2014. szeptember 30. kedd, Jeromos
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Csömör — Sokáig az újságot sem olvasta el Baranyi Antal (60), annyira izgatott lett, amikor meglátta a matrica alatt a három egyforma pálmafás motívumot.
Budapest—Lincoln — Minden valamirevaló macska képes ajtókat nyitogatni, de hüllőktől ilyet még csak a Jurassic Parkban láttunk.
Budapest — Újabb fordulat, újabb vita, s ha lehet, az eddigieknél is nagyobb ellentmondások a baloldalon. Falus Ferenc visszalépése után sem támogatja főpolgármester-jelöltként a legnagyobb ellenzéki párt országos elnöksége Bokros Lajost, a Modern Magyarország (MoMa) elnökét, a volt pénzügyminiszter szerint azonban ez nem sokat számít.
Szíria — Vilmos és Harry hercegek személyes jó barátja lehet az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet következő áldozata.
Szófia — Kettős kihívás előtt áll Cristiano Ronaldo (29).
Budapest — Séta a budai várban, látogatás a Terror Háza Múzeumban – többek közt ezek a programok várják az rasszista nézeteket valló amerikai National Policy Institute (NPI) konferenciájára érkezőket.
Southampton — Közös fürdőzéssel ünnepelte hét végi újabb sikerét Graziano Pellé (29) és barátnője, Varga Viktória.
Magyarország — Több százezer forintot kért mosodai és takarítási számlákra Berki Krisztián (33) a váci focicsapatot megvásárló brit üzletembertől.
Bejött a váltás a Veszprém válogatott kézilabdázójának, Mikler Rolandnak (30). A nyáron Szegedről érkező kapussal minden meccsét megnyerte a magyar bajnok a közép-európai-bajnokságban (SEHA-liga) és a BL-ben is hibátlanok.
Szuzuka – Pufók arc, nagy barna szemek, göndör barna fürtök. Lewis Hamilton (29) gyönyőrű kisbaba volt. A Forma-1-es világbajnok a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amint édesanyja ölében figyeli a világot.
Budapest — A fizika törvényeit semmibe véve, villámgyorsan kellett volna sávot váltania annak az idős sofőrnek, akinek végül az lett a veszte, hogy Eva Rezesová (37) luxusterepjárója elé került autójával.
Budapest — A Cseresnyéskert Firsz szerepét próbálta éppen Bitskey Tibor (85), amikor hétfőn megkapta a jó hírt: a Nemzet Színészei Cserhalmi György mellett őt választották maguk közé.
Drámai körülmények között kénytelen lefektetni 10 éves kislányát az az angol nő, aki pénzszűke miatt, nem engedheti „szabadon" gyermekét.
Torino — Megdöbbentő módszerrel próbálta elérni Leonardo Bonucci (27) sportpszichológusa, hogy az olasz válogatott és a Juventus futballistája, jobb teljesítményt nyújtson.
Magyarország — Bár hónapokkal korábban beígérték, a legtöbb mentő még sohasem tartotta a kezében azokat a tableteket, amelyek igencsak megkönnyítenék munkájukat.
A kétkerekűjével autóba csapódó férfi a kocsi tetején landolt, és bármilyen hihetetlen is, talpon állva maradt.
Megfelelő technikákkal mindannyian lehetünk sikeres nyelvtanulók.
Velence – Egy gyönyörű Oscar de la Renta ruhában mondta ki a boldogító igent Amal Alamuddin (36) George Clooneynak (53). Végre megjelentek az első fotók az amerikai színész és az ügyvédnő esküvőjéről.
Georgia, Loganville - Charlotte Hawkins több évtizede szenved a ritka betegségben.  Az orvostudomány ismeri a kórt, de gyógyítani nem tudják. Ez az 1-es típusú neurofibromatosis.
Hawaiin kapták lencsevégre nyaralás közben Justin Timberlake (33) feleségét, Jessica Bielt (32).
Pár év alatt korosodó, pocakos férfivá változott Matthew Broderick.
Lisa (47) megjárta a poklok poklát is, de nem adta fel. Tudta, hogy amputációja után, ha teljes emberként akar élni, akkor egy új életre kell berendezkednie.
Vajna Tímea és a szépségkirálynő Kelemen Henrietta volt kedden délelőtt szerkesztőségünk vendége. Olvasóinknak árultak el pikáns részleteket magánéletükről és jövőbeli terveikről.