2017. október 18. szerda, Lukács
a a a
IT café
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Az újítások már rég ismertek, közülük a leghasznosabbnak a szinkronizáció átalakítása, a legizgalmasabbnak a VR-lehetőség tűnik.
A hallgatók által fejlesztett képstabilizáló eszköz két éve a Budapesti Műszaki Egyetem technológiai műhelyeként ismert Demola Innovációs Központból indult.
A hónap végéig még lehet jelentkezni, illetve honlapokat ajánlani.
Az exploitot Microsoft Word segítségével terjesztették, és egyúttal a FinSpy pénzügyi malware-t is telepítették a számítógépekre.
Mostantól a felhasználók az alkalmazás segítségével bejárhatják a Naprendszert is.
Gyakorlatilag állóháború alakult ki, ahol mindkét fél ragaszkodik álláspontjához. A precedensjog miatt hallatlanul fontos lehet egy végleges döntés.
A felfedezés könnyen a több mint tíz éve bevezetett protokoll kivezetését eredményezheti.
Ma már könnyedén elérhetőek olyan mobilos alkalmazások, melyek használata teljesen megváltoztathatja az ügyfelek viszonyát a pénzügyekhez.
Folytatódik a Kaspersky-saga, kész az új Freemail, lemondott a Samsung-vezér.
A dél-koreai gyártó szárnyal, ömlik a pénz, de a korrupciós botrány megrázta a menedzsmentet.
A dél-koreai gyártó szárnyal, ömlik a pénz, de a korrupciós botrány megrázta a menedzsmentet.
A legnagyobb hazai IT-biztonsági konferencia 2017. október 20-21-én várja a látogatókat a budapesti MoM Kulturális Központban.
A Dell Technologies a következő három évben egy milliárd dollárt fektet IoT kutatás-fejlesztésbe, az „Distributed Core” számítási modell az új stratégia alapja.
Az 5G-s New Radio kapcsolat 2 gigabit/s átviteli sebességet kínál: kiemelkedően nagy felbontású, élő videójel-átvitel 5G-n keresztül.
A BSI egyelőre megalapozatlannak tartja a tudósításokat, de amennyiben kapnak értékelhető adatokat, akkor tenni fogják a dolgukat.
Új szakasz kezdődött az üzleti világba belépőjegyet kínáló régiós startupversenyben, amelyet a neves Techstars akcelerátor és az SAP szoftvervállalat közösen szervez.
Egy távolról is jól látható összeggel segíti az európai fejlesztők munkáját is a redmondi gigász.
Ez egy olyan terep, ahol a teljes igazságot talán még azok sem tudják, akik részt vesznek benne. Jevgenyij Kaszperszkij és vállalata egyre nagyobb bajban van.
Hozzávetőlegesen egy hónap múlva jön a Linux Mint 18.3-as verziója, lássuk milyen újdonságok lesznek a rendszerben!
Az e-mailezés felgyorsítását, korszerű biztonsági technológiát, levélben küldhető óriásfájlokat, reklámmentességet és magyar nyelvű ügyfélszolgálatot ígér a rendszer.
A működéshez minimálisan szükséges negyedik műholdat ma sikeresen pályára állították, az alaprendszer jövőre már működni fog.
Mostantól külföldről is lehet regisztrálni a Vaterára, ami új piacokat nyit az itthoni eladók számára, emellett bővültek a Vaterafutár szolgáltatásai.
Az amerikaiaknál csont nélkül átment, de az európai piacfelügyelet keményebb dió, így a vállalat javaslatot nyújtott be.
VCC Live Pay néven innovatív megoldással lép piacra a felhőalapú contact center megoldásokat szállító vállalat és az OTP fintech cége.
Testközelből napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő technológiájáról.
Testközelből napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő technológiájáról.
Az NNG hatodik alkalommal rendezi meg programozóversenyét, idén kilencszázezer forint értékű fődíjjal.
Az NNG hatodik alkalommal rendezi meg programozóversenyét, idén kilencszázezer forint értékű fődíjjal.
Tizenkét év szünet után a Sony a robotkutya egy továbbfejlesztett verziójával jelentkezik.
Bár a Loon még nincs teljesen kész, vészhelyzetekben most már a világ több helyén is bevetik a rendszert.
Lobbizás az olcsóbb nemzetközi hívásokért, elhunyt az Intel korábbi vezére, tűz alatt a Kaspersky.
Egyelőre még szinte semmi nem történt, de legalább megszületett egy olyan szándéknyilatkozat, mely az észt példa követését és kibővítését javasolja.
Legalábbis így látják az USA hatóságainak vezetői és politikusai, akik szerint helyre kell állítani a magánélet védelme és a közbiztonság között megbomlott egyensúlyt.
Először készült a Nemzetközi Űrállomáson ilyen felvétel.
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság minden érdeklődőt vár az Európai Kiberbiztonsági Hónap keretében megrendezésre kerülő konferenciájára.
Akár meg is történhetett az eset, de Kasperskyt is támadó állítások jól kiszolgálják az ellenük folytatott hajtóvadászatot.
Egyszerű mozgásérzékelőkre és gépi tanulásra alapozva sikerült nagyon hatékony eszköz kifejleszteni.
A gyártó felhívja a figyelmet a régi operációs rendszerek sebezhetőségére, és mindenkinek ajánlják a frissítést.
Az érdemesnek ítélt közösség egymillió forintos díjazásban részesül.
A csapatok vezetői konkrét bizonyítékokkal ugyan nem álltak elő, de biztosak benne, hogy az orosz kormány áll a háttérben.
A 18 év alatti korosztály 92 százaléka rendelkezik Instagram-profillal, tízből heten pedig naponta többször, akár óránként is ránéznek a képmegosztó alkalmazásra.
Folytatódik a küzdelem az adóelkerülő vállalatok és az offshore-paradicsomok ellen, most az amerikai gigacég került sorra.
Mi az a Nightly? Miért használom ezt a verziót? Miért használj Beta vagy Nigtly Firefoxot? És megjelent az 56-os stabil is.
Az EP-képviselők a telekommunikációs reform részeként azon dolgoznak, hogy olcsóbbak legyenek a nemzetközi hívások.
Nem ötszázmillió, nem másfél milliárd, hanem az összes felhasználói fiókot feltörték a hackerek.
Az Intel egyetlen nem mérnök végzettségű irányítója rajta hagyta keze nyomát a vállalaton, meghatározó alakja volt cégnek.
A biztonsági cég célja a bolt megnyitásával, hogy felhívják a figyelmet a privát adataink tényleges értékére valamint remélik, hogy vonzóvá válik a többi piaci szereplő számára is, hogy csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez.
A vállalat közleménye, illetve a kongresszusi együttműködés mindeddig példa nélkül álló történés. A Google és a Twitter sem maradnak ki.
Három fontos változást vezet be az azonosítógazdálkodásban az NMHH az október 1-jén hatályba lépő rendeletmódosítása szerint.
Az Oracle új kiskereskedelmi kutatása három fogyasztói személyiségtípust azonosított, és új trendeket fedett fel a mobil fizetési megoldások, az áruvisszaküldés és az új technológiai megoldások elfogadása terén.