2014. november 27. csütörtök, Virgil
a a a
Blikk.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
 Moszkva - Hihetetlen módon néz ki Mickey Rourke (62), aki egy profi bokszmeccsre gyúrta ki magát.  
Hollywood - Bedrogozva erőszakolta meg Joan Collinst (81) még tinédzser korában leendő férje, Maxwell Reed.
Az osztrák, karintiai Görtschitztal üzemeiben a tejben és takarmányban hexaklórbenzol (HCB) elnevezésű anyagot találtak, amelynek határértéke értéke 400 százalékkal haladta meg az előírt mértéket.
Querétaro - Ronaldinho pályafutása során mindenféle őrültséget kipróbál, a 2002-ben világbajnok brazil labdarúgó egy újabb sportágba kóstolt bele, amelyhez kiváló technika és izomzat szükségeltetik.
Belehalt fejsérülésébe az ausztrál válogatott krikettjátékos, Phillip Hughes, akit kedden talált el nagy erővel a labda egy Sydneyben rendezett mérkőzésen.
Izgalmas napot tudhatnak maguk mögött a villalakók, ugyanis a szimpátiaszavazáson VV Dávid kapta a legkevesebb voksot. A létszám ennek ellenére nem változott, hiszen a kieső helyére egy új játékos, Robin érkezett.
Budapest ― Nemkívánatos személy lett az Operában a zongoraművész Failoni Donatella!
Budapest — A büntetőügye kapcsán szexguruvá avanzsált Répás Lajos (62), a Miss Hungary szépségversenyek atyja első, szerdai tárgyalásán a luxuskörökben zajló partik és a felső tízezer vadászatain zajló eddig ismeretlen világot is feltárta.
Budapest – Egész szerda este pörögtek a ValóVilág lakói.
Budapest — Háziasak lettek a villalakók! A fiúk melltartót és bugyit mostak, ráadásul teknőben, a lányok pedig csirkét fosztottak, de persze ez sem telhetett hiszti nélkül.
Dubaj ― Klapka György (86) a világ egyik legdrágább és legkülönlegesebb szállodájába vitte nejét, Kiss Marit, akit 25 év vadházasság után vett nőül.
Budapest - Onnan kaphatja Orbán Viktor a mélyütést, ahonnan legkevésbé várta: Simicska Lajos, aki hosszú időn keresztül a miniszterelnök legjobb barátjának és bizalmasának számított, politikai pályára léphet, s ezzel akár meg is akadályozhatja a kétharmados fideszes többséget a parlamentben.
Budapest ― Devizahitele volt, ezért hagyta ott a rendőrséget H. György (†55), aki múlt hét szombaton felgyújtotta magát a Tevei utcai rendőrpalota előtt – tudta meg a Blikk.
Soroksár — Német rendőrök is beszálltak a soroksári kocogó nő gyilkosainak üldözésébe – tudta meg a Blikk.
Paks – Nehéz napokat élnek a paksi futballisták. A 15. forduló után negyedik NB I-es csapat gazdasági háttere összedőlni látszik.