2015. május 5. kedd, Györgyi
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Budapest — A kereskedelmi tévécsatorna legfoglalkoztatottabb arcai közül néhányan nagyjából karácsony óta egyszer sem vezettek műsort, tulajdonképpen a szabadságukat töltik egész addig, amíg új feladatok nem várnak rájuk.
Budapest — Egy szál törülközőbe csavarva állt és telefonált lakásuk ajtaja előtt péntek délután – így látták utoljára a szomszédok azt a csinos fiatal lányt, akit szombat hajnalban otthonában késeltek halálra.
Kecskemét — Öt hónap alatt hat műtét, a válla pedig sosem lesz már fájdalommentes és teljes értékben használható – ezt kell tudomásul vennie dr. Beliczay Zsuzsannának.
Budapest ‒ Másfél év után ismét módosítottak a kiadók a ráosztásos jogdíjak felosztásán!
Budapest — Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester lett a kivételezett oligarcha!
Budapest ‒ Megdöbbentő: tíz napig hallgatott a kajak-kenu szövetség (MKKSZ) a kokainbotrányról!
Budapest — Dr. Czeizel Endre (80) a múlt hónapban, a születésnapi köszöntésén árulte el, hogy a rákbetegsége kiújult, ezért ismét kórházba vonul.
Ezt az igen szürreális jelenetet a seattle-i Cal Anderson Parkban sikerült lencsevégre kapni.
Budapest — Elégedett első dalával VV Zsu (22). A ValóVilág egykori anyukája L. Mikivel közösen vonult stúdióba, hogy elkészítsék Itt vagyok én, VV Zsu című dalukat.
Hetvenegyedik születésnapját ünnepelte hétfőn Huszti Péter. A Kossuth-díjas színészt sokan felköszöntötték, a szívének legkedvesebb mégis a családi ünneplés volt a hét végén, s a kedves apró ajándékok, amelyekkel az unokák lepték meg. Huszti színházi munkája mellett új könyvön is dolgozik, amely előreláthatóan szeptemberben kerül a boltokba.
Budapest — A képzőművészeti egyetem fiatal hallgatóinak munkáiból áll majd össze nyáron az István, a király legújabb feldolgozásának háttere.
Budapest — Ledobta a textilt, és csábos dívaként, mindössze egy szál bugyiban és melltartóban pózol egy magazin címlapján az RTL Klubon futó félreality, az Éjjel-nappal Budapest szereplője.
Berlin — Vannak olyan sztárok és „egyszerű” földi halandók, akiknek négylábú kedvenceik partner- vagy gyermekpótlékként szolgálnak, agyonszeretgetik, elkényeztetik őket, sőt emberként bánnak velük. A német Bild összegyűjtött néhány különleges esetet.
Majdnem négy  mázsa kokaint találtak Kolumbiából érkezett banánosdobozokban berlini Aldi-szupermarketek dolgozói hétfőn, ez a német főváros  történetének eddigi legnagyobb kokainfogása.    
A 100 millió forintot meg nem haladó adóalaprész után nulla százalék marad a reklámadó mértéke, az adóalap 100 millió forintot meghaladó része után pedig 5,3 százalék lesz valamennyi adóalany esetén a kormany.hu-n hétfőn közzétett módosító javaslat szerint.
Budapest — Brutális sokkolókkal vigyázzák majd a rendet a parlamenti őrség tagjai  – írtuk meg nagy port kavaró cikkünkben. A Blikk hétfőn politikusokat kérdezett a sokkolók beszerzéséről.
Torino — Nem sok ideje és esélye volt megünnepelni 31. bajnoki címét az olasz Juventus labdarúgócsapatának, ugyanis kedden (Sport1, 20.45) a Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán a címvédő spanyol Real Madridot fogadja, amelyben bomba formában játszik az aktuális aranylabdás, Cristiano Ronaldo (30).
Megható pillanatokat okozott a tündéri Nati anyukájának, ugyanis a mostani volt az első anyák napja, amikor a kislány önállóan felköszöntötte Pamelát.
Philadelphia — Akarata ellenére maradt meg, és vannak kiállítva Albert Einstein agyának darabjai egy philadephiai múzeumban.