2014. július 25. péntek, Kristóf, Jakab
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Monroe- Kitiltottak egy 4 éves gyereket egy fánkboltból, mert szerintük udvariatlanul viselkedik. Justin Oteronak csak annyi volt a bűne, hogy betért anyjával a boltba és egy enyhén molett nőtől kérdezett.
Évekig foglalkoztak a hatóságok azzal a nagykanizsai édesanyával, aki sem óvodába, sem iskolába nem járatta a gyermekét. A rengeteg figyelmezetés és különböző eljárások hatástalanok maradtak, most bíróság elé kerül, mert nem biztosította gyermeke testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését.
Budapest — Véresre vert egy BKK-ellenőr egy személyzeti tanácsadót, és még a csontját is eltörte.
Mogyoród – Több csapat is lecsapna a Forma–1 négyszeres világbajnokára.
Budapest - Saját csapata mellett a magyar futballt is bírálta Thomas Doll (48).
Kijev - Nyilvánosságra hozta a Reuters hírügynökség azt a hangfelvételt, amelyen a Moszkva-barát szakadárok egyik parancsnoka elismeri, hogy Oroszországból érkezhetett az a Buk légvédelmi rakéta, amellyel feltételezések szerint a lázadók lelőtték a múlt csütörtökön Kelet-Ukrajnában lezuhant maláj utasszállítót.
Párizs - A francia elnöki hivatal és a mali hatóságok is megerősítették péntekre virradóra, hogy Maliban, a Burkina Faso-i határ közelében megtalálták az előző nap eltűnt algériai utasszállító gép roncsait.
Budapest — Larion Zoé (31) bobsérülése napról napra egyre ijesztőbben fest. Nem csoda, hogy a szexi modell teljesen kétségbe van esve, hiszen vajmi kevés az esély, hogy valaha olyan lesz a bőre, mint azelőtt.
Budapest — Szakított újdonsült kedvesével Pittmann Cristofel (21)!
Budapest - Kárpáti Rebeka (19) élete alaposan felbolydult, de szerencsére kizárólag pozitív értelemben.
Budapest - Győzike (41) nem fogta vissza magát azon a pszichiátrián sem, ahová nagy hirtelen azután feküdt be, hogy inzultálta – trágárul szidta és megrángatta – az Édes Élet egyik női stábtagját.
Helyszínelők lepték el tegnap Kardos Lajos (43) Duna-parti csónakházát, akinek feleségét, Krisztinát (†36) kocogás közben ölték meg bestiális módon a soroksári szigetdűlőben.
Váratlan fordulat után akár még a vádat is módosíthatják abban az ügyben, amikor S. András (21) halálra gázolta Rózsa Bakacsi Gergőt (†8) Vasason.
Budapest - Megint a nagyok járnak jól! Jelentősen változnak ugyanis a polgármesteri fizetések az önkormányzati választás után. A legtöbb helyen nagyon rosszul fognak járni az érintettek, de egy szűk kör jelentős fizetésemelésre számíthat.
Csalódott, de továbbra is bízik az U19-es fociválogatottban Mészöly Kálmán (73).
Ma rajtol a labdarúgó-NB I 2014/2015-ös kiírása – nagy kérdés, hogy közönségsikert arat-e az új idényben a magyar foci?
Budapest — Újabb nagy pofon a magyar futballnak. Négy kupacsapatunkból kettő elbúcsúzott a további küzdelmektől.
Hatvan — Retteghetnek a halak egy kecskeméti pecás vízi drónjától. Ha a nagy ho-ho-horgásznak lett volna olyan szerkezete, mint Kovács Árpádnak, biztos, hogy több kapással dicsekedhetett volna. Ami első ránézésre egy egyszerű fekete játékhajónak tűnhet, amögött hatalmas munka áll, igen komoly technikával: Árpád vízi drónt alkotott.