66) lánya, Chelsea Clinton (34) első gyermekével állapotos.
Nick Menza (50), titokzatosan cikázó fényeket rögzített kaliforniai otthona fölött mobiltelefonjával. 
A turisták akkor vették videóra azt a furcsa és egyben hátborzongató jelenséget, amikor a Szent Péter plébániát meglátogatták.
Ángyán József, a második Orbán-kormány egykori vidékfejlesztési minisztere szerint Magyarország lassan Dél-Amerikává válhat, a földek jelentős részét néhány oligarcha birtokolja.
Budapest - Péntektől nem vezethet buszt az a sofőr, aki a Thököly úton egy buszsávval közös kerékpársávban leszorított egy biciklist, majd továbbhajtott - írta pénteken az Index.
Monroe- Kitiltottak egy 4 éves gyereket egy fánkboltból, mert szerintük udvariatlanul viselkedik. Justin Oteronak csak annyi volt a bűne, hogy betért anyjával a boltba és egy enyhén molett nőtől kérdezett.
Évekig foglalkoztak a hatóságok azzal a nagykanizsai édesanyával, aki sem óvodába, sem iskolába nem járatta a gyermekét. A rengeteg figyelmezetés és különböző eljárások hatástalanok maradtak, most bíróság elé kerül, mert nem biztosította gyermeke testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését.
Budapest — Véresre vert egy BKK-ellenőr egy személyzeti tanácsadót, és még a csontját is eltörte.
Mogyoród – Több csapat is lecsapna a Forma–1 négyszeres világbajnokára.
Budapest - Saját csapata mellett a magyar futballt is bírálta Thomas Doll (48).
Kijev - Nyilvánosságra hozta a Reuters hírügynökség azt a hangfelvételt, amelyen a Moszkva-barát szakadárok egyik parancsnoka elismeri, hogy Oroszországból érkezhetett az a Buk légvédelmi rakéta, amellyel feltételezések szerint a lázadók lelőtték a múlt csütörtökön Kelet-Ukrajnában lezuhant maláj utasszállítót.
Párizs - A francia elnöki hivatal és a mali hatóságok is megerősítették péntekre virradóra, hogy Maliban, a Burkina Faso-i határ közelében megtalálták az előző nap eltűnt algériai utasszállító gép roncsait.