2017. május 25. csütörtök, Orbán
a a a
Sg.hu
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Christopher Nolan új filmjének trailerjét már le is szinkronizálták.
Megjelent az első gameplay videó a Cars 3: Driven to Win-ből.
Már a 7. szezonjánál tart a francia krimisorozat.
Nem egy, hanem két új előzetessel rukkoltak elő az új Pókember-filmhez.
Nem egy, hanem két új előzetessel rukkoltak elő az új Pókember-filmhez.
Megjelent az első kép a Far Cry 5-ből, mely alapján már biztos, hogy nem western környezetet kapunk.
A GKI Digital kutatást végzett a belföldi szálláshelyek körében, melyből kiderült, hogy tavaly a belföldi szálláspiac forgalmának 68%-át már az online csatornák adták és a közvetített szállásdíj volumene pedig megközelíti a 30 milliárd forintot.
A ma mesterséges intelligenciának hívott rendszerek valójában célszerszámok, csak egy dolgot tudnak, de azt nagyon. A svájci bicska még a láthatáron sincs.
A siker érdekében pedig a visszatérésről is lemondtak.
A Szupergyors internet programban mintegy 8 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással 13 járás csaknem 300 településén végez hálózatfejlesztést az MVM Net Zrt. - közölte a társaság.
Szélessávú vezetékes távközlési hálózatot fejleszt a salgótarjáni járásban a Magyar Telekom, az uniós támogatással megvalósuló beruházás 2018 őszén fejeződik be a térség 26 településén.
A technológia bármilyen forrásból képes képi és videóadatokat feldolgozni, és más városoknál is alkalmazható.
A Google bemutatta az új verziót, amely több fontos újítással érkezik.
A vállalat közölte a dolgozók érdekeit védő szakszervezettel, hogy a 600 vezetői posztból mintegy 200-at fognak megszüntetni.
A Newsweek című hetilap összeállítást közölt arról, hogy az oroszok állítólag célzottan a demokrata párti szavazókhoz juttattak el hamis híreket.
További bizonyítékot találtak arra, hogy az alkoholfogyasztás, akár napi fél pohár bor is növeli a mellrák kialakulásának kockázatát - írja a BBC.
A két cég lezárta korábbi szabadalmi vitáját, és inkább közösen, egymást erősítve biztosítanak termékeket és szolgáltatásokat.
A rövidebb helyi szállításra szánt központilag vezérelhető busz 10 órán át tud közlekedni.
Kikerült az útmutató, mely alapján a közösségi portál meghatározza, hogy 2 milliárd felhasználójának mely posztját törlik és miért.
Végre megérkezett a teljes trailer az új LEGO játékhoz.
A Rockstar bejelentette, hogy jövő tavasszal jön a Red Dead Redemption 2.
A cég júliusban kezdi meg a panelek gyártását, ezek nagy részét maguknak szánják.
Guy Ritchie filmje közel sem olyan rossz, mint azt a külföldi kritikák alapján előre beárazhattuk, bár nem is ér fel a rendező Blöff és Sherlock Holmes sorozatához.
Néhány nap alatt máris jelentősen visszaesett Ukrajnában a szankciós listára került orosz közösségi portálok és más, korábban az országban igen népszerű internetes oldalak látogatottsága.
Ezek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást - közölte Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos.
A Magyar Telekom és a Vodafone minden, Nagy-Britanniában roamingoló ügyfele bruttó legfeljebb 10 ezer forint jóváírást kap meghatározott időszakra, a Telenor pedig egyedi elbírálás alapján alkalmaz jóváírást.
A 700 MHz-es frekvenciasáv jó fizikai hullámterjedése miatt úgynevezett lefedettség-növelő frekvencia, amellyel egy-egy viszonylag nagy terület ellátása is lehetséges csupán egy bázisállomáson keresztül.
Ennek azonban nem biztonsági, hanem elsősorban anyagi okai vannak.
A cégóriás új fejlesztői központja élettel teli, fiataloktól nyüzsgő városrészé alakította át a lepusztult rozsdaövezetet.
Az új lehetőséggel a Telekom ügyfelei számára négyféle út is kínálkozik az adategyeztetésre: online, telefonos ügyintézéssel, személyesen a Telekom üzletekben, vagy személyesen a postán.
Most még sci-finek vagy álomnak tűnik, hogy az orvosok kinyomtassanak bizonyos szerveket, de ez már nem sokáig lesz így.
Az akkumulátor helyett ezúttal a biztonságra helyezik a hangsúlyt.
Ez rákényszerítené a hardvergyártókat és a szoftverfejlesztőket a hibajavításra és a felelősségvállalásra, másrészt a vásárlóknak is iránymutatást adna.
A BioWare nekifogott az új Dragon Age játék fejlesztésének.
Felkerültek a netre az első Far Cry 5 videók, mely alapján nem tűnik valószínűnek a western-közeg.
A kisebb méret és a vízgőz jelenléte fontos szempont a kutatók számára.
A cégek egy nyitott rendszert hoznának létre az automatizált autókhoz.
Mégpedig egy rövid videóban, amely a cég idei kínálatát mutatja meg nekünk.
Európai Feltalálói Díjra jelölték Elmar Mockot, a Swatch alapító mérnökét, aki nem félti a hagyományos óraipart az okosóráktól.
Az Oculustól távozott 3D fejlesztő, John Carmack miatt a vállalat a dél-koreai konszernt is felelősségre akarja vonni.
A hiba régóta ismert és dokumentált volt, és a befoltozásra már Windows XP esetében is már a vírus megjelenése előtt lehetőség volt.
Pénzmosás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy ghánai férfival szemben, aki bűncselekményből származó pénz felvételéhez nyitott bankszámlát Budapesten - közölte a fővárosi főügyész.
Optikai módszeres mérést építenek majd az órába, nagyban emelve a cukorbetegek életminőségét.