2014. április 24. csütörtök, György
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Magyarország — Elárasztják az európai uniós országok derékfájós betegei a magyarországi gyógyfürdőket – ez most a fürdővezetők rémálma.
BUDAPEST — Hírességek ültettek virágot a Heim Pál Gyermekkórház kertjében! Molnár Anikó (38), VV Vera, alias Kertész Veronika (29) és Young G Béci (28) örömmel ragadott kis ásót, és túrt bele a földbe, hogy elplántáljon pár virágot a kórház udvarán.
Budapest — Pár nap múlva indul Koppenhágába Kállay-Saunders András (29), hogy először május 6-án, az elődöntőben és ha minden jól alakul, akkor a május 10-i döntőben is képviselje hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. A nagy megméretés előtt pedig elvonul a világ elől, így készül fel.
Los Angeles — Tori Spelling (40) még mindig nem heverte ki, hogy férje, Dean McDermott átverte. A mai napig tisztán él benne a pillanat, amikor Dean hazudott neki – írja a RadarOnline.
Tiszaújváros - Nyomozás indul T. Elizabet (3) ügyében, akit kazah édesanyja a bíróság átverése után külföldre csempészett.
Budapest - Kordos Szabolcs (33) új könyvéből, az Eszem-iszom, Hungaryból írt sorozatunk negyedik részében Sándor, a cateringkirály mesél a büfében lebzselő színészekről.
Budapest - Látásának megromlása miatt hét éve visszavonult a színjátszástól, de csillogtak a szemei, amikor felidézte a Nemzeti Színházat igazgató Vidnyánszky Attila (50) telefonhívását.
London — Három év után először volt képes odaállni néhai felesége, Amy Winehouse (†27) sírjához Blake Fielder-Civil (31), a 2011-ben elhunyt énekesnő férje.
Los Angeles - Minden idők legsikeresebb filmes vállalkozásában minden idők legismertebb főgonoszát eljátszani még az álmoskönyv szerint is csak jót jelenthet.
Budapest — Bravúros becsúszással próbálta menteni a menthetőt a Duna Tv Kívánságkosár című műsorának egyik technikusa.
Gomba – Énekkel a kutyák megmentéséért, akár ez is lehetne a nap mottója a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány szombati örökbe fogadó napjának.
Komárom – Egy év 8 hónap fogházbüntetésre ítélték F. Mátét, aki 2012 augusztusában kisteherautójával frontálisan ütközött a 81-es főúton hazafelé tartó Kovács család autójával.
Pécs — Ismerőse szerint máig gyógyszereken él, rendszeresen látogat egy pszichológust is, aki próbálja talpra állítani a lelkileg megtört V. Máriát (45).
Négy éve abba akarta hagyni az éneklést, de amióta ő lett a legjobb női hang az X-Faktor 2.-ben, a bájos nyíregyházi lánnyal megfordult a világ. Jelenleg négy musicalben szerepel két színházban, és már a Mamma Mia! egyik főszerepére készül, de ami a legfontosabb, csütörtökön töltötte be a 24. életévét.
Budapest – Dénes Roland (14), a TV2-n futó Az ének iskolája című műsor tanulója már most igazi kis nőcsábász, ugyanis mindenkit egy pillanat alatt levesz a lábáról. Roli azonban nem él vissza azzal, hogy sok lánynak tetszik, hanem édesapjától kér tanácsokat.
New York — A korábbi hírekkel ellentétben Mark Shand (†62) nem egy utcai járdaszegélybe verte be a fejét, hanem egy szállodai forgóajtóba.
Barack Obama amerikai elnök néhány lépés erejéig egy Aszimo nevű, kis japán humanoid robottal futballozott csütörtökön. A gép fut, ugrik és kicsit ijesztően hangzik, de lő is. A valószínűtlen találkozás a tokiói Nemzeti Tudományos és Innovációs Múzeumban zajlott.
Budapest – Magára talált az elmúlt hetekben a Ferencváros focicsapata a bajnokságban!
Egy csapat delfin kísérte útján azt a férfit, aki nyolc órán át úszott egy versenyen Új-Zéland partjainál.
Budapest — Nem esett messze az alma a fájától! Az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián (29) 3 hónapos kislánya, Lia is remekül üli meg a lovat – persze egyelőre édesapja segítségével.
Madrid — Carlo Ancelotti (54) „mágiájában" bízhat a Real Madrid labdarúgócsapata a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben.
Leltározás közben jöttek rá a debreceni MODEM-ben, hogy eltűnt két nagy értékű festmény: Csontváry Kosztka Tivadar Éjszakai jelenet kápolnával és alakokkal című alkotása, illetve Nemes Lampérth József Táj című tusrajza.
Majdnem megfulladt az a 8 éves kislány, akit apja egy bőröndben akart átcsempészni a határon, hogy jobb élete legyen.
Kilenc éves kora óta 50-szer erőszakolta meg húgát egy tinédzser – a fiút 10 évre büntette a bíró.
Egy észak-angliai bíróság 330 font (120 ezer forint) bírság megfizetésére kötelezett egy férfit, aki élő aranyhalat nyelt le, majd a videót feltöltötte az internetre.
Vezetés közben az autója visszapillantó tükrén lógó nyolc légfrissítőből, kulcstartóból és szemüvegből álló csokortól nem láttott ki rendesen az autójából, és ezzel egy egyetemi tanár halálát okozta Mathew Campbell(27).
Szerdán megszületett Olivia Wilde (30) és Jason Sudeikis (38) első közös gyermeke.
Ukrán páncélozott járművek csütörtökön megtámadták a kelet-ukrajnai Szlovjanszk településénél a Moszkva-barát szeparatisták egyik torlaszát. közben harcok törtek ki Kelet-Ukrajna válságtól érintett több helyszínén is.
Hármas gyilkossággal vádolnak egy nőt Nagy-Britanniában, aki megfojtotta gyermekeit, akik egy örökletes, gyógyíthatatlan betegségben szenvedtek.
Volt, hogy egy hétig éheztek a gyerekek a somogyi kistelepülésen, ahol a nevelőszülőnek csak az utánuk járó pénz kellett, azzal nem törődött, hogy a kicsikkel mi lesz.