2015. augusztus 1. szombat, Boglárka
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Néhány napi megkönnyebbülést hozott az előző kánikulai időszak után a mostani felhős, esős - sőt néha kellemetlenül hűvös reggeleket okozó - időjárás.
Mindenki tudja, hogy Serena Williams (33) a világ legjobb női teniszezője, számtalanszor bizonyította is. De most azt is megmutatta, hogy máshoz is nagyon ért.
Jászalsószentgyörgy - Szolgálunk és védünk - nem csak az emberek számíthatnak a zsarukra,  hanem, mint kiderült, a gólyák is - adta közre a bűbájos történetet a police.hu.
Magyarország - A legnagyobb dzsemborikra hosszan spórol az ember, de ki hinné, hogy néhány apró trükkel még újabb sörökre tudsz félretenni pénzt? Az OTP MOBIL összeállításából kiderül, hol ügyeskedhetsz ki magadnak némi plusz költőpénzt, s az hány korsó sörre elég.
Az indiai-óceáni Réunion szigetén talált repülőgéproncs-darabon lévő kódszám megerősíti azokat a feltételezéseket, hogy az egy Boeing 777-es repülőgépről való, vagyis ugyanolyan típusú gépről, mint amilyen tavaly márciusban tűnt el a térségben - közölte pénteken a malajziai helyettes közlekedési miniszter.
Magyarország - Bőven választhatnak a nők, hemzsegnek a magányos pasik Magyarországon.
Cullercoats – Ismerős sapkát, és arcot lehetett felfedezni az észak-kelet angliai település templománál, és temetőjében, ahol százak gyűltek össze, hogy végső búcsút vegyenek Dave Black (†62) brit rockzenésztől. Brian Johnson (67) személyében ugyanis az AC/DC legendás frontembere is eljött, hogy lerója kegyeletét.
Portland – Ki gondolta volna, hogy az ágyból kiszállás veszélyesebb, mint a repülőgépből való kiugrás? – tette fel az ironikus kérdést az USA 41. elnöke a twitter mikroblog hálózaton, ahol fényképpel is igazolta, jól érzi magát három héttel a balesete után.
Nemcsak az arcunkon és a hátunkon kellemetlen és utálatos dolog a pattanás. A fenekünkön is lehetnek ilyen begyulladt, piros pontok, amelyek nagyon zavaróak lehetnek. Tippjeink segítségével felvehetjük ellenük a harcot!
Német munkaerő piaci szakértők becslése szerint Németországban a keresőképesek száma a következő 35 évben közel 20 százalékkal fog csökkenni. Ezt a prognózist adta a német szövetségi munkaügyi ügynökséghez (BA) tartozó Institut für Arbeitsmarkt- und Berufsforschung (IAB) intézet.
Budapest – Bár nemzetközi pályázat keretében adna el tíz ingatlant az V. kerületi önkormányzat, valamilyen okból csak a dúsgazdag külföldi befektetők által viszonylag ritkán járatott kerületi újságban, valamint az önkormányzati hirdetőtáblán hirdették meg az eladó üzlethelyiségeket.
Mintegy 80 illegális bevándorlót szállított az a magyar rendszámú kamion, amelyet pénteken délelőtt tartóztatott fel a cseh rendőrség a D5-ös autópályán Nyugat-Csehországban - jelentette a cseh közszolgálati hírtelevízió pénteken.
A Playboy címlaplány nem bízza a véletlenre. Tökéletes alakját előszeretettel mutatja meg rajongóinak, most sem volt ez másképp.
Budapest – Hétfőn kezdik a belépők értékesítését a szeptember 4-én megrendezésre kerülő Magyarország–Románia labdarúgó-Európa-bajnoki selejtezőre. Néhány kártya nélküli drukker is bemehet maja a meccsre.
Pokara – Még mindig kísért a földrengés emléke! Három hónappal a 8800 halálos áldozatot követelő földmozgás után pusztító sárlavina söpört végig a Himalája oldalában fekvő ország nyugati részén, egy üdülőhely közelében.
München – Döbbenet! Nem hitt a szemének az a női utas, aki a bajor főváros melletti Franz Josef Strauss repülőtér 2. terminálja melletti parkolóház női mellékhelységében megpillantott egy mozdulatlan csecsemőt.
Köln – 350 ezer forint! A Bild információja szerint ennyit biztosan hazavihetnek a pucérkodós párkereső műsorok résztvevői, legalábbis a német RTL pénztárából.
New York - A Tiona Rodriguez (19) egy Victoria's Secret boltban próbált nadrágot lopni, így bukott le. Egy lyukba akarta elásni halott gyermekét.
Budapest – Hírességek által aláírt pólóra lehet licitálni, a befolyt összeget pedig a korábbi magyar bajnok távolugró, Ordina Tibor gyógykezelésére fordítanák.
Alsó-Ausztria tartománya zárlatot rendelt el a traiskircheni menekülttáborban – ezt Erwin Pröll tartományi főnök jelentette be pénteken az ORF osztrák tévé híradása szerint.
Budapest – Bár sokan nőcsábászként próbálják meg beállítani Benkő Dániel, és ő is szívesen tetszelgett ebben a szerepben, az igazság az, hogy a lantművész soha sem felelt meg a nőknek.
Budapest – Tatár Csilla már alig várja, hogy kézbe vehesse születendő gyermekét. A köztévé műsorvezetője már most mindent megtesz azért, hogy a gyermeke nyugodt, kiegyensúlyozott baba legyen.
Nógrádmegyer – Úgy tűnik, hogy továbbra is képtelen szabadulnia az adóhivatal szorításából Gáspár Győző.
Budapest – Nősülni készül Széki Attila, ismertebb nevén Curtis. A népszerű rapper úgy érzi, hogy Csillában megtalálta azt a nőt, akire mindig is vágyott.
Barcelona – Egy héttel hamarabb megszakította a pihenőidejét Lionel Messi (28), s visszatárt a Barcelona labdarúgócsapatához.
New York - Már a 69 éves milliárdos nevét sem hajlandó kiejteni a száján Salma Hayek (48). Trumpra bevándorlóellenes kijelentései miatt haragudott meg.