2014. augusztus 30. szombat, Rózsa
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Budapest — Házassággal hálálja meg szerelmének Farkas Péter (46), hogy 5 évig várt rá hűségesen. A Blikk megtudta: a napokban szabadult olimpiai bajnok birkózó hivatalosan is szeretné összekötni az életét gyermekei édesanyjával, Katival. Hogy a legjobb formáját hozza, közelgő csípőműtétje után hamarosan megcsináltatja a fogait is.
Marina — Erős Antóniát (43) és családját nem ijesztette el a zord időjárás, az augusztus 20-i hosszú hétvégét és az azt megelőző napokat a horvát tengerparton, pihenéssel töltötték. Szemfüles olvasó-riporterünk, Annamária – akinek természetesen jár a tízezer forint – lencsevégre kapta, amint az RTL Klub híradósa családjával és egy kisebb baráti társasággal múlatta az időt a habok között.
Budapest – Csütörtökön robbant a szerelembomba! Liptai Claudia (41) és Horváth Ákos (46) színész hivatalosan is egy pár lett.
Budapest — Kitt-tel érkezett, és a boxutca mögött felállított medencében „baywatcholt", azaz pancsolt David Hasselhoff (62).
Budapest — Nyolcmillió forintot kért kölcsön Bárdosi Sándor (37), hogy elkerülje várandós feleségével, Ildikóval a kilakoltatást.
Kiskunhalas — Végig fedezte szerelmét egy 15 éves lány, ám a piszkos munkát barátjára, I. Zsoltra (19) bízta.
Doha — Szédületes tempóban úszik, nyeri a versenyeket, dönti a rekordokat és gyűjti a pénzdíjakat Hosszú Katinka (25).
 Guimaraes – Újabb sztori, ami elhelyezi labdarúgásunkat a kontinens térképén: nem egészen két hónap után elküldhetik a portugál élvonalbeli bajnokságban szereplő Vitória Guimaraes gárdájától a nyáron igazolt Balázs Benjámint (24), anélkül, hogy akár egyetlen tétmérkőzésen bizonyíthatott volna.
Madrid – A spanyol Marca című napilap információi szerint feljelentették Zinédine Zidane-t (42), a franciák legendás labdarúgóját.
Budapest — Elütött a 107-es busz egy biciklist az Astoriánál péntek délután.
Budapest — Végleg a múlté a hírhedt nyomortelep, a ferencvárosi „Dzsumbuj".
Budapest - A terjedő pletykák ellenére mindhárom baloldali ellenzéki párt kiáll Falus Ferenc főpolgármester-jelölt mellett a balul sikerült vizes videó ellenére.
DonYeck – Tehetetlenül néz a világ Vlagyimir Putyin tetteire! Csaknem minden NATO-tagállam elítéli a most már egyértelmű orosz agressziót Ukrajna területén, de valódi eszközük nincs a putyini Oroszországgal szemben.
Párizs - Nemzetközi összefogással keresi a rendőrség azt az ötéves, agydaganattal műtött kisfiút, akit szülei „loptak el" a kórházból.
Szűk családi körben, szolid összejövetelen ünnepli az MTVA műsorvezetője 50. születésnapját. A népszerű tévés egy kicsit számot is vetett ez alkalomból, bár ezután sem pihen, várja a feladatokat, azért belátta, ideje lassan visszavenni a tempóból.
Budapest – Antal Imre (†72) szelleme jár vissza hozzá – ezt állítja Ihos József (57). Pontosabban nem is közvetlenül hozzá, hanem egy szlovák nőismerőséhez, akin keresztül amolyan médiumként üzenni próbál valamit Ihosnak.
Róma - Elegáns öltöny és piros strandpapucs – ha nem vigyáz, még új trendet nyit az elegáns és férfias öltözködés terén George Clooney (53). 
Párizs — Egy nagyon rossz ötlet, egy sor kókler biztonsági és a részeg biztonsági főnök miatt kellett meghalnia fiatalon Diana hercegnőnek (†36) – állítja egy francia rendőrtiszt, Daniel Bourdon a hercegnő halálának 17. évfordulójára megjelent könyvében.
Patiala — Ötvenkilós turbánt hord a fején egy idős indiai szikh guru, és azt állítja, amíg bírja szusszal, viselni fogja.
Budapest — Horgászatban mérték össze tudásukat a sztárok. Rákóczi Feri (44), Besenyei Péter (58) és Nagy Adri (26) szállt szembe a Cseh Laci (28), Trokán Nóra (30) és A nagy ho-ho-horgász egykori főkukaca, Mikó István (63) alkotta csapattal.
Oklahoma City - Teljes katonai tiszteletadással kísérték utolsó útjára az oklahomai rendőrség egyik rendőrkutyáját, aki a múlt héten kötelességteljesítés közben kapott halálos sebet.
Debrecen — Go-go táncos lett egy éjszaka erejéig Larion Zoé (31)! A korábbi Blikk szépe párjával, Müller Attilával (32) ment egy fellépésre, ám akkor még nem is gondolta volna, hogy a pulton fog kikötni.
Sydney - Óriáskígyóval és vonattal barátkozott a Queen együttes két tagja a sydneyi állatkertben, Brian May és Roger Taylor a zenekar ausztráliai turnéja közben szakított időt arra, hogy elvegyüljön a vadvilág jeles képviselői között.
Budapest - Még mindig nincs kész teljesen, de ismét átadták a Várkert Bazárt. Pontosabban annak egy részét, a Lánchíd utcát.