2015. január 31. szombat, Marcella
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
A Godfrey Clan sztárjai egy olyan csoportosulás, akik a jól ismert Jackass tévésorozatából merítenek ihletet. A műsor stílusát ha nagyon meg szeretnénk határozni, akkor talán a legmegfelelőbb jelző az akció-komédia-valóságshow. A különc csapat egyébként már most is jelentős rajongótáborral rendelkezik a Youtube-on.
Budapest – Végső búcsút vettek Buzánszky Jenőtől (†89). A legendás Aranycsapat utolsóként távozó futballistája a Szent István-bazilikában egykori csapattársa, Grosics Gyula mellett nyugszik.
Február elsejével távozik a kormányszóvivői posztról Kurucz Éva - közölte a Kormányzati Információs Központ pénteken.
Budapest – Együtt érez Vajna Tímea (32) Demcsák Zsuzsával (36), a korábban bántalmazott Tímea szerint segíteni kell a Mokka műsorvezetőjének.
A hét végén érkező erős ciklont megelőző okklúziós frontnak köszönhetően csütörtökön a Dunántúlon, a középső országrészben, valamint az északi tájakon is sokfelé intenzíven havazott.
Pittsburgh – Az elmúlt évben csak olyan barátnője volt Kyle Jonesnak (31), aki minimum hatvan éves  volt.
Dublin - Hat éves kora óta kínozta, verte és erőszakolta kislányát egy írországi apa, a lánynak végül húsz éves korában sikerült megszöknie vérfertőző szülője elől
Havasi Bertalan gyakran kerül a híradásokba olyan esetekkel, mikor az újságírókat próbálja megakadályozni abban, hogy Orbán Viktortól kérdezzenek. Ezúttal kemény ellenfélre akadt. Az angol közszolgálati tévé munkatársait ráadásul magyarul próbálta lerázni.
Katy Perry amerikai popénekesnő oroszlánt, cápákat és legalább némi élő éneklést is ígér a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője
Los Angeles – Harper Beckham kiosztotta az édesapját. David Beckham (39) lánya közölte az édesapjával, hogy kövér.
Seattle – Könnyes szemekkel feküdt Brutus a rottweiler elhunyt testvére tetemén.
Barcelona - Csütörtökön éjjel életet adott második gyermekének a kolumbiai énekesnő, Shakira (37).
Egy fegyveres férfi behatolt a NOS holland közszolgálati televízió székházába csütörtökön, és azt követelte, hogy megszólalhasson a tévé élő adásában. Az illetőt őrizetbe vették - közölte a holland média.
Budapest - Kalamár Tamás 17 év után idén januárban távozott a Barátok közt produceri székéből, de nem tartja a kapcsolatot egykori kollégáival - írja a life.hu
Budapest - Gönczi Gábor úgy tűnik, újra nyitott egy kapcsolatra, az RTL Klub sztárja egy hosszú, barna hajú lánnyal romantikázott - írja a Bors.
Budapest – Itt az újabb riasztás! A viharos szél, havazás, hófúvás és a sok eső miatt is több megyére adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az esti és éjszakai havazás után az ország egy részén most eső esik, az utak nehezen járhatóak, a közlekedés lassú.
Budapest - Orbán Viktor miniszterelnök bízik abban, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök budapesti látogatása alatt tető alá tudja hozni a hosszú távú gázszállítással kapcsolatos megállapodást.