2017. április 23. vasárnap, Béla
a a a
Mobilarena.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Az Ambeo Smart Headset egyike a cég új, fogyasztóknak szánt profi, kiterjesztett valóságot használó termékeinek.
Egy friss iPhone tervrajz borzolja a kedélyeket, ám nem mindenki hisz a hitelességében. Befutott egy mutatós renderkép a vázlat alapján.
Megszoktuk már, hogy a Huawei és a Honor telefonjai általában nem ugyanazon a néven szerepelnek különböző piacokon, nálunk Nova Smart lesz az alsó-középkategóriás mobil.
Megszoktuk már, hogy a Huawei és a Honor telefonjai általában nem ugyanazon a néven szerepelnek különböző piacokon, nálunk Nova Smart lesz az alsó-középkategóriás mobil.
Egyes Infinity Display megjelenítők vörösesebb kalibrációt kaptak, mint a többiek. A Samsung szoftveres gyógyírrel készül, és ha a felhasználó még mindig nem elégedett, cserével.
A gyártó hivatalos oldalán jelenleg négyféle árnyalatban látható a kütyü, ez a későbbiekben akár 11-re is bővülhet.
Kínai beszámolók szerint piacra került a Huawei P10 és P10 Plus UFS 2.1-es, UFS 2.0-s és eMMC 5.1-es tárolóval is, és akadnak a teljesítménytesztekben sebességkülönbségek.
A Google legújabb közleményében a Wear 2.0-platformra frissülő, népszerűbb órák listáját taglalja a cég, Moto 360, illetve ASUS, LG és Huawei Watch tulajdonosok, figyelem!
A Google legújabb közleményében a Wear 2.0-platformra frissülő, népszerűbb órák listáját taglalja a cég, Moto 360, illetve ASUS, LG és Huawei Watch tulajdonosok, figyelem!
Sérülési jegyzőkönyvek árulkodnak egy titkos projectről az Apple zárt ajtajai mögött.
Hardveres szempontból nincs nagy előrelépés az elődhöz képest, viszont a B20 frekvenciatámogatás megjelenésével kompromisszummentesen használható az új Meizu.
A tegnap bemutatott Mi 6 értelemszerűen remek készülék, az 5,15 hüvelykes képátló azonban a phabletek kedvelőinek kevés lehet. Rövidesen jön a magoldás.
Ha sikerül megteremteni a feltételeket, eltűnnek majd a nyelvi korlátok. Percenként száz szót gépelhetünk majd közvetlenül az agyunkkal.
A GearBest töltötte fel kínálatába a második generációs Xiaomi koncepciókészüléket, aki a sorok között olvas, az árakat is megtalálja.
Rápörög az LG az OLED gyártásra, a V-sorozat mellett a Xiaomi egyes termékeiben is az LG Display paneljei bukkanhatnak fel.
A Doogee is készül a saját Aquos Crystal X / Xiaomi Mi Mix variációjával, várhatóan barátságosabb árcédulával.
A hivatalos előzetes mellett egy pár kémfotó és némi Bluetooth 5.0 információ is felbukkant
Egy eGolfban és egy GTE-ben is tesztelhettük a megújult, akár érintés nélkül is működő fedélzeti rendszert, amely közel hibátlan, de itt-ott még csiszolni kéne.
A viszonylag kontrollált minőségtesztjeiről ismert YouTube csatorna a Galaxy S8-at is véső-, öngyújtóláng és hajlításteszt alá vetette.
A legnagyobb esély egy kínai kormányhivatalnál dolgozva van a Snapdragon 821-es ZTE Axon 7s beszerzésére.
A Sony több hagyományos funkciót is újraaktiváló kísérleti szoftververziója már a 7.1.2-es Androidnál jár.
Minden korábbi évet felülmúló növekedést ért el az OTP Mobil 2016-ban. A Simple alkalmazáson keresztülmenő tranzakciók összértéke meghaladta az egymilliárd forintot.
Nemsokára a Samsung is csatlakozhat a dupla hátlapi kamerás trendekhez. Eközben azt hallani, több Galaxy S8 panelja pirosas színárnyalatú, a gyártó reagált.
A tíz másodperces mozgókép elárul néhány extra információt a kínai cég következő mobiljáról.
Az iFixit a Samsung Galaxy S8 otthoni szerelésének nehézségeit is megvizsgálta, amikor benézett az Infinity Display alá.
A japán gyártó hosszú hallgatás után egy aránylag visszafogott csúcsmodellt dobott piacra, de valószínűleg csak a hazaira.
A sztereó hangszórópár, a Galaxy S8-nál is magasabb teljesítménypontszám, a kerámiavariáns és a dupla hátlapi zoomkamera csak néhány az új Xiaomi csúcsmobil jó tulajdonságaiból.
Hét- és nyolchüvelykes változatban is meg lehet venni az alsó-középkategóriás táblagépeket, Kirin lapka helyett azonban MediaTek és Qualcomm figyel bennük.
A kínai Hírközlési Hatóság által jegyzett készülék jogfolytonos utódja lehet a Gionee középkategóriás kétkamerásának.
Teljesítményteszt pontszámok után az első élőképek is megérkeztek a várhatóan nemsokára bemutatkozó, középkategóriás masináról.
Mégis lapos kijelzővel érkezhet a jubileumi iPhone, állítják a legfrissebb iparági pletykagépek.
Egy kicsit a táblagépek árait is módosította a szolgáltató.
2015 óta nagyon sok dolog történt a mobilos világban, az Oppo Find 9-pletykák azonban azóta szivárognak, persze mindig más információkkal.
Egyre több információ bukkan fel a tajvani gyártó új csúcsmodelljéről: a 3,5 milliméteres jack csatlakozót ne várjuk, viszont egy korrekt vízállóság jöhet helyette.
Minden oldalról megcsodálható a rövidesen érkező, belépőkategóriás Moto termékcsalád első két termékének készülékháza.
Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
A 4000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt phablet Helio P10 lapkát, Full HD kijelzőt és ujjlenyomat-olvasót kapott.
Erős volt az újdonság startja, több tízezer darab talált gazdára a premier utáni első pillanatokban.
A belépő szinttől, a középkategórián át a következő csúcsmodellig tett közzé kétes eredetű képeket a Slashleaks.
Vélhetőleg ez lesz az utolsó okostelefon a tajvaniaktól, amely a HTC U becenevű csúcsmobil előtt befut.
Vélhetőleg ez lesz az utolsó okostelefon a tajvaniaktól, amely a HTC U becenevű csúcsmobil előtt befut.
Előnyös eladási mutatókkal rendelkezik az alig pár hónapja bemutatott Huawei óriástelefon. Zárt ajtók mögött már az Android O-t próbálgatják rajta.
Állítólag túl alacsony a megjelenítőbe épített Touch ID gyártósori kihozatala, és ahogy a Galaxy S8 ujjlenyomat-olvasója, úgy az iPhone 8-é is a hátlapra kerülhet.
HD kijelzőre, IP68-ra és takarékos SoC-re váltott az XCover 3 utód, amely a Mil-STD 810G strapavédelmet is megkapta.
Állítólag teljesen új formanyelvre számíthatunk, bár a meghívó nem mutat ezzel kapcsolatban konkrétumot.
Bizonyos állítások szerint az 5,2 hüvelykes kijelzővel szerelt Idol 5 van a titokzatos számkód mögött.
Az idei első negyedévben ismét a Samsung mobiljaiból fogyott a legtöbb, de a Huawei is erősített.
Az új Samsung csúcskészüléket megkéselték, megfőzték és a végén még le is ejtették, amihez egy piros iPhone asszisztált. Csak erős idegzetűeknek!
Éppen ideje, ugyanis a 2017-es Galaxy A készülékek jelenleg 2015-ös Androidot futtatnak.
Picit tologattak a táblagépek árain is a piros szolgáltatónál.