2017. október 18. szerda, Lukács
a a a
Mobilarena.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
A kagyló forma nem technológiai forradalom, de két teljes értékű érintőkijelzővel szerelt összehajtható megoldás még nem volt.
A Samsung ütésálló tabletjének második generációja továbbra is főleg az adatkommunikációs lehetőségekre fókuszál.
A kiszivárogtatott sajtómeghívó egy csütörtöki napra szól, a minimalista stílus azonban nem sok újdonságot árul el.
A kiszivárogtatott sajtómeghívó egy csütörtöki napra szól, a minimalista stílus azonban nem sok újdonságot árul el.
A Snapdragon 636 talán az egyik legnépszerűbb modell lesz a jövő ultramobil eszközeiben.
A müncheni bejelentéssel egy időben lehullott a lepel a szerényebb képességű Mate 10 lite-ról is, a széria legolcsóbb, ismerős tagjáról.
A Nomu S10 Pro ismét egy kifejezetten jó kialakítású, középkategóriás strapamobil a szükséges igazolásokkal. Csak a gyártó kevésbé szimpatikus a trójai-gate óta.
A Samsung új, keskenysávú hálózati modullal ellátott, többfunkciós nyomkövető bilétát mutatott be, egyelőre még csak a korai piacon.
A Google galériája most már a négy (vagy akárhány) lábú barátainkat is felismeri, így a képek szelektálása és csoportosítása kényelmesebb lehet.
Mostantól a felhasználók az alkalmazás segítségével bejárhatják a Naprendszert is.
Újabb exkluzív luxuskiadás érkezett a Huawei és a Porsche Design összefogásával, a kérdés persze fennállhat, hogy melyik Mate 10 tekinthető a legjobban felszereltnek.
A Reuters szerint az Egyesült Államokban egyelőre kapósabb a tavalyi iPhone mint az idei, az X-re pályázni viszont türelmet igényelhet.
Hazánkba csak a Mate 10 Pro jön, pedig a másik modell annyira sok apróságban különbözik, hogy lenne értelme azzal is próbálkozni itthon.
Többféle változatban érkezik a Huawei felső kategóriás eszköze, nálunk a Mate 10 Pro lesz kapható, valamint jön egy Lite verzió is kedvezőbb árfekvésben.
Többféle változatban érkezik a Huawei felső kategóriás eszköze, nálunk a Mate 10 Pro lesz kapható, valamint jön egy Lite verzió is kedvezőbb árfekvésben.
Továbbra is döbbenetesen olcsón árulják Kínában, de túl sokat nem is változott elődjéhez képest a belépő Redmi.
Evan Blass ismét nagyot szivárogtatott, hat új, várhatóan jövőre bemutatkozó eszközt leplezett le.
Természetesen ezúttal is az amerikai piacon próbál szerencsét a cég, most egy alsó-középkategóriás okostelefont mutattak be.
A Nextbit Robin koncepciójára épülhet a Razer játékosoknak szánt csúcstelefonja.
Az ígéreteknek megfelelően készül a 8.0-s Android a tavalyi OnePlus csúcskészülékekre, aminek a bétás változatát a közösségi máris kipróbálhatja.
Híreket, teszteket is írni és videót is csinálni elég sok feladat. Úgyhogy inkább kértünk segítséget, hogy több és jobb videós tartalmat állíthassunk elő.
Az S16 egy 5,5 hüvelykes, 640 x 1280 pixeles megjelenítővel szerelt phablet, amely a legolcsóbb kávákat vékonyító ajánlat lehet a piacon.
A ZTE ma bemutatott csúcsmodellje Európában Archos Diamond Omega néven kerül forgalom. Ráadásul kedvezőbb nyitóáron, mint otthon.
Huawei, LG és Sony mobilokat ad olcsóbban a piros szolgáltató, egyébként pedig érkezett egy feature phone is.
Annak ellenére, hogy nem tökéletesek, a csúcsmodell pedig csak most futott be, igen jól szerepelnek a piacon a HMD Global Nokia márkájú eszközei.
Olcsón adják a frissített modellt is, de túl sok érdemi fejlődésre nem kell gondolni. Továbbra sem elsődleges az európai piac ennek a szériának.
Csak természetesen nem ezen a néven, ugyanis a készülék mindenhol máshol Honor 6C és Honor 6C Pro néven létezik.
Meglepetések nincsenek: a ma elérhető legerősebb Snapdragon lapkakészlettel és egy rakás rendszermemóriával futhat be az első Razer telefon.
Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
A dél-koreai gyártó szárnyal, ömlik a pénz, de a korrupciós botrány megrázta a menedzsmentet.
A ZTE-hez tartozó márka palettája ismét új eszközökkel bővült, egy csúcsmodell, és egy kompakt középkategóriás kerül piacra.
Lehet, hogy a Nokia 8 csak most került a polcokra, már tervben van a folytatás. Állítólag így fog kinézni.
A lapkagyártót nagyjából már mindenki beperelte, most pedig egy újabb vastag büntetési tételt is ki kell egyenlítenie.
Hiába állta a sarat Zack Nelson gyötréstesztjén, a HMD megerősítette: nem lesz kapható az aktuális Nokia csúcsmodell az Egyesült Államokban.
Valamiféle zsebméretű készülék érkezik a hivatalos előzetes szerint, a szakma az első Razer okostelefon bemutatását várja.
Szeptember végére ígérték a végleges szoftververziót, ami a béta szakaszban még igen kezdetleges képet mutatott. Most viszont elkészült.
Egyre kevesebb gyártó foglalkozik tabletekkel, a Huawei azonban kitartó, most épp egy vízálló, középkategóriás géppel álltak elő.
Az alsó-középkategória idén is rendkívül népszerű, a kínai gyártó pedig frissítette a tavalyi Y6-ot. Vannak még lemaradásai, de összességében korrekt eszköz.
Kifejezetten érzékeny és igen konkrét adatokat közvetít a háttérben a OnePlus készülékek rendszere a gyártó egyik szerverére.
A gyártó rangidős alelnöke Weibo posztban reagált a sajtó MX6 utódjára vonatkozó kérdéseire.
Elődjéhez képest megnyúlt az új, de továbbra is kedvező árfekvésű, dupla hátlapi kamerás Honor phablet.
A ZTE kötelékébe tartozó széria hamarosan 18:9-es képarányú taggal bővülhet. A gyártó most ennek a részleteit mutatta meg.
A Google otthoni segédje önálló életet kezdett élni, a keresőóriás viszont azonnal reagált a helyzetre, amit elvileg hardverhiba okozott.
Nyilvánosságra hozta az LG Electronics harmadik negyedéves, előzetes pénzügyi jelentését, amely szerint meglehetősen pozitívban sikerült zárni.
A strapatelefonok trónjára tör a CAT új ajánlata, amelynek hőkamerája ugyan nincs, akkora telepe viszont igen, hogy megossza másokkal, és még fényképezésben sem utolsó.
Nagy reményt fűzött a cég a VR kamerához, de túl sok pénzt igényel a fejlesztése, illetve túl lassú a VR terjedése is.
A szétnyitható, dupla kijelzős mobilról már a Geekbench és az FCC is árulkodik, néhány napon belül bemutatják a különleges kialakítású telefont.
A Windows Central hozzájutott a Lumia 435 korai, három oldalon kávamentes prototípusához, amely csak egy a több meg nem valósult különlegességből.
A 18:9-es képarányú panellel szerelt, erős középkategóriás eszköz főleg a szelfifunkciókra koncentrál.
Egy 17 éves történet végére tett pontot a Microsoft. Nem fejlesztik tovább a mobilos rendszerüket, nem lesz több Windows alapú telefon sem.