2014. július 29. kedd, Márta, Flóra
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Szakított Rippel Feri (43) és Bányai Sári (19)! Az artista és a fiatal modell kapcsolata alig egy évet élt meg, első évfordulójuk előtt döntöttek úgy, hogy külön folytatják tovább.
Budapest — Boldogabb nyara már nem is lehetne Csányi Sándornak (38), amellett ugyanis, hogy nemsokára második házassági évfordulóját ünnepli szerelmével, Tenki Rékával (28), megszületett a kislánya!
Magyarország – Még mindig Budapest a legvonzóbb város, ha a zsebünkről van szó. Ötven szakma bruttó bérezését hasonlítottuk össze a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai alapján. Az ország nyugati, középső és észak-keleti részét vizsgálva kiderült, hogy a főváros környékén robotolva jóval magasabb fizetést teszünk zsebre ugyanazért a munkáért, mint vidéken.
Tar — Gyerekkacaj és hangoskodás – az édesanya, Éva (35) hazatértével egyre gyakoribb vendég az öröm a Bazsó család tari portáján.
Budapest — Szinte mindegyik párt jelöltjeinél talált hiányosságokat a Magyar Államkincstár az állami kampánytámogatás felhasználása során!
Sierra Leone — Pár évvel a Sierra Leone-i véres háború után bátor döntést hozott magyar üzletemberek egy maroknyi csapata.
Budapest – Eltűnt a Sport Tv-n futó Harmadik Félidő című műsorból Puhl Sándor (59)! A négyszer a világ legjobbjának választott játékvezetőt, az 1994-es vb-döntő bíróját a labdarúgó-szövetség (MLSZ) tiltotta el az élvonalbeli gólösszefoglalóban szerepléstől.
Székesfehérvár – Válogatott csatárral erősített Videoton labdarúgócsapata.
Landsberg — A múlt heti szívműtétje után visszatért a börtönbe Uli Hoeness (62).
Újbuda — Komor panelek ölelésében áll a Bikás park, amelyet a 4-es metróval könnyedén meg lehet közelíteni.
Budapest — Egy egész medencényi gödör tátong, benne zöldes vízzel a négy hónapja átadott Baross téren, a 4-es metró felett. Körülötte felszedték a kőburkolatot, a területet pedig kordonnal kerítették el.
Budapest — Herkules című filmje miatt tavaly 174 napot töltött Budapesten Dwayne „The Rock” Johnson (42), aki a vasárnapok kivételével mindennap beugrott egy budai edzőterembe.
Balatonboglár — Ez aztán izzasztó munka lehetett! Óriási dinnyét cipelt haza Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.
Ráckeve — Reviczky Gábor (65) horgára rendszeresen rákapnak a halak.
Cannes — Hatvannyolc éve dacára igencsak jó formában nyaralgat családjával Dél-Franciaországban Sylvester Stallore.
Los Angeles — Kelly Rowland (33) megmutatta növekvő pocakját.