2015. március 5. csütörtök, Adorján, Adrián
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Budapest — Megint nem kerül be a Nemzet Sportolói közé Magyar Zoltán (61)?
Budapest — Megfizeti a külföldről érkező szakembereket Csányi Sándor (61).
Termas de Río Hondo – Kezdetét vette a nagy utazás, a hét végén Argentínában rajtol a túraautó-világbajnokság.
Budapest –Nem hagyta a visszavágóra a döntést a Ferencváros futballcsapata a Csákvár elleni MK-negyeddöntőn: Busai három góljával 5-0-ra győztek a zöld-fehérek.
New York – Mennyit árt az amerikaifutball sok ütközése az agyműködésnek? Erre kereshetik a választ az orvosok a két NFL-profi maradványaiban.
Las Vegas –A rapper 50 Cent biztos benne, hogy barátja, Floyd Mayweather Jr. megnyeri a manny Pacquiao elleni bokszmeccsét és ezért őrült összeggel is hajlandó rá fogadni.
Benyújtotta lemondását Patyi Gergely, az Igazságügyi Minisztérium (IM) igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán.
Az orosz korrupcióellenes hatóság nyomozói őrizetbe vették a távol-keleti Szahalin-szigetek kormányzóját és kihallgatás céljából Moszkvába hozták – jelentette az ORF osztrák tévé az Interfax hirügynökségre hivatkozva.
Budapest — Maszturbáló férfi „előadása” zavarta meg az utasok nyugalmát a vonaton.
Magyarország — Csak úgy záporoztak a bankók, szekérderéknyi pénzt vitt el tőlünk Blikk Jackpot játékunk legutóbbi nyertes gárdája.
Budapest - A Magyar Nemzeti Bank (MNB) visszavonta a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységi engedélyét, és kezdeményezte annak felszámolását.
Magyarország — Talán nem túlzás, hogy átmenetileg az ezer tó országa lett az Alföld és a Tiszántúl: valódi tavak keletkeztek ugyanis a belvízből.
Budapest — Szlovák vállalkozáson keresztül nyert félmilliárdos közbeszerzést egy Orbán Viktor vejéhez köthető cég.
Budapest — Tovább gyűrűzik a vita a Blikk címlaplányáról: mint megírtuk, felmérésünk kimutatta, hogy több olvasónk is illetlennek érzi a ledér modellek fotóit a címlapon.
London – Lewis Hamilton (30) komolyan gondolja, hogy beindítja a zenei karrierjét?
Budapest — Varnus Xavér (50) ugyan hat hétig gerincmerevítőbe kényszerült, de a műtétet megúszta.
Két Kincsem-filmről is jöttek hírek – az egyikről nem tudni sokat, a másik viszont Herendi Gábor (54) munkája, és a nyáron el is kezdik forgatni. Az alkotók nem sokat akarnak elárulni a csodalóról készülő műről, de ami biztos, hogy több rekordot is megdönthet. Ennyi támogatást még egy filmnek sem ígértek, és rengetegen szerepelnek majd benne.
Leicestershire — Mindössze tizenhárom diákja van az angliai Leicestershire egyik apró iskolájának – még szerencse, hogy sem a szülők, sem a tanárok nem babonásak.
Lovelock — Nem biztos, hogy élve kijön a börtönből O. J. Simpson (67), akit hét éve ítéltek el emberrablásért és fegyveres rablásért.
Washington — Napjainkban, amikor a külső megjelenésünk életünk szinte minden területére kihat, hajlamosak vagyunk azt hinni, a diéták mindössze arra jók, hogy megszabaduljunk súlyfeleslegünktől, és közelebb kerüljünk a mai szépségideál követelményeihez.
Budapest — Medveczky Ilona (74) táncművész minden tavasszal a Lukács fürdőben kényeztető kúrán vesz részt, ahogyan tegnap születésnapján is éppen a masszőr dögönyözte délelőtt.
Budapest – Bódi Sylvi visszatért egyik kedvenc sportjához és minden bizonnyal ennek sokan örülnek.