2014. szeptember 22. hétfő, Móric
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Nyíregyháza – Szülővárosában duplázott Rudolf Gergely (29). A nyíregyházi születésű labdarúgó ismét a városban focizott, igaz, ennek a Szpari-drukkerek aligha örültek.
Budapest – Bő egy hete az elsősorban azz interneten terjedő, a kontinentális stadionokat is bejáró Copa90 produkció a nemzetközi futball tíz legnagyobb rangadója közé választotta a magyar derbit, az Újpest és a Ferencváros összecsapását.
Berlin – Korábbi csapattársa, Niko Kovac (43) útját követheti Dárdai Pál (38). A horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát tavaly ősszel ugyanúgy választották meg hazájában, mint ahogy nálunk most az új szakvezetőt nevezték ki.
Szingapúr – Csak egy gondolatnyival előzte meg Lewis Hamilton (29) csapattársát a Forma–1-es Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén.
Budapest – Nem is versenyzett a héten, mégis tovább gyarapodott a világ- és Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka (25) bankszámlája. Mindez annak köszönhető: a honi úszószövetség úgy határozott, hogy a berlini Eb magyar érmeseit pénzjutalomban részesíti.
London — Tizenöt évvel menesztése után pakolt ki Diana hercegnő (+36) és Károly herceg (65) házassági válságáról az udvar hajdani sajtószóvivője. Dickie Arbiter (74) hamarosan megjelenő könyvében teregeti ki a brit királyi család titkait.
Budapest — Fenekestül felfordult Nádas György (52) élete, amióta megismerte a feleségét, Zsuzsit. Nádas ugyanis azóta életmódot váltott, amelynek köszönhetően teste látványosan átalakult, és sokkal fittebb lett. A változás ma már szembeötlő.
Polgárdi — Falubeliek is rejtegethetnek még darabokat a legendás Seuso-kincsből – állítja Hajdú Éva, aki a kilencvenes években miniszteri biztosként próbált meg a római kori lelet Magyarországra juttatásában közreműködni, és aki most könyvet írt tapasztalatairól.
London - Abban semmi meglepő nincs, hogy Angelina Jolie (39) nemcsak a férfiakra, hanem a nőkre is nagy hatással van. A színésznő azonban nemcsak irigylésre méltó kinézete és élete miatt vált nők ezreinek példaképévé.
Manapság a magas vérnyomás már szinte népbetegségnek számít. Sok kérdés merül fel ezzel a problémával kapcsolatban, amelyeket dr. Telegdy Margit, az Oxygen Medical belgyógyásza válaszol meg nekünk. 
Budapest — A héten bejárta a hír a világot, hogy tumorral operáltak egy aranyhalat Ausztráliában. De nem kell a föld túloldalára repülni, hogy ehhez hasonló orvosi bravúrt találjunk.
Madrid – Drágán megfizet a Real Madrid a sikerekért. Hihetetlen, de a világ egyik legjobb labdarúgócsapata úszik az adósságban. A királyi gárda tartozása 602 millió euró (187,3 milliárd forint)!