2014. október 31. péntek, Farkas
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Budapest - A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kezdeményezte a távközlési adóról szóló törvény kiterjesztéséről szóló javaslat visszavonását az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnökénél.
Budapest – Szurkolhatnak a magyar drukkerek a labdarúó-válogatottnak a finnek elleni Európa-bajnoki-selejtezőn.
Bár a miniszterelnök már ahol lehetett, visszamondta az internetadót, tüntetés azért mégis lesz.
Bukarest – Mindössze szektorbezárással és pénzbüntetéssel sújtotta a románokat az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi és etika
Austin – Fernando Alonsónak (33) négy évig nem sok vizet zavart Sebastian Vettel (27) számára, ám a kétszeres világbajnok most keresztbe tehet riválisának.
Kiss Ádám most újra önálló esttel örvendezteti meg a közönséget. A humorista új műsorában ezúttal a környező országokat, kontinenseket veszi górcső alá.
Győr – Egy nappal a DVTK elleni rangadó előtt távozott a Győr focicsapatától Horváth Ferenc (41).
London – Furcsa páros! Nem akárkivel randizgat Tom Cruise (52). Az amerikai színész a pletykák szerint egyre gyakrabban találkozik a botrányhősnővel, Lindsay Lohannel (28).
Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook oldalán is megígérte, hogy nem lesz internetadó, helyette januártól nemzeti konzultációt indítana.
Budapest – Bogdán Ádám (27) visszatér a magyar labdarúgó-válogatott keretébe. A Bolton kapusa felépült a sérüléséből így ő is tagja a november 14-i, finnek elleni Európa-bajnoki-selejtezőre készülő együttesnek.
Birmingham - Erőteljes társadalmi üzenete van annak a birminghami szobor-installációnak, amelyben a művész azt fejezi ki, hogy egy családmodell szingli nőkből és gyermekekből is állhat.
New York - Újfent nem hazudtolta meg magát és megjelenését Madonna (56), bár lehet, most az egyszer túlzásba esett.
A BBC információi szerint senki sem sérült meg, vagy ragadt bent a francia közrádió épületében. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.
Budapest – A Magyar Honvédség Egészségügyi Központba (Honvédkórház) kedden három háborús sérült érkezett Ukrajnából. Az ukrán válság miatt kirobbant harcokban megsebesült katonák jó állapotban vannak - erről pénteken számolt be Zsiros Lajos, a kórház orvosigazgatója.
Felső-Ausztriában a rendőrség őrizetbe vett egy 49 éves német férfit, aki a gyanú szerint szexuális visszaélést követett el saját 7 éves fia ellen: a gyerekről készült pornófotókat árulta az interneten.
Budapest - Öt évig csinálta, de már lassan két éve, hogy abbahagyta. Nincs az a pénz, hogy Aleska Diamond (26) újra pornózzon - mondta interjújában az Origónak.
Németországban tíz és fél évi börtönbüntetésre ítéltek egy kamionsofőrt, aki több mint 700 lövést adott le fegyveréből az ottani autópályákon.
Noha az Oroszország és Ukrajna között támadt gázvita csütörtök este – átmenetileg- rendeződött, a háború rengeteg házat pusztított el Ukrajnában, s emiatt az emberek pincékben keresnek menedéket.