2014. december 20. szombat, Teofil
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Budapest ‒ A minimális célját elérte első tornáján a Németh András (61) szövetségi kapitány által összeállított magyar női kézilabda-válogatott, ám a végső célig, a riói olimpián való minél jobb szereplésig még rengeteg munka vár a csapatra.
Budapest — Rendhagyó filmszerepben tér vissza a mozivászonra Eszenyi Enikő (53)!
Hollywood — A Magyarország által a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjára nevezett Fehér Isten nem került rá arra a kilences listára, amelyből később az öt Oscar-jelölt filmet választják majd ki – írta a Deadline Hollywood.
Magyarország – Plazmatévé, tablet és mobiltelefon: ezek idén a legmenőbb karácsonyi ajándékok. Ahogy régen a kazettás magnók, a walkmanek, vagy a búgócsigák, a villanyvonatok és a kvarcórák. Igaz, nem mindig a műszaki cikkek voltak a legkeresettebb ajándékok.
Washington ‒ Egy képzett mesterlövész golyójával szemben eddig is csak a vakszerencse nyújtott védelmet, ám az amerikai hadsereg legújabb fejlesztése ellen már Fortuna sem védheti meg a kiszemelt áldozatot.
Manchaster ‒ Ki ne tapasztalta volna már életében, hogy egy kiadós hétvégi ebéd után milyen gyorsan elnyom minket a buzgóság a kanapén ülve, tévénézés közben.
Poitiers - Ötven kilométeren át hajtott szemben a forgalommal egy autós egy nyugat-franciaországi autópályán, és közben három kocsival ütközött, de csak egy személy sérült meg - közölte a helyi rendőrség szombaton.
Bécs - Géppisztolyt találtak egy osztrák férfi és egy török nő feladott poggyászában nem sokkal azelőtt, hogy Bécsből Isztambulba tartó járatuk elhagyta volna a schwechati repülőtér kifutópályáját. A repülőgépet megállították az osztrák hatóságok, és a párt őrizetbe vették - közölték szombaton illetékesek.
Budapest – Szinte tökéletes évet zár idén Berki Krisztián (29) tornász.
Mintha csak egy felsőbb hatalom csapott volna le egy rablóbandára Oroszországban.
Ismert milliárdos szenvedett súlyos balesetet Sorokpolánynál - írja a Nyugat.hu.
Kreatív tippek azoknak, akik unják már a szokásos dekorációkat.
Kedves Olvasó! Már csak pár nap választ el bennünket az év egyik legszebb ünnepétől, a szentestétől. Ezen az estén igyekszünk kitenni magunkért, ügyelve arra is, hogy az ünnepi asztalra finomabbnál finomabb ételek kerüljenek. A hal elkészítésének is számos egyéni módja van. Minden vidék, sőt minden falu, de minden gazdaasszony esküszik a maga receptjére; így én a Duda Jani barátoméra. A menü 720 kcal/fő értéket tartalmaz. Ezzel kívánok minden kedves olvasónak szeretetben gazdag, békés karácsonyt!
Magyarország – Igazi nyereményesőt hozott a november 17. óta tartó és vasárnap véget érő játékunk, a Blikk Jackpot.
Vasárnap véget ér az X-Faktor, és kiderül, ki nyeri Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutatójának idei szériáját.
Nehéz feladatot kaptak a ValóVilág 7 játékosai. A szereplőknek egy bikát kellett megülni, és az a csapat nyert, akinek tagjai tovább bírták a nyeregben.
Budapest - Egy külföldi szervezet a közelmúltban karaktergyilkossággal próbálta meg lejáratni Pintér Sándor belügyminisztert - írta szombati számában a Magyar Nemzet, amelynek a tárcavezető azt mondta: az egyébként nem először előforduló kísérlettel az illetők azóta felhagyni kényszerültek.
Sydney - Az édesanyát gyanúsítják nyolc gyermek megölésével az észak-ausztráliai Cairns városában - közölte a rendőrség szombaton. A családi tragédia körülményei azonban továbbra sem ismeretesek.
Budapest — Nem engedi az X-Faktorba Keresztes Ildikót (50) a TV2! Az énekesnő három évadon keresztül volt az RTL Klub tehetségkutatójának mentora, így érthető, hogy a finálé közeledtével az ő neve is felvetődött a vendégelőadók között.
Budapest — Igen sok támogatót sikerült begyűjteni maga köré Daninak ahhoz képest, hogy alig két héttel ezelőtt még Zsúval (24) ketten voltak a ValóVilág 7. fekete bárányai.
Budapest - Kiteteti villájából exmenyét Pécsi Ildikó (74). Szűcs Csaba és Pártos Csilla (47) 18 év együttélés után februárban jelentette be, hogy a házasságuk zátonyra futott.
Szombathely — Megtörte a hallgatást Liptai Claudia (41) volt barátja, Horváth Ákos (46)!
Budapest — Győzött a Blikk! A Földművelésügyi Minisztérium ugyanis rendelkezésünkre bocsátotta a pályázat nélkül kiadott állami földek és használóik listáját, amelyet lapunk újságírója, Kozák Dániel perelt ki a Nemzeti Földalapkezelő Szervezettől (NFA).
Budapest — Elismerte, hogy hibázott, azonban a goromba intézkedés mellett már nem tud elmenni Cecília, aki szerint egy civil ruhás rendőr rángatta őt meg a nyílt utcán.