2017. május 25. csütörtök, Orbán
a a a
Mobilarena.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Egyikük az akkumulátorával, másikuk a strapabírásával tűnik ki a többiek közül.
Még nagyobb OLED panel megrendelés, illetve 5,28 és 6,46 hüvelykes képátlók – már a 2018-as Apple mobilokról is hallani.
Koreai értesülések szerint Star és Star 2 kódnéven készül a Galaxy S8 és az S8+ jövő évi folytatása, amely hamarabb befuthat, mint várnánk.
Kétségtelenül az idei év mobilos poénja, hogy a HMD visszahozta a 3310-est. Ami egyébként telefonként is ki tud szolgálni bizonyos igényeket, de ne homályosítsa el ítélőképességünket a nosztalgia.
Ahogy a mostani G5-G5 Plus páros esetén, úgy a következő generációnál is várható különbség kamerában: várhatóan dupla megoldás kerül a G5S Plus hátlapjára.
Az első negyedévre vonatkozó globális adatok továbbra is a Samsung és az Apple előnyét mutatják, noha mindkét gyártó piaci részesedése csökkent.
A Honor nem csak a belépő szintű 6A-t fedte fel tegnap, de egy új, okosabb karkötőt is bemutatott.
Az új készülék a költséghatékony mezőnyben indul, ezzel együtt elég korrekt felszereltséget mutat.
A Xiaomi csúcskészülékének luxusvariánsa nem sikerült annyira luxusra, hogy ne kapkodták volna el egy szempillantás alatt.
Jia Yueting elhagyja a Leshi vezérigazgatói posztját, az amerikai részleget lényegében felszámolják.
Egy Microsoft Lumia 950 tulajdonos rákötötte régi Windows 10 Mobile-t futtató telefonját a Samsung DeX állomásra, és ami utána következett, arra kevesen számítottak.
Egy Microsoft Lumia 950 tulajdonos rákötötte régi Windows 10 Mobile-t futtató telefonját a Samsung DeX állomásra, és ami utána következett, arra kevesen számítottak.
A Meizu kedvező árú, ugyanakkor korrekt felszereltségű termékvonalának újabb tagja mutatkozott be, mellesleg káprázatos színekben.
Ha akad a padláson fölösleges százmillió, Ön is lecsaphat a nyolc Vertu Signature Cobra Limited Edition butatelefon egyikére.
A Lenovo nem igazanán tudja lakat alatt tartani közelgő készülékeit, most a G5 variánsa került nyilvánosságra.
Nem az új előzetes az egyetlen kapcsolódó hír: a tavalyi csúcsmodellek gyors hibajavítást kaptak
Hazánkban az A3 és az A5 a sláger, a nagyobb méretű A7-et a Samsung nem tolja itthon, pedig simán lenne létjogosultsága. Akkora, mint egy Note, nyilván nem tud annyit, de olcsóbb.
Strapabíró hagyományos telefont mutatott be a Nomu, amely nyugodtan kieshet a zsebből, hacsak épp nem kötéltáncot jár a tulajdonos, két hegycsúcs vagy felhőkarcoló között.
Küllemben aligha fog az S8-cal versenyre kelni, viszont szívósabb lehet az egyébként is por- és vízálló alapmodellnél.
A Hírközlési Hatóság új Asus készüléket regisztrált, igen meggyőző méretű akkumulátorral és dupla hátlapi kamerával.
Roland Quandt ezúttal az új J széria legnagyobb tagjának színvariációit dobta fel Twitterre.
Ismét Grúziából érkezett az információ, amely szerint a Sony kompakt csúcsmodellt mutat be Berlinben. Többek között.
Valószínűleg nem keltett nagy feltűnést, hiszen egyrészt rendkívül vékony, másrészt nem sokat változott az elődjéhez képest.
A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
A vaskos plasztikburkolat sok dolgot elrejt, de így is rengeteg érdekesség derült ki a Nokia közelgő csúcsmodelljéről.
Hivatalosan is visszatért Magyarországra a Nokia név, három okostelefonnal és a felújított 3310-essel versenyeznek a vásárlók kegyeiért.
Hopp, kikerült a főoldalra az AMOLED panellel szerelt, mutatós phablet, szedjük csak le onnan!
Az IDC legfrissebb eredményei a Samsung dominanciáját mutatják a táblagépek vonatkozásában a nyugat-európai piacon.
A platform frissítése több szórakozást és megosztási módot ígér. A Galaxy S8 is kompatibilis lesz.
Hamarosan több LG Signature eszköz is vezérelhető lesz a Google Segéddel, amellyel pénzt is át lehet majd utalni. De mennyire érti az asszisztens az akcentusokat?
Az okostelefonok, okosórák, tévék és hűtők piacán túl a villanykörték, mérlegek, termosztátok is megkaphatják a Samsung operációs rendszerét.
Tesztünk alanya nem a Shoot 1 frissített változata, hanem az egyik legolcsóbb, dupla hátlapi kamerarendszerrel szerelt mobil. Sajnos olyan is.
Az Apple Watch majdani generációjának fő profilja egy olyan fejlesztés lehet, ami valóban nélkülözhetetlen képességekkel bírhat felhasználók millióinak életében.
A kellemes időjárásra való tekintettel a Nubia Z17 is csobbant egyet, igaz csak tizenöt másodperc erejéig egy csapban.
Vajon a G7, esetleg a V30 formavilágát leplezte le az LG által benyújtott formatervezési minta?
A legújabb fejlesztői változatot vezetékmentes frissítéssel és a képfájl telepítésével is fel lehet varázsolni, nézzük mely referenciakészülékekre!
Az Egyesült Államok területén, a T-Mobile szolgáltatónál jelent meg a Stylo 3 Plus, egyéb piacokról egyelőre nem esett szó.
Két dolog nem látható a fotókon: 3,5 milliméteres jack csatlakozó és műanyag antennacsíkok. A beépített sztereó hangszóróra azonban van némi esély.
Pedig majdnem, leszámítva egy tényezőt, ami miatt a készülék csak hitelesítés nélküli, cseppálló besorolást kaphatott.
A Samsung újrahúzott phabletje eddig Galaxy Note7R néven gyűjtötte az engedélyeket, de forgalomba már más megjelöléssel kerülhet.
Az első Samsung lesz, ami dupla hátlapi kamerarendszerrel mutatkozik be a közeljövőben, elsődlegesen persze nem az európai piacra készül.
Bővülni nem bővült a kínálat, viszont megint számos készülék árcímkéje módosult.
Elsőként Tajvan fog kapni a középkategóriás phabletből, ám a későbbiekben a többi piacra is eljut az Oppo újdonsága.
A hivatalosnak tűnő renderkép főszereplője meglehetősen hasonlít a korábban kiszivárgott Z2 Play-re.
Egyelőre csak a Telekom listájában jelent meg a japán gyártó új csúcsmodellje, várható szállítás júniusban.
A korábbi tervrajzoknak is megfelel az a fénykép, amelyen az állítólagos OnePlus 5 prototípus dupla kamerával pózol.
Amíg nincs global ROM, addig ez a módszer játszik, megküzdöttünk mi is vele, úgyhogy megosztjuk, még jól jöhet.
A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.
A J széria tagjai egyre többször bukkannak fel különböző teszteken, most a két nagyobb készülék specifikációja és néhány kép került elő.
A Asus okosórájának tulajdonosai eddig hiába vártak a rendszerfrissítésre, bár képernyőfelvételt, vagy felhasználói beszámolót eddig nem nagyon láttunk.