2014. október 21. kedd, Orsolya
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Boise - Botrányos viselkedése miatt rövid időre őrizetbe vették, majd óvadék fejében elengedték a Buffy, a vámpírok réme című tévésorozatból és a Gyilkos elmékből ismert Nicholas Brendont az idahói Boise-ban, ahová egy szórakoztatóipari vásár szereplőjeként érkezett.
Manchester – Harry herceg (30) újra gyereknek érezhette magát. A brit trónörökös, Károly kisebbik fia egy gyerekcsapat tagjaként fülig érő szájjal dobálta a tojáslabdát.
Szentgotthárd – Pánik tört ki a szülők között, mikor kiderült: járványos agyvelőgyulladásban meghalt egy óvodás kislány Szentgotthárdon – írta a nyugat.hu.
Éjszakától szombat délelőttig borongós, hűvös, esős idő várható - írja a Köpönyeg.
New York - Nyolcvankét éves korában meghalt Oscar de la Renta világhírű divattervező - jelentette az amerikai sajtó hétfő éjjel a család tájékoztatására hivatkozva.
Telki — Kiadta albérletbe a Telkiben fekvő álomszép, háromszintes, ötszobás panorámás családi házát Détár Enikő (50) és Rékasi Károly (51).
Budapest — Klapka György (86) jó üzletember, a „sz…rból is várat épít”, ahogyan mondja. Szívesen el is büszkélkedik zseniális üzleti húzásaival, jól jövedelmező ötleteivel, befektetéseivel. Kőbánya közepén lévő 2 hektáros földjével azonban nagyon ráfázott.
Budapest — Egy hónap múlva szabadul D. János (42), a Brink’s sikkasztó biztonsági őre.
Budapest — Átlépte az egymillió dolláros (240 millió forintos) határt a megnyert pénzdíjaiban Babos Tímea (21)!
Barcelona — A pályán (és az oldalvonal mellett) nincs barátság, ezt kell szem előtt tartania a labdarúgó-Bajnokok Ligája csoportkörének keddi rangadóján Luis Enriquének (44) és Frank de Boernak (44).
Nora Falls — Ha Gáspár Lacin múlna a többiek sorsa, egész csapata a malacok eledelén tengődne! A keddi bátorságpróbán csúszómászókat, élő állatokat kellett Zének és Lacinak a szájába vennie, és azokat legalább 15 másodpercen át benn tartani.
Riverside – Larry Flynt (71) lánya súlyos autóbalesetet szenvedett lakóhelye közelében, az Ohio állambeli városkában, amint egy elsőbbségadás kötelező táblát figyelmen kívül hagyva belehajtott egy traktorokat szállító teherautóba.