2014. december 22. hétfő, Zéno
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Mai ajánlatunk annyiban különbözik az eddigiektől, hogy a sorozat csak PlayStation gépeken játszható.
A megnyerő külső mögött elismerésre méltó tudás és bőséges energiatartalék is van
Budapest — Rendkívül szoros versenyben lett Klivinyi Kinga (22) a magyar női kézilabda-válogatott szépségkirálynője a Blikknél. A napokban szavazásra biztattuk lapunk olva­sóit, hogy válasszák ki a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon szereplő nemzeti csapatunk legszebb tagját. A voksolást végül az Eb-játékoskeretből a győri csoportmeccsek után kikerülő érdi átlövő nyerte meg.
London — „Török szárnyakon" érkezhet a Chelsea focicsapatához Lionel Messi (27).
Karácsony második napján számít lehűlésre az Országos Meteorológiai Szolgálat.
New York - Egyesült Államok - Törött lábának köszönheti, hogy utojára láthatta még bátyját Mária(73),aki közel másfél évtizede nem találkozott szeretteivel. A balszerencsés eset hihetetlen fordulatot vett, így a baleset talán a legszerencsésebb dolog, ami az idős nő életében történhetett.
Meglepően heves széllökésekkel érkezett Északnyugat-Dunántúl és a főváros térségébe a talaj közeli légrétegeknél 5-7 fokkal melegebb levegő. Hevessége egészen váratlan volt, 100 km/órás lökést is mértek – írta az Időkép.hu.
Szerencsésen túlélte a balesetet egy férfi, akit biciklijével együtt sodort el egy kamion Kínában.
Magyarország legnépszerűbb sportklubja, az FTC és egyik legnagyobb karitatív szervezete, az Ökumenikus Segélyszervezet december elején kötött stratégiai partneri együttműködést a társadalmi felelősségvállalás területén.
Brutálisan fejbe rúgták, majd kirabolták motoros rablók a magatehetetlen amerikai nőt, akinek a támadás következtében súlyos koponya sérülései lettek.
Valószínűleg egy fellépésről tartott hazafele L.L. Junior, amikor szombat hajnalban egy teherautóval karambolozott. A rapper ittas volt – írta a Bors.
Szörnyű véget ért a Petz-kórház radiológiai osztályának évzáró ünnepsége. Egy huszonöt éves radiológus orvost ütött el a vonat vasárnap hajnalban.
Halálosan megsebesített két rendőrt, majd magával is végzett egy fegyveres férfi New Yorkban. Három éve ez volt az első eset, hogy az amerikai nagyvárosban golyó végzett rendőrökkel.
Budapest – Rutinos, de nagyon óvatos mozdulatokkal tette dzsipjébe tegnap délelőtt háromnapos kisfiát Sebestyén Balázs (37), hogy párjával hazavigyék második fiukat, akit első gyermekük, Benett (5) is várt már.
Budapest – Zaklatták Benjit (16)! Az X-Faktor vietnámi származású versenyzője iszonyú pillanatokat élt át, amikor egy őrült, részeg férfi megkörnyékezte.
Budapest – Összevertek és megrugdostak egy taxist, amiért – állítása szerint – elmagyarázta egy figyelmetlen autósnak a jobbkéz-szabályt. Fehér Gyula (24) a múlt héten egy autómosóba tartott, egy nő azonban nem adta meg neki az elsőbbséget.
Budapest – Segített a Vasárnapi Blikk! Egyelőre csak átmenetileg, de megoldódik a kilakoltatott Endre bácsi (82) sorsa.
A finálé kapujában hasalt el Nagy Ricsi. A nézők ugyanis úgy döntöttek, őt nem szeretnék látni a vasárnapi döntőben.
Erős villámlás és mennydörgés lepte meg az országot szombat este.
Párizs - Megöltek francia rendőrök szombaton egy férfit az ország nyugati részén található Joué-les-Tours rendőrörsén, aki késsel támadt rájuk, miközben azt kiabálta, hogy Allah Akbar.
Baltimore ‒ Felfüggesztett börtönbüntetést kapott ittas és túl gyors vezetésért Michael Phelps (29).
Budapest – Újra együtt a magyar asztalitenisz–Aranycsapat! Jónyer István (64), Klampár Tibor (61) és Gergely Gábor (61) az 1979-ben, Phenjanban a kínaiak ellen aratott világbajnoki diadal 35. évfordulója alkalmából a Generációk csatája elnevezésű gálán újra megcsillantotta zseniális tudását.