2014. július 29. kedd, Márta, Flóra
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Mogyoród - Megy a „matekozás" a Mercedes Forma–1-es csapatánál. A német napilap, a Bild értesülései szerint a vasárnapi Magyar Nagydíjon a boxból indulva harmadikként célba érő Lewis Hamilton (29) három évre szóló szerződéshosszabbításért összesen 90 millió eurót (27,7 milliárd forintot) szeretne.
Budapest – Zártkörű főpróbát tartanak az új Fradi Arénában augusztus 4-én, hat nappal a most elkészülő labdarúgó-stadion hivatalos megnyitója előtt.
A vártnál kevesebb néző látogatott ki a 29. mogyoródi Forma–1-es hétvégére, de összességében elmondható: sikeres és izgalmas versenyen vagyunk túl.
A tragédia helyszínére érkezett szakértők vizsgálata alátámasztotta: rakétával lőtték le a maláj utasszállító gépet.
Budapest – Keserűen, de nem összetörve zárta az Európa-bajnokságot Benedek Tibor (42) és a magyar férfivízilabda-válogatott.
Áldatlan állapotok uralkodtak abban a kaposvári lakásban, ahol két hónappal korábban találtak rá a már több napja halott tulajdonos holttestére.
Meglehetősen kellemetlen helyzetbe került az egyik legnagyobb amerikai áruházlánc, a Walmart. 
Paparazzi kapta lencsevégre a szívdöglesztő színésznőt, miközben férjével Szardínia szigetén napozott rajongói legnagyobb örömére.
A színésznő úgy döntött, nem rejtegeti tovább párját a nyilvánosság elől. Hátrahagyva az elmúlt hónapok problémáit, Détár Enikő Péterrel együtt vidéken töltődött fel, ami a képek tanúsága alapján, igen jól sikerült.
Őrizetbe vétellel zárult a szerelmi légyott, amit a balatonvilágosi bekötőút környékén teljesedett volna be egy autóban.  
Borzalmas szűkölésre lettek figyelmesek Kiskunhalas lakói, akik hat kutyakölyköt találtak egy kukában.
Cockwood, Exeter – Megszólalt Charlie kutyában az eltűnt karóra ébresztője, így jött rá Terry Morgan (66), hogy eddig rossz helyen kereste azt.
Venice, Florida – Kislánya szeme láttára ölte meg Ommy Irizarryt (36) egy lezuhant kisrepülő. Oceana Irizarryt (9) életveszélyes állapotban vitték kórházba, egyelőre nem biztos, hogy túléli a balesetet.
A brooklyni Junior Bishop (25) a New York-i Times Square-en a híres képregényhősnek, Pókembernek öltözve csábította arra a turistákat, hogy pózoljanak vele fotóhoz, cserébe pedig némi aprópénzt remélt.
Őrizetbe vettek Japánban egy tizenéves lányt, akit osztálytársa megölésével, megcsonkításával és lefejezésével gyanúsítanak.
Egy szőke orosz bombázó meglepő módon próbálta megakadályozni, hogy a rend őrei elszállítsák tilosban parkoló autóját.
London - Május óta megszakított minden kapcsolatot a külvilággal George Michael.
Paks – Rosszul kezdte a 2014/15-ös futballszezont a Győri ETO csapata.